JALOEZIEËN

Wanneer je op zoek bent naar prachtige jaloezieën als raamdecoratie, bent je bij Multi Vloer & Woonspecialist aan het juiste adres. Al onze jaloezieën zijn van topkwaliteit, waardoor je zeker weet dat je hier lang plezier van hebt. Daarnaast hebben we jaloezieën in allerlei soorten en maten, waardoor je altijd een variant uit kunt kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeftes past.

Voordelen jaloezieën Multi Vloer Emmen

Eén van de grootste voordelen van het kopen van een jaloezie, is dat deze vorm van raamdecoratie over het algemeen goedkoper is dan andere vormen van raamdecoratie. Meer voordelen van het gebruik van jaloezieën, zijn:

  • Zelf gemakkelijk de hoeveelheid licht kunnen regelen

  • Eénvoudig schoon te maken

  • Jaloezieën hebben een isolerende functie

Eigenschappen jaloezieën

Een jaloezie is een vorm van raamdecoratie die bestaat uit horizontale en verticale stroken, die in verschillende materialen en breedtes te verkrijgen zijn. Een jaloezie heeft als functionele werking dat het zonlicht in jouw huis kan worden gedempt en zorgt daarnaast ook nog eens voor extra sfeer in jouw interieur.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer & Woonspecialist hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn, waardoor je tot in lengte van jaren plezier hebt van onze jaloezieën. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, vind je bij ons tegen ieder budget de juiste jaloezieën voor in jouw huis.

Neem gerust contact op

Ben je enthousiast geworden over jaloezieën of heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers lichten je graag in over de mogelijkheden op het gebied van jaloezieën. Ook voor vragen over één van onze andere producten, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte vorm van raamdecoratie voor bij jou in huis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk