Parket vervangen

Als je geliefde parketvloer zijn looks van vroeger langzaamaan kwijt raakt, is er soms geen ontkomen meer aan: dan wordt het tijd om je parket te vervangen. Een parketvloer gaat jaren, soms wel decennia mee, maar op een gegeven moment eisen de vele schuur- en onderhoudsbeurten hun tol en is het gewoon niet meer de mooie parketvloer die het ooit was. Of misschien ben je uitgekeken op de klassieke look van parket en wordt het tijd voor wat anders! Als de tijd rijp is om je parket te vervangen, staat Multivloer Emmen voor je klaar met kennis en expertise. Met onze professionele aanpak kan jij binnen korte tijd weer genieten van een hagelnieuwe vloer.

  • Eigen parketteurs met kennis van zaken
  • Eerlijk advies over de staat van je vloer
  • Zorgvuldig vervangen zonder veel overlast
  • Snel een nieuwe parketvloer – of heel iets anders
  • Uitgebreide garantie op je vloer

Parket vervangen of parket renoveren?

In sommige gevallen kom je er niet onderuit en moet je parket gewoon vervangen worden. Bijvoorbeeld als je zin hebt in helemaal iets anders! Maar ben je nog altijd wel gecharmeerd van de uitstraling van je parketvloer, dan kunnen we wellicht je parket renoveren voordat we je hele vloer vervangen. Dat is een stuk voordeliger, duurzamer en je benut je oude vloer tot de max! Vaak is een goede onderhoudsbeurt of schuurbeurt de sleutel naar een verlengde levensduur, en kan je vloer nog prima een ronde mee. We zullen je altijd eerlijk adviseren wat voor jou de slimste zet is: je parket renoveren of toch je parket vervangen.

Parket plank vervangen

Soms is er alleen een klein onderdeel van je parket aangetast. Een enkele plank of strook. Bijvoorbeeld door waterschade, of er is iets zwaars of scherps bovenop gevallen. Moet je dan je gehele parket vervangen? Niet per se. In de meeste gevallen kunnen onze specialisten dan ook een enkele parket plank vervangen. We verwijderen het verouderde of beschadigde deel dan met zorg, en laten de nieuwe stroken of planken perfect aansluiten bij de bestaande vloer. Een parket plank vervangen is voor ons een koud kunstje.

Parket aanhelen

En is er een groter deel van je vloer aangetast? Dan kunnen we ook alleen die hoek van de kamer aanpakken. Dat noemen we parket aanhelen. We verwijderen de beschadigde elementen van je vloer en zorgen dat de vervangende delen naadloos aansluiten op de bestaande vloer. Je zult de oude en nieuwe onderdelen niet van elkaar kunnen onderscheiden! Parket aanhelen is een voordelige en duurzame manier om je vloer weer als vanouds te laten schitteren.

De voordelen van een nieuwe vloer

Is je parket vervangen wel de betere oplossing, dan kun je met de service van Multivloer Emmen binnen korte tijd weer genieten van een spiksplinternieuwe vloer. Binnen 24 uur krijg je reactie op je offerteaanvraag, en vaak kunnen we daarna al snel voor je aan de slag. Laat je jouw parket vervangen, dan geniet je weer van een parketvloer zoals hij bedoeld is: zonder butsen, verkleuringen en krassen, met een warme, egale houtkleur en een uitstekend beschermende onderhoudslaag.

Nieuw parket, of een hele andere vloer

Ga je voor een nieuwe parketvloer, of wil je eigenlijk heel iets anders? Als je je parket gaat vervangen, is dit hét moment om ook eens iets anders uit te proberen. Bij Multivloer Emmen kunnen we parket vervangen door een nieuwe parketvloer, maar heb je ook de keuze uit vele andere vloersoorten. Welke uitstraling zoek je, en hoe maken jullie thuis gebruik van de vloer? We kunnen je altijd adviseren welke soort vloer het beste bij jullie levensstijl past. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Denk ook eens aan deze andere vloersoorten.

Andere vloersoorten

Jouw vloer vervangen met de grootste zorg

Voor welk type vloer je ook kiest, jouw parket vervangen we altijd met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en zorg. We weten als geen ander hoe belangrijk het voor de levensduur van een vloer is dat je met precisie te werk gaat bij als je een vloer gaat vervangen. We ontmantelen je oude vloer zorgvuldig, zonder meer te beschadigen dan strikt gezien nodig is. We zorgen voor de afvoer van de oude vloerdelen en zorgen dat de nieuwe vloer ook met aandacht geplaatst wordt. Echt vakwerk!

Wat kost het om parket te vervangen?

Wat het precies kost om jouw parket te vervangen, is afhankelijk van een flink aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal vierkante meters dat je vloer telt, en het soort vloer dat je ervoor in de plaats wil laten leggen. Vertel ons jouw wensen, dan kunnen we met redelijke precisie inschatten wat jouw parket vervangen gaat kosten. Vul ons offerteformulier zo gedetailleerd mogelijk in, dan komen we binnen 24 uur bij je terug!

Gratis advies van onze parketteurs

Als je erover denkt om je parket te laten vervangen, komen onze parketspecialisten graag bij je op locatie voor een gratis consult. Ter plaatse kunnen we de staat van de vloer goed inspecteren. We kunnen dan samen inschatten of het echt tijd is om je parket te vervangen, of dat er misschien nog verbetering mogelijk is door je parket te renoveren. Ook als je een enkele parket plank wil vervangen, kunnen onze experts samen met jou een plan van aanpak maken. Maak direct een afspraak, dan komen we graag bij je langs!

Offerteformulier

Specificaties