VELUX EN FAKRO DAKRAAMDECORATIE

De mogelijkheden voor dakraamdecoratie zijn heel beperkt, toch? Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig is er enorm veel mogelijk! Met de dakraamdecoratie van gerenommeerde merken Velux en Fakro hebben wij een ruim assortiment aan dakraamdecoratie en kunnen we je altijd voorzien van een passende oplossing!

  • Van gerenommeerde merken (Velux en Fakro)
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Verduisterend en/of isolerend ook mogelijk

Voordelen Velux en Fakro dakraamdecoratie

Er zijn enorm veel voordelen van de Velux en Fakro dakraamdecoraties te noemen. Zo kan de raamdecoratie isolerend werken, is het mogelijk om voor complete verduistering te zorgen en kan de raamdecoratie vaak in iedere gewenste positie geplaatst worden. Maar het grootste voordeel is wel de enorme keuze aan mogelijkheden!

Mogelijkheden Velux en Fakro dakraamdecoratie

Wil je bijvoorbeeld een rolgordijn op je dakraam monteren? Of een jaloezie? Of een plissé gordijn? Of een combinatie van een rolgordijn én een plissé gordijn? Het is allemaal mogelijk met de Velux dakraamdecoratie! En voor Fakro zijn er de volgende mogelijkheden een rolgordijn, jaloezie, plissé gordijn.

Uitstraling en functie

De juiste dakraamdecoratie kan je kamer écht afmaken. Maar dakraamdecoratie hoeft niet alleen decoratief te zijn. De Velux en Fakro dakraamdecoratie kan namelijk ook warmtewerend, verduisterend en/of isolerend werken. Daarnaast zorg je met een goede dakraamdecoratie voor een extra stukje privacy.

Andere vormen van raamdecoratie

Ben je toch op zoek naar iets anders dan dakraamdecoratie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk alle soorten raamdecoratie die je nodig kunt hebben om je woning prachtig in te richten. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten in ons assortiment de hoogste kwaliteit hebben (door alleen de beste merken te verkopen) en dat ze verkrijgbaar zijn voor een goede prijs. Een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, dus!

Advies op maat

Wil je graag exact weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie? Of heb je vragen over de Velux en Fakro dakraamdecoratie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je met alle plezier bij het vinden van de juiste raamdecoratie voor jouw dakramen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk