Raam- en deurhorren

Ben jij op zoek naar topkwaliteit horren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Multivloer Emmen verkopen we veel verschillende soorten horren. Hordeuren, waarmee je iedere buitendeur netjes afwerkt. Maar ook voor meerdere soorten ramen als bijvoorbeeld dakramen, draaikiepramen en schuiframen vind je bij ons een uitgebreid aanbod aan horren. Naar wat voor soort insectenwering je dus ook op zoek bent, bij ons vind je altijd wat je zoekt.

Onze collectie horren

Wat je ook in gedachten had als oplossing voor jouw raam- en deurhorren, in onze collectie vind je altijd terug wat je voor ogen had. Dat en meer! Laat je verrassen door de mogelijkheden: de afgelopen jaren zijn de mogelijkheden op het gebied van insectenwering sterk verbeterd. En zit je met een uitdaging, of kom je er niet uit? Dan staan onze specialisten altijd voor je klaar met professioneel advies.

draaikiepraam-hor-sfeer

Raamhorren

Met welk type ramen je ook te maken hebt in huis, wij kunnen ze perfect afdekken met onze raamhorren. Kies ook voor gaas van de allerbeste kwaliteit! De verschillende soorten raamhorren zorgen ervoor dat je raamopeningen perfect afgeschermd worden tegen insecten, zonder enige functie van je raam te verliezen. We stemmen het type hor perfect af op jouw soort raam.

Hordeuren

En komen de meeste insecten bij jou binnen door de buitendeur? Dan wordt het tijd voor een hordeur op maat. Zo kun je weer lekker met de deur open leven! Of je nu te maken hebt met een normale openslaande deur of een schuifpui: bij Multivloer hebben we altijd een hordeur die naadloos aansluit. Kies voor een vaste hordeur, een rolhordeur of een plissé hordeur: voor iedere voorkeur is een mooi ontwerp. Design en functie in één!

Topkwaliteit van Unilux

Als hofleverancier van onze horren kiezen we bij Multivloer voor Unilux. Dit is al jaren de grootste producent en leverancier van horren voor ramen en deuren in de Benelux! Uitstekende horren van de mooiste kwaliteit, dat is waar ze garant voor staan. Met hun uitgebreide assortiment is er altijd veel te kiezen als het om raam- en deurhorren gaat.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multivloer Emmen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom weet je bij een aankoop van één van onze producten zeker dat je hier lange tijd plezier van kunt hebben. Maar we weten ook dat het leven soms al duur genoeg is! Doordat we onze hoge kwaliteitsnormen combineren met scherpe prijzen, profiteer je bij ons altijd van een optimale kwaliteit-prijsverhouding.

Verlost van ongedierte in huis

Als je graag geniet van het leven buiten, dan weet je ook dat vervelende insecten regelmatig roet in het eten gooien. Nare zoemende vliegen en stekende muggen: die wil je natuurlijk niet in huis hebben! Door goede horren aan te brengen voor de raam- en deuropeningen in huis, kun je de frisse lucht van buiten zorgeloos naar binnen halen. Gooi maar open, die ramen en deuren! Onze raam- en deurhorren zorgen ervoor dat je jouw huis zonder enige zorgen kunt luchten.

Neem gerust contact met ons op

Ben je enthousiast geworden over één van onze soorten horren? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we op zoek naar de meest geschikte horren voor achter jouw raam of deur. Zo weet je zeker dat je ongedierte voortaan op een effectieve wijze buiten de deur kunt houden. We helpen je graag!

Offerteformulier

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP