Rolhordeur

Houd insecten buiten de deur met de strakke rolhordeur van topmerk Unilux. Het bijna onzichtbare horgaas rolt netjes op in de casette die je zowel links, rechts als boven kunt monteren. En dat monteren is ook nog eens een fluitje van een cent! Lees verder over de eigenschappen van deze hordeur of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Waarom een rolhordeur?

Als het lekker weer is, zetten we maar al te graag onze deuren open. Heerlijk wat frisse lucht én zo ontstaat één geheel tussen binnen- en buitenleven. Maar wat je niet wilt, is insecten in huis. Met een rolhordeur houd je die buiten de deur.

Roldeurhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Natuurlijk wil je zelf geen insecten in huis. Maar wist je dat het ook belangrijk voor deze beestjes zelf is om ze buiten de deur te houden? Het staat er namelijk niet goed voor met de insectenpopulatie in Nederland. In de afgelopen 25 jaar wisten we 75% van alle insecten in Nederland uit te roeien met onder andere verdelging. Zodra een insect in huis terechtkomt, is de kans op overleven ook klein.

Opgeruimd staat netjes kun je dan denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe jezelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor je raam of deur.

Rolhordeuren van Unilux

Wij zijn leverancier van Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist je dat dit al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Zoek je een hordeur van de beste kwaliteit? Dan ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres. En doordat de horren in Nederland geproduceerd worden, garandeert dit merk een korte levertijd.

Roldeurhor

Eigenschappen

Een rolhordeur bestaat uit een sterk horgaas en een stijlvolle aluminium cassette. Het horgaas rolt als het ware in de cassette en zo komt hij aan zijn naam. Welke positieve kenmerken heeft deze hordeur nog meer?

  • De cassette bedraagt slechts 42,5 mm
  • Cassette kan zowel links, rechts als boven geplaatst worden
  • Plaatsing zowel in-de-dag als op-de-dag mogelijk
  • Standaard UV bestendig gaas
  • Oprolveer nabestelbaar

Let op: doordat het gaas los in de geleiders zit, is de rolhordeur niet windvast.

Overige raam- en deurhorren

Ben je op zoek naar een andere hor dan een rolhordeur? Wij bieden ook plissé hordeuren en vaste hordeuren aan. Ook voor raamhorren ben je aan het juiste adres. Denk hierbij aan verschillende horren voor dak-, schuif- en draairamen.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren voordat je een rolhordeur aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.