VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen geven een stijlvolle sfeer aan iedere woninginrichting. Deze stoffen gordijnen vouwen zichzelf op of uit wanneer ze omhoog of omlaag worden gebracht. Dit geeft een prachtig en sfeervol effect dat in veel verschillende interieurs past. Maak het extra sfeervol door uw vouwgordijnen te combineren met overgordijnen.

Vraag direct een offerte aan
  • Eénvoudig in onderhoud
  • Leverbaar in veel verschillende varianten
  • Extra privacy in huis
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Kleuren vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn in enorm veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben we de basiskleuren, zoals zwart, wit, grijs en beige, maar ook veel kleurrijkere kleuren en dessins. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een kleur hebben die perfect aansluit op uw wensen en past bij uw woninginrichting!

Transparantie van vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo zijn er verduisterende vouwgordijnen, die het licht zo goed mogelijk tegenhouden, maar er zijn ook semi-transparante en transparante vouwgordijnen. De semi-transparante vouwgordijnen laten wel licht door, maar zorgen toch voor privacy door inkijk weg te nemen. De transparante vouwgordijnen laten licht door en behouden een mate van inkijk.

Combineren met andere gordijnen

Om uw woning écht af te maken, is het mogelijk om uw vouwgordijnen te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen. Dit kan in eenzelfde kleur, om eenheid te creëren, of juist in een andere kleur, om een mooi contrast te creëren. Door de combinatie kunt u nog beter de mate van privacy en lichtinval reguleren.

Andere vormen van raamdecoratie

Zijn vouwgordijnen toch niet helemaal de gordijnen waar u naar op zoek bent? Of wilt u ze graag combineren met een andere vorm van raamdecoratie? Bekijk dan ook eens onze andere gordijnen. U vindt ze hieronder:

Advies op maat

Heeft u vragen over onze vouwgordijnen? Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Als echte specialisten staan wij voor u klaar en helpen wij u met alle plezier bij het zoeken en vinden van de gordijnen die het beste bij u en uw inrichting passen!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk