TRAPRENOVATIE

Ben je toe aan een nieuwe, frisse uitstraling van je trap? Overweeg dan eens een traprenovatie. De mogelijkheden hiervan zijn haast ontelbaar, waardoor je trap er precies zo uit komt te zien als jij dat wilt. Wij zijn CBW-erkend, werken zónder hak- of breekwerk, kunnen open én dichte trappen renoveren en kunnen de werkzaamheden vaak binnen één dag uitvoeren! Vraag direct een offerte aan voor meer informatie of bekijk de mogelijkheden hieronder.

 • Meestal binnen 1-dag

 • Ontelbare mogelijkheden

 • Zonder hak- of breekwerk

 • Open en dichte trappen
 • CBW-erkend

Mogelijkheden

SENSE TOUCH

BETON

HOUT

laminaat vloer

LAMINAAT

WOVEN

Pvc traprenovatie

PVC

SLATE LEATHER

VLOERBEDEKKING

TRAPMATTEN

Trap renoveren?

De mogelijkheden voor het renoveren van je trap zijn haast eindeloos. Zo kunnen we de trap renoveren en bekleden met sense, beton, hout, laminaat, woven, pvc, slate leather, vloerbedekking en trapmatten. We laten je graag alle mogelijkheden zien, om zo samen met jou tot de beste en mooiste oplossing voor jouw situatie te komen!

Al meer dan 30 jaar dé specialist in traprenovatie

Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in traprenovatie. In die jaren hebben wij alles geleerd over het renoveren van trappen en dit veelvuldig kunnen uitvoeren. Daarom hebben we ook zo enorm veel mogelijkheden! En het resultaat dat wij leveren is altijd prachtig. Wij renoveren je trap namelijk zonder hak- of breekwerk en werken het altijd perfect af. En dat kan in de meeste gevallen zelfs binnen één dag!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Trap bekleden

Wil je je trap bekleden met bijvoorbeeld pvc, tapijt, laminaat, een betonlook, hout, vloerbedekking of iets anders? De mogelijkheden bij Multi Vloer Emmen zijn haast eindeloos. Hoe je ook wil dat je trap eruit komt te zien: wij kunnen het voor elkaar krijgen. Om de kosten van het bekleden van een trap te weten te komen, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Super zaak, top geholpen

Zojuist voor advies in deze zaak geweest. Meneer heeft ons erg goed geholpen én voorzien van het juiste advies. Echte vakmensen! Hier komen wij zeker terug.

Mijn ervaringen zijn erg positief

Vriendelijke mensen. Verstand van zaken. De klus was snel geklaard maar kwalitatief uitstekend werk geleverd

Traprenovatie kosten

Wat kost een traprenovatie? Die vraag horen we vaak. Ben jij ook benieuwd naar de kosten van een traprenovatie? Wil je graag weten wat de prijzen zijn van het laten renoveren van je trap? Vraag dan een offerte aan! Het aanvragen van een offerte is heel eenvoudig. Je kunt simpelweg de stappen volgen. Binnen 2 minuten heb je alles ingevuld en binnen 24 uur ontvang je een offerte met de prijs voor je traprenovatie!

Meer weten?

Meer weten over traprenovatie en/of het bekleden van je trap? Of over de verschillende mogelijkheden voor jouw situatie? Of over iets heel anders? Klik dan ook eens op de links. Daar vertellen we je er alles over! Of neem gerust eens contact met ons op.

BEREKEN JE TRAPRENOVATIE


Zijn er slijtageplekken of beschadigingen aan je trap? Ben je toe aan een compleet nieuwe uitstraling en wil je de mogelijkheden weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Zonder hak- of breekwerk
 • Meestal binnen 1 dag
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning