Bamboe vloeren

Bamboe vloeren zijn een bijzonder duurzame keuze. Deze grassoort is namelijk net zo sterk als hardhout, maar groeit veel sneller! Daarnaast geeft het je interieur een mooie, natuurlijk uitstraling. Is dit wat je zoekt? Lees alles over de voordelen van een bamboe vloer of vraag direct een offerte aan.

Kenmerken bamboe vloer

Bamboe vloeren worden gemaakt van de reuzenbamboe soort. Het is geen boom-, maar een grassoort. Toch kent een bamboe vloer dezelfde kenmerken als hardhout, waaronder de hardheid. Deze is zelfs vergelijkbaar met eikenhout. Daarnaast is bamboe erg stabiel en krimpt of zet het niet snel uit. De druksterkte ligt hoger dan een vloer van eiken. De vloer heeft daarnaast een rustige en natuurlijke uitstraling, een lange levensduur en is vrijwel volledig slijtvast!

  • Ecologisch verantwoord
  • Vergelijkbaar met hardhout
  • Duurzaam en slijtvast
  • Natuurlijk uitstraling

Ecologisch verantwoorde vloer

In tegenstelling tot langzaam groeiend hardhout is bamboe de snelst groeiende grondstof ter wereld. Sommige bamboesoorten groeien wel een meter per dag! De bamboe die we voor onze vloeren gebruiken wordt op een plantage gekweekt en wordt niet gegeten door panda’s. Er blijft dus genoeg in de natuur over voor hen. Door gebruik te maken van bamboe in plaats van hout, wordt de natuur minder snel uit balans gebracht.

Bamboe vloer

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden we het daarom erg belangrijk dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. Dankzij onze gunstige prijzen, kun je bij ons genieten van een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Net als al onze andere vloeren schaf je onze bamboe vloer voor een goede prijs aan, waarna je er een flink aantal jaren mee vooruit kunt.

bamboe vloer

Verschillende bamboe vloeren

Bamboe vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en in verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld onbehandeld of geborsteld. Maar ook gelakt of afgewerkt met olie/hardwax. Zo creëer je eenvoudig een duurzame vloer die perfect in jouw inrichting past.

Overige vloeren

Zoals je ziet heeft een bamboe vloer ontzettend veel voordelen. Maar om welke reden dan ook kan het toch niet helemaal zijn wat je zoekt. Gelukkig bieden we nog veel meer verschillende populaire vloeren aan. Bekijk gerust ons aanbod:

Advies op maat

Heb je nog twijfels over een bamboe vloer in jouw thuis? Neem voor advies op maat contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Emmen. Dan gaan we graag samen met jou op zoek naar een bamboe vloer die het beste bij jouw woning past en helemaal aan jouw wensen voldoet.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier

Specificaties