RAAM- EN DEURHORREN

Bent u op zoek naar topkwaliteit horren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Multi Vloer Emmen verkopen we veel verschillende soorten horren. Ook voor meerdere soorten ramen als bijvoorbeeld dakramen, draaikiepramen en schuiframen vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan horren. Naar wat voor soort insectenwering als raamdecoratie u dus ook op zoek bent, met ons aanbod komt u volledig tot uw recht.

Wij zijn leverancier van Unilux, dé specialist in raamhorren en hordeuren die al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant is van de Benelux. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur!

Vraag direct een offerte aan

Raamhorren

Ons aanbod op het gebied van raamhorren is zeer divers en uitgebreid. Daardoor kunt u altijd het soort afrastering vinden dat het beste bij uw raam past. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor horren voor de volgende soorten ramen:

Dakraam

Ruimtes met een schuine wand, bijvoorbeeld op zolder, hebben vaak een dakraam om de kamer goed te kunnen ventileren. Wanneer u voldoende frisse lucht wilt behouden in de kamer, maar de insecten buitenshuis wilt houden, is een dakraam hor de beste keuze. U vindt bij ons meerdere soorten horren voor dakramen.