VELUX EN FAKRO DAKRAAMDECORATIE

De mogelijkheden voor dakraamdecoratie zijn heel beperkt, toch? Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig is er enorm veel mogelijk! Met de dakraamdecoratie van gerenommeerde merken Velux en Fakro hebben wij een ruim assortiment aan dakraamdecoratie en kunnen we u altijd voorzien van een passende oplossing!

Vraag direct een offerte aan
  • Van gerenommeerde merken (Velux en Fakro)
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Verduisterend en/of isolerend ook mogelijk

Voordelen Velux en Fakro dakraamdecoratie

Er zijn enorm veel voordelen van de Velux en Fakro dakraamdecoraties te noemen. Zo kan de raamdecoratie isolerend werken, is het mogelijk om voor complete verduistering te zorgen en kan de raamdecoratie vaak in iedere gewenste positie geplaatst worden. Maar het grootste voordeel is wel de enorme keuze aan mogelijkheden!

Mogelijkheden Velux en Fakro dakraamdecoratie

Wilt u bijvoorbeeld een rolgordijn op uw dakraam monteren? Of een jaloezie? Of een plissé gordijn? Of een combinatie van een rolgordijn én een plissé gordijn? Of misschien zelfs een vouwgordijn? Het is allemaal mogelijk met de Velux en Fakro dakraamdecoratie!

Uitstraling en functie

De juiste dakraamdecoratie kan uw kamer écht afmaken. Maar dakraamdecoratie hoeft niet alleen decoratief te zijn. De Velux en Fakro dakraamdecoratie kan namelijk ook warmtewerend, verduisterend en/of isolerend werken. Daarnaast zorgt u met een goede dakraamdecoratie voor een extra stukje privacy.

Andere vormen van raamdecoratie

Bent u toch op zoek naar iets anders dan dakraamdecoratie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk alle soorten raamdecoratie die u nodig kunt hebben om uw woning prachtig in te richten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten in ons assortiment de hoogste kwaliteit hebben (door alleen de beste merken te verkopen) en dat ze voor u verkrijgbaar zijn voor een goede prijs. Een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, dus!

Advies op maat

Wilt u graag exact weten wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie? Of heeft u vragen over de Velux en Fakro dakraamdecoratie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u met alle plezier bij het vinden van de juiste raamdecoratie voor uw dakramen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk