JALOEZIEËN

Wanneer u op zoek bent naar prachtige jaloezieën als raamdecoratie, bent u bij Multi Vloer Emmen aan het juiste adres. Al onze jaloezieën zijn van topkwaliteit, waardoor u zeker weet dat u hier lang plezier van heeft. Daarnaast hebben we jaloezieën in allerlei soorten en maten, waardoor u altijd een variant uit kunt kiezen die het beste bij uw wensen en behoeftes past.

Voordelen jaloezieën Multi Vloer Emmen

Eén van de grootste voordelen van het kopen van een jaloezie, is dat deze vorm van raamdecoratie over het algemeen goedkoper is dan andere vormen van raamdecoratie. Meer voordelen van het gebruik van jaloezieën, zijn:

  • Zelf gemakkelijk de hoeveelheid licht kunnen regelen
  • Eénvoudig schoon te maken
  • Jaloezieën hebben een isolerende functie

Eigenschappen jaloezieën

Een jaloezie is een vorm van raamdecoratie die bestaat uit horizontale en verticale stroken, die in verschillende materialen en breedtes te verkrijgen zijn. Een jaloezie heeft als functionele werking dat het zonlicht in uw huis kan worden gedempt en zorgt daarnaast ook nog eens voor extra sfeer in uw interieur.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer Emmen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn, waardoor u tot in lengte van jaren plezier heeft van onze jaloezieën. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, vindt u bij ons tegen ieder budget de juiste jaloezieën voor in uw huis.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast geworden over jaloezieën of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden op het gebied van jaloezieën. Ook voor vragen over één van onze andere producten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte vorm van raamdecoratie voor bij u in huis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk