VERANDA ZONWERING

Schaduw creëren voor je veranda? Multivloer heeft voor iedere plek een geschikte zonwering. Dankzij uw veranda kunt u heerlijk van de buitenlucht genieten ongeacht de weersomstandigheden. Soms schuilt u voor de regen, maar soms kunt u ook bescherming tegen de felle zon en hitte gebruiken! Gebruik hiervoor onze veranda zonwering van de merken Husol en Somfy. Deze verandazonwering is ook geschikt voor uw serre.

Vraag direct een offerte aan

Eigenschappen veranda zonwering

Bij ons kunt u terecht voor verschillende veranda zonwering van topmerken Husol en Somfy. Kies uit zonwering die bovenop het dak van de serre of veranda gemonteerd wordt of die op zichzelf staat. Veranda zonwering is altijd uit te breiden met screens aan de voor- of zijkant van de veranda of serre.

Het doek van deze zonwering wordt vrijwel bij iedere uitvoering door een rails begeleid. Hierdoor wappert het doek niet in de wind. Zo blijft het langer mooi en gaat het frame ook langer mee. Daarnaast wordt met dit systeem voorkomen dat er scherp zonlicht tussen de randen doorschijnt.

Voordelen veranda zonwering

Een serre of veranda is prachtig en heeft veel voordelen, maar het kan ook behoorlijk warm worden. De temperatuur kan oplopen tot wel 60 of 70 graden! Een veranda zonwering is daarom onmisbaar. Welke voordelen kent onze veranda zonwering nog meer?

  • Voor ieder serre- of verandadak een passende zonwering
  • Goede doekspanning

  • Keuze uit grote collectie doeken
  • Zowel als dak gemonteerd of vrijstaand beschikbaar
  • Beschermt tegen inbraak

Elektrische bediening

Alle veranda zonwering van Husol is elektrisch te bedienen. Denk hierbij aan een afstandbediening of met een smartphone of tablet. De zonwering is namelijk te combineren met zon- en windsensoren én slimme Home Motion automatisering. Zo kunt u scenario’s instellen en de veranda zonweing bedienen wanneer u zelf niet thuis bent.

Zonneschermdoek vervangen

Is het huidige doek van uw veranda zonwering aan vervanging toe? Bij ons kunt u terecht voor zonneschermdoek van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, dan zorgen we ervoor dat uw veranda zonwering weer jaren mee kan!

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar zonwering voor uw veranda of serre, maar vindt u het lastig om hier een beslissing over te nemen? Geen probleem, we adviseren u graag. Dankzij onze ervaring en productkennis hebben we altijd een antwoord op uw vragen. Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

Contact opnemen

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk