Overgordijnen

Eenvoudig sfeer en warmte in je interieur creëren? Kies dan voor overgordijnen! Deze gordijnen kun je op zichzelf gebruiken of combineren met andere gordijnen. We bieden overgordijnen aan in verschillende stoffen en uitvoeringen, zoals waveplooi en met elektrische bediening. Lees meer over de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen overgordijnen

Met overgordijnen creëer je eenvoudig sfeer en warmte in je interieur. Ze volstaan op zichzelf als volwaardige raamdecoratie, maar je kunt ze ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld rol- en vouwgordijnen. In dat geval dienen ze vooral als decoratie. Liever alleen overgordijnen gebruiken? Ook dat kan door het grote aanbod variaties.

  • Warmte en sfeer
  • Te combineren met andere raamdecoratie
  • Verschillende stoffen mogelijk
  • Verschillende plooien en bedieningssystemen mogelijk

Verschillende uitvoeringen

Overgordijnen zijn er in allerlei verschillende stoffen. Zo kun je hiermee een statement maken of juist de gordijnen op laten gaan in het geheel. Kies bijvoorbeeld voor moderne velours gordijnen of traditionele katoenen stoffen. Daarnaast is er wat het ophangen van de overgordijnen betreft ook van alles mogelijk. Ga je voor ringen, een enkele, dubbele, drievoudige plooi of de momenteel superpopulaire waveplooi?

Overgordijnen verduisterend

Ook voor de slaapkamer worden overgordijnen veel gebruikt. Bij Multivloer & Woonspecialist bieden we namelijk ook een ruim aanbod verduisterende stoffen aan. Deze gordijnen zorgen ervoor dat je kamer volledig donker is, maar houden daarnaast ook geluid tegen. Zo zorgen deze overgordijnen ervoor dat jij heerlijk kunt slapen.

Elektrische bediening

Wist je dat het ook mogelijk is om je overgordijnen elektrisch te bedienen? Er zijn verschillende systemen waarmee je dit kunt doen, zoals met een afstandsbediening of smartphone. Dit dient natuurlijk het gemak, maar zorgt er ook voor dat je gordijnen langer mooi blijven. Ze hoeven immers niet meer aangeraakt te worden, waardoor er minder snel vlekken op komen en ze minder snel beschadigd raken.

Andere gordijnen en raamdecoratie

Wij bieden nog veel meer verschillende gordijnen en raamdecoratie aan. Zo kun je ieder raam voorzien van de decoratie die jij in gedachten hebt. Lees meer over de mogelijkheden van onze andere gordijnen en raamdecoratie:

Persoonlijk advies

Wil je advies over de best passende overgordijnen voor jouw ruimte? Dat kan! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als woninginrichter. Door deze ervaring, gecombineerd met onze productkennis, weten wij precies wat er mogelijk is voor jouw raam. Stel je vraag telefonisch of via ons contactformulier, óf kom gezellig langs in onze showroom in Emmen. Maak dan wel even een afspraak, dan kunnen we gegarandeerd tijd voor je vrijmaken.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weet je al ongeveer waar je naar op zoek bent? Vraag dan gerust alvast vrijblijvend een offerte aan. Als je onderstaand formulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Specificaties