Hor voor draairaam

Of uw draairaam naar binnen of buiten draait maakt niet uit, in ons aanbod vindt u een passende hor. Iedere hor heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Hiermee kunt u vervolgens genieten van de frisse buitenlucht, zonder ook het buitenleven naar binnen te laten. Lees verder over onze draairaamhorren of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom een hor voor uw draairaam?

Wanneer u uw raam af en toe open wilt zetten voor wat frisse lucht, betekent dat niet dat u op andere ongenodigden zit te wachten. Denk bijvoorbeeld aan insecten, maar ook aan pollen wanneer u last van hooikoorts heeft. Om deze ongenodigde gasten buiten te houden plaatst u een hor voor uw draairaam. De frisse lucht kan erdoor, maar pollen en insecten blijven lekker buiten waar ze horen.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Een ander voordeel van insecten buiten houden geldt voor deze beestjes zelf. Wist u dat we in de afgelopen 25 jaar maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid hebben? Opgeruimd staat netjes kunt u denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe uzelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor uw draairaam.

Draairaamhorren van Unilux

Bij ons bent u verzekerd van horren van de beste kwaliteit. Wij zijn namelijk leverancier van Nederlands topmerk Unilux. Al meer dan 30 jaar lang is dit de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Oftewel: dé expert op dit gebied.

raamhor

Eigenschappen

Afhankelijk van de richting waarin uw draairaam opent, naar binnen of naar buiten, wordt de draairaamhor aan de binnen of buitenkant van uw raam geplaatst. Voor beide type draairamen zijn verschillende horren mogelijk. Deze hebben allen hun eigen positieve eigenschappen. Aan wat voor eigenschappen kunt u dan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kunt u kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Vraag offerte aan

Overige raam- en hordeuren

We bieden nog veel meer raam- en hordeuren van Unilux aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons aanbod dakraamhorren, schuifraamhorren of plissé hordeuren. Voor ieder raam en voor iedere deur vinden wij de oplossing die bij u past.

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u u laten adviseren voordat u een hor voor uw draairaam aanschaft? Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan u met plezier te woord.

Neem contact op