Parket behandelen

Zelfs het beste parket heeft om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Ben jij zuinig op je parketvloer en wil je er elke dag het beste uit halen? Laat dan je parket behandelen door onze specialisten. Met de fijnste olie- en laksoorten laten we je vloer weer schitteren als nooit tevoren. En wil je een compleet andere look voor je parket? Ook dan kunnen we je helpen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden van je parket behandelen of vraag direct je offerte aan!

 • De beste lakken en oliën

 • Kleuring ook mogelijk

 • Eigen parketteurs

 • Professionele apparatuur

 • Meer dan 30 jaar ervaring

 • Binnen 24 uur een offerte

Het nut van je parketvloer behandelen

Waar geleefd wordt, vindt slijtage plaats. Helaas geldt dat ook voor jouw mooie parketvloer. Hoewel de meeste parketsoorten netjes afgewerkt worden met een onderhoudslaag lak of olie, vervaagt de werking van die onderhoudslaag na verloop van tijd ook weer en maakt hij plaats voor kleine beschadigingen, doffe plekken of verkleuringen. Daar doe je helemaal niets aan. De enige oplossing is je parket behandelen van tijd tot tijd. Met een professionele opfrisbeurt geef je jouw vloer zijn originele uitstraling weer terug!

Hoe we te werk gaan

Als we je parketvloer behandelen, doen we dat natuurlijk in zorgvuldig overleg met jou. Wat wil je bereiken, welke looks passen in jouw interieur? Zijn er nu dingen aan je vloer die je storen? We passen onze behandelmethoden aan op het effect dat je wil bereiken. Met onze jarenlange ervaring kiezen we voor jou de olie of lak die past bij je wensen. En met onze professionele apparatuur kunnen we je vloer stofvrij schuren, als dat nodig is.

Hoe we te werk gaan

Een parket behandelen doen we met de uiterste precisie. Het mooiste effect behalen we als we je parket schuren en behandelen met een olie of een lak. Door je vloer eerst te schuren, boren we een nieuwe laag van je parket aan, die nog vrij is van verkleuringen en beschadigingen. Een frisse laag, waarop de behandeling het mooiste tot zijn recht komt!

Parket behandelen met olie

Je parket behandelen met olie geeft een mat en zo natuurlijk mogelijk resultaat. Hoewel er tegenwoordig ook oliesoorten met een zijdematte finish te krijgen zijn! De olie trekt diep in het hout van je parketvloer en beschermt de vloer van binnenuit. Even bijwerken kan altijd: een groot voordeel van olie is dat het plaatselijk aan te brengen is. De natuurlijke nerven van het hout komen nog mooier naar voren en in een enkele laag is je parketvloer weer beschermd!

 • Natuurlijke, matte finish
 • Slechts een enkele laag nodig
 • Na 24 uur al begaanbaar
 • Plaatselijk bij te werken
 • Kleuren ook mogelijk
 • Meer onderhoud nodig
 • Geen glanzende finish

Parket lakken

Een andere optie die veel gekozen wordt is je parket lakken. Hiermee bescherm je jouw vloer nagenoeg onderhoudsvrij. Na het schuren behandelen we je parket met een een matte, zijdeglans of glanzende lak; waar jouw voorkeur maar naar uitgaat. Je parket behandelen met lak is een precisieklus: je kunt alleen de gehele vloer behandelen en geen lokale aanpassingen maken. Echt een klus die je door een vakman wil laten uitvoeren!

 • Mat, zijdeglans of glans
 • Droogt snel
 • Stevige bescherming
 • Nagenoeg onderhoudsvrij
 • Kleuren niet mogelijk
 • Niet plaatselijk bij te werken

Parket olie kleuren

Als we je parket behandelen, kun je ook kiezen voor een compleet nieuwe look. Door te kiezen uit tal van parket olie kleuren! Ga een aantal tinten lichter of breng juist diepte aan door een donkere houttint aan te brengen: met ruim 40 kleuren om uit te kiezen zit er altijd iets voor je bij. Je vloer krijgt een ware metamorfose!

Kosten parket behandelen

Wat je parket behandelen gaat kosten, verschilt van vloer tot vloer. Het ligt aan het aantal vierkante meters dat we voor je gaan behandelen, maar ook aan de staat van de vloer en het type behandeling dat we met elkaar afspreken. We zijn graag transparant over onze prijzen: geef ons zoveel mogelijk details over jouw vloer, dan kunnen we je binnen 24 uur een gedetailleerde prijsopgave sturen.

Als je parket behandelen niet meer genoeg is

Soms gaat een parketvloer al zo lang mee dat een simpele behandeling het probleem niet meer oplost. Er zijn dan al zoveel lagen van de vloer gehaald, dat de basis niet sterk genoeg meer is om mee verder te gaan. Of er is sprake van ingrijpende schade, bijvoorbeeld door lekkage of brand. Ook als je parket niet meer te behandelen is, hebben wij de oplossing voor je. We kunnen je parket ook voor je vervangen, of delen ervan. Binnen korte tijd heb jij weer een parketvloer om trots op te zijn!

Zelf parket schuren en behandelen?

Veel mensen denken dat ze zelf ook wel hun parket kunnen schuren en behandelen. Een wilde gok, als je niet weet hoe een vloer in elkaar steekt en welke middelen het beste werken voor jouw type vloer. Wij raden aan om je parket schuren en behandelen altijd door een specialist te laten uitvoeren: een echte parketteur weet wat hij doet en heeft de apparatuur in huis om je vloer effen en stofvrij te schuren. Je voorkomt er extensieve, onnodige schade aan je vloer mee!

Je parket laten behandelen door dé specialist

Kies je ervoor om je parket te laten behandelen door Multivloer Emmen, dan kun je rekenen op echt vakwerk voor een schappelijke prijs. Onze vakmannen hebben honderden parketvloeren onder handen gehad en ze weer laten stralen als nooit tevoren. Ook met jouw vloer weten ze wel raad! Laat onze 30 jaar in het vak voor je werken en geniet binnenkort ook van een vloer die er weer als nieuw uitziet!

 • 30 jaar ervaring
 • Professionele aanpak
 • Allround specialist in vloeren

Wat onze klanten over ons zeggen

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Fantastisch en zeer professioneel bedrijf

Vriendelijke bejegening en doen wat ze beloven. Gaan heel vakkundig te werk. Zeer zeker aan te bevelen .

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Eerlijk, betrouwbaar en deskundig

Multivloer is een bedrijf dat met verstand van zaken acteert.
Wij zijn erg positief over de kennis en vaardigheid van de medewerkers. Een aanrader!

Meer informatie

Wil je jouw parket laten behandelen, maar heb je vragen over onze werkwijze? We vertellen je graag alles wat je maar wilt weten. Stel je vraag telefonisch of stuur ons een e-mail; we helpen je graag. Ook staan we altijd voor je klaar als je advies nodig hebt bij het behandelen van je parketvloer.

Offerteformulier

STAP 1: Specificaties