Raamhorren

Word jij helemaal gek van al het ongedierte in huis en wil je graag je ramen weer onbezorgd open kunnen zetten? Dan zijn onze raamhorren echt een uitkomst. Met name in de zomermaanden maken ze het leven thuis een stuk aangenamer! Je kamer even lekker laten afkoelen, of gewoon laten luchten: met onze raamhorren haal je de frisse lucht naar buiten, en blijven vervelende insecten buiten!

Naar wat voor raamhor je ook op zoek bent: bij Multivloer Emmen vind je altijd de hor die precies afgestemd op jouw type raam. Ook een hor voor je draaikiepraam of schuifraam is bij ons zó geïnstalleerd. En je kiest zelf hoe je jouw hor wilt openen! Een rolhor voor je raam, of toch liever een plissé raamhor of een vaste hor? Het kan allemaal.

  • Een hor op maat
  • Topkwaliteit van Unilux
  • De scherpste prijzen
  • Vakkundig geïnstalleerd

Voordelen van een raamhor

Het grootste voordeel van het aanschaffen van raamhorren is uiteraard dat er geen nare insecten meer je huis binnen kunnen dringen. Zo zet je altijd met een gerust hart je raam open! Een minder bekend voordeel van raamhorren plaatsen is dat huizen met horren vaak beter geventileerd zijn. Als je met meer gemak je raam open zet, doe je het ook vaker. Zo zorg je ervoor dat ziektekiemen snel het huis verlaten, dat vocht en schimmels geen kans krijgen, en dat ook overmatige huisstofmijt ook geen probleem vormt bij jou thuis.

  • Insecten blijven buiten
  • Altijd een goed geventileerd huis
  • Minder bacillen, vocht en huisstofmijt
  • Een gezondere leefomgeving

Jij geen last van insecten, zij geen last van jou

Raamhorren beschermen jou en je gezin niet alleen tegen vervelende insecten, ze zorgen er ook nog eens voor dat die insecten een veel langer leven beschoren is. Hoewel insecten binnenshuis erg irritant en zelfs gevaarlijk kunnen zijn, zijn ze in de natuur van groot belang. Denk maar eens aan de bestuiving van gewassen! Zodra een insect binnen beland is, is zijn leven eigenlijk al voorbij. Zorg je er met een raamhor voor dat ze veilig buiten blijven, dan bescherm je ze ook tegen een vroege dood. Je doet jezelf dus niet alleen een plezier met raamhorren, maar ook de insecten.

Raamhorren afgestemd op jouw type raam

Om raamhorren goed te laten werken, moet je ze afstemmen op het type raam waar je mee te maken hebt. Alleen zo zorg je ervoor dat de hor goed afsluit, en kun je het raam nog normaal blijven openen en sluiten. Precies hierom hebben we bij Multivloer zo’n uitgebreid en divers aanbod raamhorren: welk type raam je ook hebt, je vindt bij ons altijd een raamhor die naadloos aansluit. En waarmee je alle functie van het raam behoudt! Je kunt bij ons onder meer terecht voor raamhorren voor de volgende ramen:

draaikiepraam-sfeerfoto

Hor dakraam

Ruimtes met een schuine wand, bijvoorbeeld op zolder, hebben vaak een schuin dakraam om de kamer goed te kunnen ventileren. Wil je voldoende frisse lucht behouden in de kamer, maar insecten buitenshuis houden? Dan is een speciale hor voor je dakraam de beste keuze. Je vindt bij ons meerdere soorten horren voor dakramen.

Een dakraam zorgt voor extra licht in jouw zolder- of slaapkamer. Wanneer je, naast het daglicht ook optimaal wilt kunnen genieten van frisse lucht, is een hor voor jouw dakraam dus dé oplossing. Een hor voor een dakraam vereist een speciale bevestiging, die rekening houdt met de bijzondere manier van openen bij een dakraam. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten horren voor bij het dakraam, waardoor je altijd voor de variant kiest die het beste past bij jouw wensen.

draaikiepraam-hor-sfeer

Hor draaikiepraam

Draaikiepramen slaan naar binnen toe open. Daarom wordt een hor voor een draaikiepraam altijd aan de buitenkant geplaatst. Draaikiepramen zijn er in verschillende soorten en van meerdere materialen. Wat voor variant draaikiepraam je ook hebt, er is altijd één van onze horren die er uitstekend bij past. In veel gevallen kun je kiezen voor plissé of rollende hor voor je draaikiepraam. Ook een vaste hor is een goede keuze bij een draaikiepraam: denk bijvoorbeeld aan een inklemhor, voorzethor of een veerstifthor. Deze moeten overigens wel vanaf de buitenkant van het raam geplaatst worden.

draairaam-hor-sfeer

Hor draairaam

Ook als je draairamen hebt, is het mogelijk om om een hor te plaatsen en gebruiken. Een hor voor een draairaam wordt meestal aan de buitenkant van het raam geplaatst, omdat de meeste draairamen naar binnen openslaan. Maar slaan jouw draairamen naar buiten toe open, dan wordt het scherm aan de binnenkant geplaatst.

