SCREENS

Wilt u uw huis lekker koel houden tijdens warme zomerdagen, maar heeft u geen ruimte voor bijvoorbeeld een uitvalscherm? Kies dan voor screens zonwering. Deze zonwering hangt vlak en is daarom ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. U hoeft u dus geen zorgen te maken wanneer u op pad bent, het weer omslaat en u de screens nog naar beneden heeft. Naast zonwering kennen onze screens nog meer voordelen zoals privacy en het buitenhouden van insecten.

Voordelen screens

De screens van Multi Vloer & Woonspecialist zijn erg praktisch. De screens hangen verticaal in uw kozijn dat voor verschillende voordelen zorgt, en er is nog veel meer:

  • Filtert zonlicht, houdt uw huis lekker koel
  • Houdt tevens ook insecten buiten
  • Geen inkijk, maar u kunt wel naar buiten kijken
  • Hoge kwaliteit, geweven van PVC gecoate glasvezel
  • Wind- en regenbestendig
  • Verschillende uitvoeringen
  • Verkrijgbaar in elektrische variant en met handbediening

Eigenschappen screens

Kiest u voor onze screens? Dan kiest u voor zonwering van hoge kwaliteit van onder andere de merken Heroal, Husol en Somfy. Deze zijn namelijk bekleed met PVC gecoat glasvezeldoek. Dit heeft een isolerende werking en kan goed tegen zowel wind als regen.

Screens op maat

Laat door ons screens op maat maken, zo heeft u voor ieder raam de perfecte zonwering. Het maakt niet uit hoe groot het raam is waar u deze zonwering voor in gedachten heeft, de krachtige motoren krijgen ook grote screens van 5 á 6 meter breed zonder moeite omhoog en omlaag.

Zipscreens

Naast reguliere screens bieden wij ook zipscreens aan. Deze screens zijn nog beter bestand tegen harde wind en daarom zeer geschikt voor verdiepingen. Woont of werkt u bijvoorbeeld op een hoge verdieping en wilt u ook daar zonwering plaatsen? Dan adviseren wij u zipscreens. Deze screens zijn aan de zijkant voorzien van een innovatieve ‘zipper’, een rits die ervoor zorgt dat het doek nooit uit de geleider waait.

Veranda screens

Wist u dat screens ook zeer geschikt zijn voor veranda’s, serres en overkappingen? Het is natuurlijk heerlijk dat u door uw veranda altijd lekker buiten kunt zitten, maar het kan ook prettig zijn zonder pal in de zon te zitten. Met de onze veranda screens creëert u schaduw waar u wilt en geniet u op ieder moment van de dag van uw veranda.

Screens op afstand bedienen

U kunt uw screens gemakkelijk op afstand bedienen met de Somfy Connexoon io Window app. Bent u niet thuis, maar klaar het ineens op en wilt u uw huis lekker koel houden? Met één druk op de knop gaan de screens naar beneden.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in screens, maar weet u niet zeker of dit de perfecte oplossing is voor uw ramen? Neem contact met ons op. Onze experts adviseren u graag over de ideale zonwering. Naast screens bieden wij namelijk nog veel meer soorten zonwering aan, er zit dus altijd iets voor u tussen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk