KNIKARMSCHERM

Een knikarmscherm is een hoogwaardig terrasscherm, uitgevoerd in zwaar aluminium. De knikarmschermen staan bekend om hun lange levensduur, waardoor je zeker weet dat je lang kunt genieten van dit product. Aan de hand van deze vorm van zonwering kun je je tuin of terras daarnaast ook nog eens een prachtige uitstraling meegeven.

Voordelen

Het aanschaffen van een knikarmscherm kent talloze voordelen. Zo kan de knikarmscherm helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Andere voordelen waarvan je profiteert met een knikarmscherm, zijn:

  • Bescherm je woning tegen zonlicht en warmte

  • Bepaal zelf hoeveel schaduw of zon je door wilt laten rondom huis

  • Beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen en varianten

Eigenschappen

Een knikarmscherm is leverbaar in verschillende types, zoals de casettemodellen en 2-buis of 3-buis systemen. Daarnaast kun je door middel van deze vorm van zonwering zelf bepalen hoeveel zon of schaduw je wilt toelaten in de tuin. Op die manier geniet je gedurende elk jaargetijde optimaal van het vertoeven in jouw tuin.

Vele mogelijkheden

Met de knikarmschermen kun je veel verschillende kanten op. Zo is de uitval door jou te bepalen en kun je ook voor de breedte van het scherm de gewenste maten doorgeven. Aan de hand van jouw wensen, maken wij vervolgens het product op maat. Tot slot kun je ook nog kiezen uit veel verschillende soorten stof.

Andere vormen van zonwering

Ben je niet op zoek naar een knikarmscherm, maar een andere vorm van zonwering? Ook dan kun je bij ons terecht! Je vindt binnen ons assortiment veel verschillende vormen van zonwering. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende categorieën:

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een knikarmscherm? Neem dan contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers je graag te woord. We gaan graag samen met jou op zoek naar de meest geschikte vorm van zonwering voor bij jou thuis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk