Hor voor draairaam

Of je draairaam naar binnen of buiten draait maakt niet uit: in ons aanbod vind je altijd een passende hor. Iedere hor heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Hiermee kun je vervolgens genieten van de frisse buitenlucht, zonder ook het buitenleven naar binnen te laten. Lees verder over onze draairaamhorren of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Waarom een hor voor je draairaam?

Als je je raam af en toe open wilt zetten voor wat frisse lucht, betekent dat niet dat je op andere ongenodigden zit te wachten. Denk bijvoorbeeld aan insecten, maar ook aan pollen: heel onprettig als je last van hooikoorts hebt. Om deze ongenodigde gasten buiten te houden plaats je een hor voor je draairaam. De frisse lucht kan erdoor, maar pollen en insecten blijven lekker buiten waar ze horen.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Een ander voordeel van insecten buiten houden, geldt voor deze beestjes zelf. Wist je dat we in de afgelopen 25 jaar maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid hebben? Opgeruimd staat netjes kun je dan denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe jezelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor je draairaam.

Draairaamhorren van Unilux

Bij ons ben je verzekerd van horren van de beste kwaliteit. Wij zijn namelijk leverancier van Nederlands topmerk Unilux. Al meer dan 30 jaar is dit de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Oftewel: dé expert op dit gebied.

raamhor

Eigenschappen

Afhankelijk van de richting waarin je draairaam opent (naar binnen of naar buiten), wordt de draairaamhor aan de binnen of buitenkant van je raam geplaatst. Voor beide type draairamen zijn verschillende horren mogelijk. Deze hebben allemaal hun eigen positieve eigenschappen. Aan wat voor eigenschappen kun je dan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kun je kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Overige raam- en hordeuren

We bieden nog veel meer raam- en hordeuren van Unilux aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons aanbod dakraamhorren, schuifraamhorren of plissé hordeuren. Voor ieder raam en voor iedere deur vinden wij de oplossing die bij je past.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren voordat je een hor voor je draairaam aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.