Bij Multivloer Emmen kun je dus kiezen uit veel verschillende soorten hor voor een draairaam: of die nu naar binnen naar buiten toe openslaat. Ook deze vorm van insectenwering is gemakkelijk te plaatsen en dus kun je na aankoop van een hor voor je draairaam al snel genieten van een heerlijk fris briesje door de kamer.

schuifraam-hor-sfeer

Hor schuifraam

Schuiframen vind je vaak nog in oude binnensteden of grachtenpanden. Ook bij dit soort schuiframen is het in dit geval goed mogelijk om een mooie hor te plaatsen. Bij een hor voor een schuifraam is de instelbaarheid van de hor extra belangrijk. Deze horren zijn er bij ons in verschillende varianten, waardoor je altijd de juiste variant kunt kiezen voor jouw raam.

Zoek je een hor voor een schuifraam, dan kies je bij ons altijd uit een ruim assortiment. Zodoende kun je altijd de juiste afrastering vinden voor bij jouw raam. De horren beschikken allemaal over een erg strak en modern ontwerp, waardoor het niet alleen een functionele werking heeft, maar ook nog een mooie uitstraling met zich meebrengt.

Verschillende sluitingen

Ook de manier van openen en sluiten is van groot belang als je een raamhor gaat uitkiezen. Hoe je jouw ramen gebruikt, bepaalt welk type sluiting het beste bij je past. Ga je voor een plissé raamhor, een rolhor voor je raam, of toch voor een vaste hor? Je vindt het allemaal terug in ons uitgebreide assortiment en kiest altijd een hor waarmee je jouw ramen prettig kunt blijven gebruiken. Kies uit één van de volgende bevestigingen of sluitingen:

Plissé raamhor sfeer

Plissé raamhor

De plissé raamhor is een luxe vorm van insectenwering. Deze horren geven een prachtige uitstraling aan jouw huis. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen, wat betekent dat je weinig kracht hoeft te zetten om de horren dicht of open doen. Bij Multivloer Emmen vind je plissé raamhorren van uitstekende kwaliteit.

Wat betreft de plissé raamhor kun je onder meer kiezen uit een inklemhor, die gemakkelijk zonder boren of schroeven is te plaatsen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een variant die ‘voorzet unit’ wordt genoemd. Deze optie kent een zeer mooi ontwerp en zorgt ervoor dat jouw uitzicht minimaal gehinderd wordt. Beide varianten zijn overigens geruisloos en zonder al te veel kracht te bedienen.

rolhor raam sfeer

Rolhor raam

Een rolhor voor je raam zorgt ervoor dat je jouw naar buiten draaiende raam op een prachtige manier kunt afsluiten. Je behoudt de frisse lucht in je kamer, maar houdt de insecten tegelijkertijd buitenshuis. Een luxe vorm van insectenwering, van uitstekende kwaliteit.

Een rolhor sluit jouw raam perfect af en bij de keuze voor dit product heb je bovendien verschillende opties om voor te kiezen. In alle gevallen staan de rollende raamhorren uit ons assortiment bekend als zeer elegante oplossingen, die gemakkelijk te plaatsen én gemakkelijk te bedienen zijn.

Vaste hor sfeer

Vaste hor

Met een vaste raamhor kies je ook voor een prachtige uitstraling. Eén van de voordelen van een vaste hor is dat deze erg gebruiksvriendelijk is. Deze horren worden dan ook gemakkelijk geplaatst. In het geval van een inklemhor kan dit product bijvoorbeeld zonder schroeven worden bevestigd. Op die manier kun je gemakkelijk en snel jouw raam bestendig maken tegen insecten.

De voordelen van het aanschaffen van een vaste raamhor zijn onder meer dat deze geschikt zijn voor nagenoeg alle soorten draai- en kiepramen, dat ze makkelijk te plaatsen zijn en ook makkelijk te verwijderen zijn. Naast deze verschillende voordelen, blijft het grootste voordeel van de vaste raamhor natuurlijk dat dit product op een zeer effectieve manier insecten buiten de deur houdt.

Unieke raamhorren op maat van Unilux

Als je raamhorren gaat (laten) plaatsen, dan wil je insectenschermen kopen van de beste kwaliteit, die jarenlang meegaan. Duurzame materialen, een slimme bevestiging en een pasvorm die perfect afgestemd is op jouw ramen. Een oplossing waar je een hele tijd niet meer naar om hoeft te kijken, en die gewoon wérkt. Die hebben we voor je bij Multivloer Emmen!

Wij zijn leverancier van Unilux, dé specialist in raamhorren en hordeuren die al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant is van de Benelux. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur!

Ook jouw adres voor hordeuren

Spreken onze raamhorren je wel aan, maar ben je eigenlijk ook op zoek naar insectenwering voor je deuren? Natuurlijk kun je daarvoor ook bij ons terecht. Of je nu een vaste hordeur zoekt, een plissé hordeur of een rolhordeur: bij Multivloer Emmen leveren we je uitsluitend de beste kwaliteit van topmerk Unilux. Ontdek ook onze collectie deurhorren!

Alles op het gebied van raamdecoratie

Naast raamhorren hebben we nog veel meer producten voor je in petto waarmee je jouw ramen volledig aankleedt. Oriënteer je je dus ook op andere vormen van raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat je adviseren over het combineren van raamhorren en andere vormen van raamdecoratie.

Advies en contact

Wil je graag meer weten over onze raamhorren? Heb je een vraag over één van onze producten, of kun je wel wat advies gebruiken bij het kiezen van de juiste soort hor? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor jou.

Offerte aanvragen raamhorren

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk