Rolhordeur

Houd insecten buiten de deur met de strakke rolhordeur van topmerk Unilux. Het bijna onzichtbare horgaas rolt netjes op in de casette die u zowel links, rechts als boven kunt monteren. En dat monteren is ook nog eens een fluitje van een cent. Lees verder over de eigenschappen van deze hordeur of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom een rolhordeur

Wanneer het lekker weer is, zetten we maar al te graag onze deuren open. Heerlijk wat frisse lucht én zo ontstaat één geheel tussen binnen- en buitenleven. Maar wat u niet wilt is insecten in uw huis. Met een rolhordeur houdt u die buiten de deur.

Roldeurhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Natuurlijk wilt u zelf geen insecten in huis. Maar wist u dat het ook belangrijk voor deze beestjes zelf is om ze buiten de deur te houden? Het staat er namelijk niet goed voor met de insectenpopulatie in Nederland. In de afgelopen 25 jaar wisten we 75% van alle insecten in Nederland uit te roeien met onder andere verdelging. Zodra een insect in huis terecht komt is de kans op overleven ook klein.

Opgeruimd staat netjes kunt u denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe uzelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor uw schuifraam.

Rolhordeuren van Unilux

Wij zijn leverancier van Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist u dat dit al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Zoekt u een hordeur van de beste kwaliteit? Dan bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. En doordat de horren in Nederland geproduceerd worden garandeert dit merk een korte levertijd.

Roldeurhor

Eigenschappen

Een rolhordeur bestaat uit een sterk horgaas en een stijlvolle aluminium cassette. Het horgaas rolt als het ware in de cassette en zo komt hij aan zijn naam. Welke positieve kenmerken heeft deze hordeur nog meer?

  • De cassette bedraagt slechts 42,5 mm
  • Cassette kan zowel links, rechts als boven geplaatst worden
  • Plaatsing zowel in-de-dag als op-de-dag mogelijk
  • Standaard UV bestendig gaas
  • Oprolveer nabestelbaar

Let op: doordat het gaas los in de geleiders zit, is de rolhordeur niet windvast.

vraag offerte aan

Overige raam- en deurhorren

Bent u op zoek naar een andere hor dan een rolhordeur? Wij bieden ook plissé hordeuren en vast hordeuren aan. Ook voor raamhorren bent u aan het juiste adres. Denk hierbij aan verschillende horren voor dak-, schuif- en draairamen.

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u u laten adviseren voordat u een rolhordeur aanschaft? Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan u met plezier te woord.

Neem contact op