Houten vloer vervangen

Heeft je vloer zijn beste tijd gehad, of ben je erop uitgekeken? Je weet zelf vaak wel wanneer het tijd is om je houten vloer te vervangen. Want waarom zou je verder leven met een vloer die niet langer bij je wensen aansluit? Door je houten vloer te vervangen door een een ander type vloer geef je je woning een ware metamorfose. Kies uit verschillende vloeren: van pvc tot kurk, van marmoleum tot bamboe, nagenoeg alles is bij ons verkrijgbaar. En ook als je opnieuw voor hout wil gaan, heeft Multivloer voor jou gegarandeerd een passende keuze!

Je houten vloer laten vervangen door Multivloer

 • Onderhoud op maat
 • Ervaren, inhouse parketteurs
 • Professionele apparatuur
 • CBW-erkend
 • Advies over verder dagelijks onderhoud
vloer vervangen

Houten vloer vervangen of renoveren?

Een houten vloer laat je niet zomaar vervangen. Je moet echt helemaal voor een andere look willen gaan, of je vloer is dermate verouderd dat het duurder is om hem te repareren dan een nieuwe vloer te leggen. Normaal gesproken gaat een houten vloer met regelmatig onderhoud wel tientallen jaren mee: het is de investering altijd waard om hem te laten renoveren. Tenzij je natuurlijk heel iets anders wilt!

Ben jij gehecht aan je houten vloer en twijfel je of het nog de moeite waard is om hem te laten renoveren? Laat dan altijd één van onze specialisten thuis bij je langskomen. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden van renovatie, en zullen het ook altijd eerlijk aangeven als het wél tijd wordt om je houten vloer te vervangen.

Je houten vloer deels vervangen

Een houten vloer vervangen hoeft natuurlijk niet in zijn totaliteit: alleen de slechte delen verwijderen is soms genoeg om er weer jaren mee vooruit te kunnen. Zijn er specifieke delen van je vloer erg aangetast? Bijvoorbeeld door wateroverlast, of andere schade? Als de rest van je vloer nog in prima conditie is, kan het de moeite waard zijn om alleen die delen van je houten vloer te vervangen die echt niet meer te redden zijn. Door de vloer aan te helen kunnen we de oude delen naadloos over laten gaan in de nieuw aangebrachte vloerdelen.

Voordelen van je houten vloer laten vervangen

Ga je je houten vloer wel in zijn geheel laten vervangen, dan begin je met een schone lei. Eentje waar je helemaal je eigen draai aan kunt geven! Je kunt zelf kiezen welke sfeer je aan je kamer mee wilt geven: ga je voor warm en zacht tapijt, strak marmoleum, een onderhoudsvriendelijke pvc vloer of toch weer hout of parket? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je je nieuwe vloer leggen door Multivloer Emmen, dan weet je bovendien zeker dan je van het eindresultaat jaren en jaren kunt genieten!

 • Een spiksplinternieuwe, stijlvolle vloer, helemaal van nu
 • Een upgrade voor je complete interieur
 • Keuze uit diverse soorten vloeren
 • Vakkundig gelegd door professionals

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Een compleet nieuwe vloer

Ga je voor een nieuwe vloer, dan ben je bij Multivloer Emmen aan het juiste adres. Als je je houten vloer gaat vervangen, dan moet er ook iets moois voor in de plaats komen! Met ons uitgebreide assortiment vloeren gaat het zeker lukken om iets geschikts te vinden. Van hout tot pvc, van kurk tot marmoleum: je kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het. En zit jouw favoriete vloer niet bij de opties hieronder? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Houten vloer vervangen kosten

Benieuwd wat een houten vloer vervangen je gaat kosten? Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters dat er vervangen moet worden, en het type vloer dat er voor in de plaats gaat komen. Gelukkig kunnen wij een snelle berekening voor je maken, als je ons oferteformulier voor ons invult. Geef ons zoveel mogelijk details over jouw situatie, dan berekenen wij wat het precies gaat kosten om je houten vloer te vervangen. Binnen 24 uur heb je jouw offerte in je mailbox!

Advies van onze vloerdeskundigen

Wil je graag advies van onze vloerspecialisten? Twijfel je bijvoorbeeld of het een goed idee is om je houten vloer te vervangen, of wil je alleen bepaalde delen laten vervangen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn altijd meer dan bereid om met je mee te denken! Onze medewerkers kunnen je ook uitstekend adviseren over een vervangende vloer: zo weet je zeker dat je een vloersoort kiest waarvan je nog jaren plezier hebt.

BEREKEN JOUW PRIJS

STAP 1: SpecificatiesWil je je houten vloer laten vervangen Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte

 • Eigen parketteurs
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning