VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen geven een stijlvolle sfeer aan iedere woninginrichting. Deze stoffen gordijnen vouwen zichzelf op of uit wanneer ze omhoog of omlaag worden gebracht. Dit geeft een prachtig en sfeervol effect dat in veel verschillende interieurs past. Maak het extra sfeervol door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen.

  • Eénvoudig in onderhoud
  • Leverbaar in veel verschillende varianten
  • Extra privacy in huis
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Kleuren vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn in enorm veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben we de basiskleuren, zoals zwart, wit, grijs en beige, maar ook veel kleurrijkere kleuren en dessins. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een kleur hebben die perfect aansluit op je wensen en past bij jouw woninginrichting!

Transparantie van vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo zijn er verduisterende vouwgordijnen, die het licht zo goed mogelijk tegenhouden, maar er zijn ook semi-transparante en transparante vouwgordijnen. De semi-transparante vouwgordijnen laten wel licht door, maar zorgen toch voor privacy door inkijk weg te nemen. De transparante vouwgordijnen laten licht door en behouden een mate van inkijk.

Combineren met andere gordijnen

Om je woning écht af te maken, is het mogelijk om je vouwgordijnen te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen. Dit kan in eenzelfde kleur, om eenheid te creëren, of juist in een andere kleur, om een mooi contrast te creëren. Door de combinatie kun je nog beter de mate van privacy en lichtinval reguleren.

Andere vormen van raamdecoratie

Zijn vouwgordijnen toch niet helemaal de gordijnen waar je naar op zoek bent? Of wil je ze graag combineren met een andere vorm van raamdecoratie? Bekijk dan ook eens onze andere gordijnen. Je vindt ze hieronder:

Advies op maat

Heb je vragen over onze vouwgordijnen? Of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Als echte specialisten staan wij voor je klaar en helpen wij je met alle plezier bij het zoeken en vinden van de gordijnen die het beste bij jou en je inrichting passen!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Je gegevens