Wij zijn de totaalinrichter voor jouw woning.

Multivloer Emmen is een begrip in de wijde omgeving en heeft door de jaren heen als totaalwoninginrichter (met o.a. vloerbedekking, raamdecoratie en zonneschermen) een enorme reputatie opgebouwd. Onze persoonlijke begeleiding en inzet, gecombineerd met een breed assortiment maken dat wij net even iets anders zaken doen dan de gemiddelde parketzaak. En dat weten onze klanten te waarderen!

Vakmanschap

Parket leggen is een ambachtelijk vak, of het nu gaat om het plaatsen van een traditioneel visgraatparket, een planken vloer, het zetten van plinten of het renoveren van een bestaande vloer: alles is handwerk en vereist het nodige vakmanschap. Ook op het gebied van vloerverwarming of geluidsreductie is kennis en vakmanschap onontbeerlijk! Of je nu voor kurk gaat of voor een grindvloer, je kunt voor iedere vloer bij ons terecht. Onze keuze en merken zijn voor iedere budget haalbaar. Onze medewerkers werken met zorg en liefde aan jouw vloer. Zij zijn trots op elke vloer die ze mogen plaatsen en sluiten de deur van iedere woning die wij met zorg hebben mogen inrichten met een glimlach. Want jij bent tenslotte ons visitekaartje.

  • Uitgebreid assortiment
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vakmanschap dat jij verdient

  • Persoonlijk advies en altijd een oplossing!

Wij staan voor

Wij staan voor een eerlijk en deskundig advies. Jouw vloer en raamdecoratie moeten afgestemd zijn op jouw manier van leven, daarom vragen wij je eerst naar jouw wensen en verwachtingen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy verklaring.
Ik Accepteer

Persoonlijk advies: altijd een oplossing

Standaard oplossingen bestaan niet. Vandaar dat wij je alles vertellen over de verschillende uitvoeringen, soorten van afwerking, duurzaamheid, onderhoud etc. Voor elke stijl en voor ieder budget kunnen wij een passende en weloverwogen aanbieding maken. Aan jou de keus! Het spreekt voor zich dat wij bij je thuis de vloer komen inspecteren, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Wat klanten vertellen over ons

Heel tevreden

Ben, Grolloo

Onze eiken vloer van ruim 20 jaar oud is al die tijd intensief gebruikt, o.a. door grote honden. Dat was na die tijd dan ook wel te zien dus tijd voor een grote onderhoudsbeurt. De mannen van Multivloer Emmen hebben de vloer grondig aangepakt, geschuurd, nieuwe plinten en in de olie gezet en de vloer ziet er weer prachtig uit! Communicatie vooraf was prima, duidelijk ook wat we wel en niet konden verwachten. Die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.

Massief Essen vloer is na schade weer als nieuw!

Jacqueline, Emmen

Het was de moeite waard een half jaartje te wachten na waterschade. Vloerdelen zijn goed bijgetrokken. Goede uitleg gehad over werking hout en effecten waterschade. Het niet aanwezig zijn tijdens de uitvoering vormde geen probleem. Betrouwbaar bedrijf! Er is zorgvuldig gewerkt en de laatste dingen werden binnen paar dagen afgewerkt. Heel fijn en super netjes. Vloer is helemaal als nieuw! Contact medewerkers bij afwerking verliep plezierig.

Goede ervaring

Nevels, Dalen

Zowel in de winkel als bij de uitvoering van de werkzaamheden laat iedereen een goede indruk en gevoel bij ons achter. Om tot een goede beslissing te komen qua kleurstelling dacht iedereen met ons mee en kwam met advies. Dus erg bedankt.

Wij scoren gemiddeld een 9.0! Lees hier al onze reviews

Vragen of meer informatie nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers lichten je graag in over de mogelijkheden.
Ook voor vragen over één van onze producten kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.