TRAPRENOVATIE

Bent u toe aan een nieuwe, frisse uitstraling van uw trap? Overweeg dan eens een traprenovatie. De mogelijkheden hiervan zijn haast ontelbaar, waardoor uw trap er precies zo uit komt te zien als u dat wilt. Wij zijn CBW-erkend, werken zónder hak- of breekwerk, kunnen open én dichte trappen renoveren en kunnen de werkzaamheden vaak binnen één dag uitvoeren! Vraag direct een offerte aan voor meer informatie of bekijk de mogelijkheden hieronder.

Vraag direct een offerte aan!
 • Meestal binnen 1-dag

 • Ontelbare mogelijkheden

 • Zonder hak- of breekwerk

 • Open en dichte trappen
 • CBW-erkend

Mogelijkheden

DYNAWEAVE

LEER

BETON

PAINTWOOD

HOUT

laminaat vloer

LAMINAAT

WOVEN

JAKARTA WOVEN 2.0

Pvc traprenovatie

PVC

SLATE LEATHER

VLOERBEDEKKING

TRAPMATTEN

Trap renoveren?

De mogelijkheden van het renoveren van uw trap zijn haast eindeloos. Zo kunnen we de trap renoveren en bekleden met leer, beton, paintwood, hout, laminaat, woven, jakarta woven 2.0, pvc, slate leather, vloerbedekking en trapmatten. We laten u graag alle mogelijkheden zien, om zo samen met u tot de beste en mooiste oplossing voor uw situatie te komen!

Al meer dan 30 jaar dé specialist in traprenovatie

Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in traprenovatie. In die jaren hebben wij alles geleerd over het renoveren van trappen en dit veelvuldig kunnen uitvoeren. Daarom hebben we ook zo enorm veel mogelijkheden! En het resultaat dat wij leveren is altijd prachtig. Wij renoveren uw trap namelijk zonder hak- of breekwerk en werken het altijd perfect af. En dat kan in de meeste gevallen zelfs binnen één dag!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Trap bekleden

Wilt u uw trap bekleden met bijvoorbeeld pvc, tapijt, laminaat, een betonlook, hout, vloerbedekking of iets anders? De mogelijkheden bij Multi Vloer Emmen zijn haast eindeloos. Hoe u ook wilt dat uw trap eruit komt te zien: wij kunnen het voor elkaar krijgen. Om de kosten van het bekleden van een trap te weten te komen, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Super zaak, top geholpen

Zojuist voor advies in deze zaak geweest. Meneer heeft ons erg goed geholpen én voorzien van het juiste advies. Echte vakmensen! Hier komen wij zeker terug.

Mijn ervaringen zijn erg positief

Vriendelijke mensen. Verstand van zaken. De klus was snel geklaard maar kwalitatief uitstekend werk geleverd

Traprenovatie kosten

Wat kost een traprenovatie? Die vraag horen we vaak. Bent u ook benieuwd naar de kosten van traprenovatie? Wilt u graag weten wat de prijzen zijn van het laten renoveren van uw trap? Vraag dan een offerte aan! Het aanvragen van een offerte is heel eenvoudig. U kunt simpelweg de stappen volgen. Binnen 2 minuten heeft u alles ingevuld en binnen 24 uur ontvangt u een offerte met de prijs voor uw traprenovatie!

Vraag direct een offerte aan!

Meer weten?

Meer weten over traprenovatie en/of het bekleden van uw trap? Of over de verschillende mogelijkheden voor uw situatie? Of over iets heel anders? Klik dan ook eens op de links. Daar vertellen we u er alles over! Of neem gerust eens contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden

BEREKEN UW TRAPRENOVATIE


Zijn er slijtage plekken of beschadigingen aan uw trap? Bent u toe aan een compleet nieuwe uitstraling en wilt u de mogelijkheden weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Zonder hak- of breekwerk
 • Meestal binnen 1 dag
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning