SCREENS

Wil jij je huis lekker koel houden tijdens warme zomerdagen, maar heb je geen ruimte voor bijvoorbeeld een uitvalscherm? Kies dan voor screens zonwering. Deze zonwering hangt vlak en is daarom ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je op pad bent, het weer omslaat en je de screens nog naar beneden hebt. Naast zonwering kennen onze screens nog meer voordelen zoals privacy en het buitenhouden van insecten.

Voordelen screens

De screens van Multi Vloer & Woonspecialist zijn erg praktisch. De screens hangen verticaal in jouw kozijn dat voor verschillende voordelen zorgt, en er is nog veel meer:

  • Filtert zonlicht, houdt jouw huis lekker koel

  • Houdt ook insecten buiten

  • Geen inkijk, maar je kunt wel naar buiten kijken

  • Hoge kwaliteit, geweven van pvc gecoate glasvezel

  • Wind- en regenbestendig
  • Verschillende uitvoeringen
  • Verkrijgbaar in elektrische variant en met handbediening

Eigenschappen screens

Kies je voor onze screens? Dan kies je voor zonwering van hoge kwaliteit van onder andere de merken Heroal, Husol en Somfy. Deze zijn namelijk bekleed met pvc gecoat glasvezeldoek. Dit heeft een isolerende werking en kan goed tegen zowel wind als regen.

Screens op maat

Laat door ons screens op maat maken; zo heb je voor ieder raam de perfecte zonwering. Het maakt niet uit hoe groot het raam is waar je deze zonwering voor in gedachten hebt, de krachtige motoren krijgen ook grote screens van 5 á 6 meter breed zonder moeite omhoog en omlaag.

Zipscreens

Naast reguliere screens bieden wij ook zipscreens aan. Deze screens zijn nog beter bestand tegen harde wind en daarom zeer geschikt voor verdiepingen. Woon of werk jij bijvoorbeeld op een hoge verdieping en wil je ook daar zonwering plaatsen? Dan adviseren wij jou zipscreens. Deze screens zijn aan de zijkant voorzien van een innovatieve ‘zipper’, een rits die ervoor zorgt dat het doek nooit uit de geleider waait.

Veranda screens

Wist je dat screens ook zeer geschikt zijn voor veranda’s, serres en overkappingen? Het is natuurlijk heerlijk dat je door jouw veranda altijd lekker buiten kunt zitten, maar het kan ook prettig zijn zonder pal in de zon te zitten. Met onze veranda screens creëer je schaduw waar jij wilt en geniet je op ieder moment van de dag van jouw veranda.

Screens op afstand bedienen

Je kunt jouw screens gemakkelijk op afstand bedienen met de Somfy Connexoon io Window app. Ben je niet thuis, maar klaart het ineens op en wil je jouw huis lekker koel houden? Met één druk op de knop gaan de screens naar beneden.

Persoonlijk advies

Ben je geïnteresseerd in screens, maar weet je niet zeker of dit de perfecte oplossing is voor jouw ramen? Neem contact met ons op. Onze experts adviseren je graag over de ideale zonwering. Naast screens bieden wij namelijk nog veel meer soorten zonwering aan, er zit dus altijd iets voor jou tussen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier zonwering

Je gegevens