RAAM- EN DEURHORREN

Bent u op zoek naar topkwaliteit horren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Multi Vloer Emmen verkopen we veel verschillende soorten horren. Ook voor meerdere soorten ramen als bijvoorbeeld dakramen, draaikiepramen en schuiframen vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan horren. Naar wat voor soort insectenwering als raamdecoratie u dus ook op zoek bent, met ons aanbod komt u volledig tot uw recht.

Wij zijn leverancier van Unilux, dé specialist in raamhorren en hordeuren die al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant is van de Benelux. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur!

Vraag direct een offerte aan

Raamhorren

Ons aanbod op het gebied van raamhorren is zeer divers en uitgebreid. Daardoor kunt u altijd het soort afrastering vinden dat het beste bij uw raam past. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor horren voor de volgende soorten ramen:

raamhor

Dakraam

Ruimtes met een schuine wand, bijvoorbeeld op zolder, hebben vaak een dakraam om de kamer goed te kunnen ventileren. Wanneer u voldoende frisse lucht wilt behouden in de kamer, maar de insecten buitenshuis wilt houden, is een dakraam hor de beste keuze. U vindt bij ons meerdere soorten horren voor dakramen.

Een dakraam zorgt voor extra licht in uw zolder- of slaapkamer. Wanneer u, naast de verlichting ook optimaal wilt kunnen genieten van frisse lucht, is een hor voor uw dakraam dus dé oplossing. Binnen ons assortiment vindt u dus verschillende soorten horren voor bij het dakraam, waardoor u altijd voor de variant kiest die het beste past bij uw wensen.

Lees meer
raamhor

Draaikiepraam

Draaikiepramen slaan naar binnen toe open. Daarom wordt de hor in het geval van een draaikiepraam altijd aan de buitenkant geplaatst. Draaikiepramen zijn er in verschillende soorten en van meerdere materialen. Wat voor variant draaikiepraam u ook heeft, er is altijd één van onze horren die er uitstekend bij past.

Het materiaal wat gebruikt is bij een draaikiepraam, kan uit drie verschillende materialen bestaan. Zo zijn er draaikiepramen van aluminium, hout en kunststof. Zo kunt u zelf bepalen welk materiaal u het mooist vindt én welke soort het beste aansluit op de uitstraling van uw raam of interieur. In het geval van draaikiepramen is een vaste hor, zoals een veerstifthor of voorzethor ook mogelijk. Deze moeten overigens wel vanaf de buitenkant van het raam geplaatst worden.

Lees meer
raamhor

Draairaam naar binnen en buiten

Ook wanneer u draairamen heeft die naar binnen toe open gaan, is het mogelijk om om een hor te plaatsen en gebruiken. De horren worden, net als bij draaikiepramen het geval is, buiten het raam geplaatst. Wanneer uw draairamen naar buiten toe open slaan, wordt de afrastering aan de binnenkant geplaatst. Binnen ons aanbod vindt u meerdere varianten horren voor een draairaam naar buiten.

Bij Multi Vloer Emmen kunt u dus kiezen uit veel verschillende soorten horren voor draairamen die naar binnen en buiten toe openslaan. Ook deze vorm van afrastering is gemakkelijk te plaatsen en dus kunt u na aankoop van een hor al snel genieten van een heerlijk fris briesje door de kamer.

lees meer
raamhor

Schuifraam

Schuiframen vindt u vaak nog in oude binnensteden of grachtenpanden. Ook bij dit soort schuiframen is het in dit geval goed mogelijk om een mooie hor, in dit geval ook wel schuifhor genoemd, te plaatsen. De schuifhorren zijn er bij ons in verschillende varianten, waardoor u altijd de juiste variant kunt kiezen voor uw raam.

Het assortiment aan horren voor schuifraam is bij ons erg uitgebreid. Zo doende kunt u altijd de juiste afrastering vinden voor bij uw raam. De horren beschikken allemaal over een erg strak en modern ontwerp, waardoor het niet alleen een functionele werking heeft, maar ook nog een mooie uitstraling met zich meebrengt.

Lees meer

Andere soorten raamhorren

Ook voor andere soorten raamhorren kunt u bij ons terecht. Zo vindt u binnen ons aanbod onder andere luxe vormen van afrastering als plissé raamhorren, vaste raamhorren en rollende raamhorren.

Wat voor soort deur u ook heeft, u vindt bij ons altijd de juiste soort hordeur. Bij Multi Vloer Emmen kunnen we u onder andere voorzien van horren voor draaideuren, voor openslaande tuindeuren en voor schuifpuien. Ook voor luxe vormen van hordeuren als een plissé hordeur, vaste hordeur of rolhordeur bent u bij ons aan het juiste adres.

raamhor

Plissé raamhor

De plissé raamhor is een luxe vorm van afrastering achter de ramen. Deze horren geven een prachtige uitstraling mee aan uw huis. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen, wat betekent dat u weinig kracht hoeft te zetten om de horren dicht of open doen. Bij Multi Vloer Emmen vindt u plissé horren van uitstekende kwaliteit.

Wat betreft de plissé raamhor heeft u onder andere de keuze tussen een inklem hor, die gemakkelijk zonder boren of schroeven is te plaatsen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een variant die ‘voorzet unit’ wordt genoemd. Deze optie kent een zeer mooi ontwerp en zorgt ervoor dat uw uitzicht minimaal gehinderd worden. Beide varianten zijn overigens geruisloos en zonder al te veel kracht te bedienen.

