KNIKARMSCHERM

Een knikarmscherm is een hoogwaardig terrasscherm, uitgevoerd in zwaar aluminium. De knikarmschermen staan bekend om hun lange levensduur, waardoor u zeker weet dat u lang kunt genieten van dit product. Aan de hand van deze vorm van zonwering kunt u uw tuin of terras daarnaast ook nog eens een prachtige uitstraling meegeven.

Voordelen

Het aanschaffen van een knikarmscherm kent talloze voordelen. Zo kan de knikarmscherm helemaal aangepast worden aan uw wensen. Andere voordelen waarvan u profiteert met een knikarmscherm, zijn:

  • Bescherm uw woning tegen zonlicht en warmte
  • Bepaal zelf hoeveel schaduw of zon u door wilt laten rondom huis
  • Beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen en varianten

Eigenschappen

Een knikarmscherm is leverbaar in verschillende types, zoals de casettemodellen en 2-buis of 3-buis systemen. Daarnaast kunt u door middel van deze vorm van zonwering zelf bepalen hoeveel zon of schaduw u wilt toelaten in de tuin. Op die manier geniet u gedurende elk jaargetijde optimaal van het vertoeven in uw tuin.

Vele mogelijkheden

Met de knikarmschermen kunt u veel verschillende kanten op. Zo is de uitval door u te bepalen en kunt u ook voor de breedte van het scherm de gewenste maten doorgeven. Aan de hand van uw wensen, maken wij vervolgens het product voor u op maat. Tot slot kunt u ook nog kiezen uit veel verschillende soorten stof.

Andere vormen van zonwering

Bent u niet op zoek naar een knikarmscherm, maar een andere vorm van zonwering? Ook dan kunt u bij Multi Vloer terecht! U vindt binnen ons assortiment veel verschillende vormen van zonwering. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de volgende categorieën:

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een knikarmscherm? Neem dan contact met ons op! Ook voor al uw vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers u graag te woord. Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte vorm van zonwering voor bij u thuis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk