Dakraamhor

Wilt u uw dakraam open kunnen zetten zonder ongewenste pollen en insecten binnen te laten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor een dakraamhor van topmerk Unilux. Deze moderne dakraamhorren zijn bestand tegen harde wind en eenvoudig te bedienen. Lees verder over de eigenschappen of vraag meteen een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom een dakraamhor?

Zeker wanneer de temperatuur oploopt is het heerlijk om uw ramen open te zetten voor wat extra ventilatie en frisse lucht. Er zijn alleen twee dingen die u met die frisse lucht mogelijk ook naar binnen haalt: pollen en ongedierte.

Heeft u last van hooikoorts? Dan is een dakraamhor plaatsen altijd een goed idee. Hoe fijner de mazen van de hor, hoe meer rondzwevende pollen u tegenhoudt. Daarnaast gebruiken veel mensen horren om ongedierte buiten te houden.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Niemand zit te wachten op muggenbulten of andere ongemakken die insecten met zich meebrengen. Alleen dat is al een goede reden om een dakraamhor te plaatsen. Maar wist u dat het ook beter is voor de insecten zelf?

Insecten in huis overleven vaak niet lang. Misschien houdt u helemaal niet van insecten en klinkt dit als muziek in de oren, maar we hebben insecten hard nodig! Insecten zijn namelijk van belang bij de bestuiving van onze gewassen. Daarnaast zijn zij een belangrijke voedselbron voor bijvoorbeeld kikkers en mussen, die op hun beurt weer een rol spelen in ons ecosysteem.

In de afgelopen 25 jaar hebben we in Nederland maar liefst 75% van alle insecten uitgeroeid. Natuurlijk spelen meerdere factoren hierbij een rol, maar laten we kijken naar iedere mogelijkheid hier iets aan te doen. Een Unilux hor voor uw dakraam plaatsen is een goede start.

Dakraamhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van Unilux. Deze Nederlandse expert in raam- en deurhorren is al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Hierdoor kunt u dus rekenen op dakraamhorren van topkwaliteit met een lange levensduur.

unilux raamhor

Eigenschappen

Het scharnier van een dakraam zit over het algemeen in het midden. Wanneer u het raam opent, kiept er dus als het ware een deel naar buiten en een deel naar binnen. Daarom wordt de hor aan de binnenkant van de aftimmering gemonteerd.

In ons aanbod vindt u verschillende soorten dakraamhorren met verschillende positieve eigenschappen. Waar moet u dan aan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart en grijs gaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kunt u kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Vraag offerte aan

Overige raam- en hordeuren

Heeft u geen hor voor uw dakraam nodig of zijn er meerdere soorten ramen en deuren die u van een hor wilt voorzien? Wij helpen u verder. Zo bieden wij ook horren voor draai, draaikiep en schuiframen én verschillende hordeuren aan.

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Vragen over onze Unilux dakraamhorren? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Contact opnemen doet u door ons te bellen, mailen of door een bericht achter te laten met ons contactformulier.

Neem contact op