Lees meer
raamhor

Vaste raamhor

Vaste raamhorren zijn ook voorzien van een prachtige uitstraling. Eén van de voordelen van een vaste afrastering, is dat deze erg gebruiksvriendelijk zijn. Deze horren worden dan ook gemakkelijk geplaatst. In het geval van een inklemhor kan dit product bijvoorbeeld zonder schroeven worden bevestigd. Op die manier kunt u gemakkelijk en snel uw raam bestendig maken tegen insecten.

De voordelen van het aanschaffen van een vaste raamhor zijn onder meer dat deze geschikt zijn voor nagenoeg alle soorten draai- en kiepramen, dat ze makkelijk te plaatsen zijn en ook makkelijk te verwijderen zijn. Naast deze verschillende voordelen, blijft het grootste voordeel van de vaste raamhor natuurlijk dat dit product op een zeer effectieve manier insecten buiten de deur houdt.

Lees meer
raamhor

Rollende raamhor

Deze vorm van insectenwering is ook een luxe variant. De raamrolhorren zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat u uw naar buiten draaiende raam op een prachtige manier kunt afsluiten. Zo behoudt u de frisse lucht in uw kamer, maar houdt u de insecten buitenshuis.

Rollende raamhoren sluiten uw raam perfect af en bij de keuze uit dit product heeft u bovendien verschillende opties om voor te kiezen. In alle gevallen staan de rollende raamhorren uit ons assortiment bekend als zeer elegante afrasteringen, die gemakkelijk te plaatsen én gemakkelijk te bedienen zijn.

Lees meer
raamhor

Hordeuren

Naast horren voor ramen verkopen we bij Multi Vloer Emmen ook horren voor achter de deur, ook wel hordeuren genoemd. Net als bij de eerdere raamhorren, geldt ook hier dat er veel verschillende soorten zijn. Ook wat betreft de hordeuren kunt u dus kiezen uit verschillende varianten.

Iedere hordeur binnen het assortiment van Multi Vloer heeft haar eigen eigenschappen. Het is dus maar net welke variant het beste bij uw woonwensen past. Door het uitgebreide assortiment weet u in ieder geval zeker dat u altijd de hordeur kunt kopen die naadloos aansluit op uw deur.

Deurhorren

Ook qua deurhorren is het aanbod divers, zodat u ook hierin altijd de horren kunt kiezen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor vaste hordeuren, plissé hordeuren en rolhordeuren. Lees hieronder meer informatie.

vaste hordeur

Vaste hordeuren

Vaste hordeuren kunnen voor een gewone deur worden geplaatst en gaan op eenzelfde manier met een scharnier open. Daarnaast zijn er ook schuifhordeuren verkrijgbaar die bijvoorbeeld perfect voor uw schuifpui kunnen worden geplaatst. De scharnierende hordeuren zijn ook verkrijgbaar als pendelhordeuren.

lees meer
plisse hordeur

Plissé hordeuren

Plisse hordeuren zijn de meest verkochte hordeuren van Nederland. Dat komt omdat ze niet alleen enorm stevig zijn, maar ook nog eens uitermate gemakkelijk te gebruiken zijn. Deze hordeuren kunnen zowel in de dag als op de dag kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn deze Unilux hordeuren compleet vernieuwd en is de gaaskwaliteit sterk verbeterd.

lees meer
Roldeurhor

Rolhordeuren

De rolhordeuren worden in een aluminium cassette bovenaan de deur gemonteerd. De rolhordeur is hier vanuit gemakkelijk te bedienen en hij rolt mooi op in zijn cassette. Het gaas van de rolhordeur valt bijna niet op en deze deurhorren zijn erg gunstig geprijsd. De comfortabele en prijsvriendelijke oplossing voor uw deur!

lees meer

Voordelen aanschaffen hor

Wanneer u precies weet welke hor u dient aan te schaffen voor of achter uw deur of raam, kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen. Het grootste voordeel van het kopen van een hor is uiteraard dat ongedierte buiten de deur wordt gehouden. Een ander, iets minder bekend, voordeel is dat uw huis uitstekend geventileerd blijft. Wanneer u de deur dus open heeft, maar een hor heeft staan komt er altijd nog voldoende frisse lucht binnen in uw huis.

Bescherm de insecten

Wanneer insecten binnen belanden, zorgt dat er vaak voor dat ze aan het einde van hun leven zijn gekomen. Daar insecten belangrijk zijn, denk bijvoorbeeld aan de bestuiving van gewassen, is het belangrijk dat insecten blijven leven. Ook daarvoor kan een hor dienen, de insect belandt immers niet meer in huis, maar blijft buiten. Met een hor zorgt u er dus niet alleen voor dat u geen last meer heeft van insecten, u beschermt ze ook nog eens.

Andere vormen van raamdecoratie

Oriënteert u zich ook nog op andere vormen van raamdecoratie? Ook daarvoor zit u goed bij Multi Vloer Emmen! De grote diversiteit aan raamdecoratie zorgt ervoor dat u veel keuzemogelijkheden heeft. Zo vindt u bij ons onder meer de volgende soorten raamdecoratie:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer Emmen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom weet u bij een aankoop van één van onze producten zeker dat u hier gedurende lange tijd plezier van kunt hebben. Doordat deze hoge kwaliteit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, profiteert u bij ons bovendien altijd van een optimale kwaliteit-prijsverhouding.

Neem gerust contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over één van onze soorten horren? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte horren voor achter jouw raam of deur. Zo weet u zeker dat u ongedierte voortaan op een effectieve wijze buiten de deur kunt houden.

Offerteformulier

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen