Hor voor draaikiepraam

Bent u op zoek naar een hor voor uw draaikiepraam? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor een draaikiepraamhor van ons Nederlandse topmerk Unilux. Kies uit een breed aanbod stijlvolle en functionele horren en houdt ongewenste pollen en insecten buiten de deur. Lees verder over de eigenschappen of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom een draaikiepraamhor?

Af en toe de ramen openslaan voor frisse lucht is een goed idee. Maar wat als je dan ook ongewenste gasten binnenlaat? Denk bijvoorbeeld aan pollen of ongedierte. Wanneer u last van hooikoorts heeft kan het verleidelijk zijn om de ramen lekker dicht te laten. Maar een raampje open zetten is juist gezond en aangenaam wanneer de temperaturen oplopen!

Houdt rondzwevende pollen en insecten die op doorreis zijn buiten met een hor voor uw draaikiepraam en geniet zorgeloos van de frisse lucht.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Insecten buiten houden is niet alleen goed voor uw eigen gemoedsrust, ook voor de insecten zelf! Maar waarom moet u zich zorgen maken over de toestand van deze ongewenste beestjes? Omdat zij een grote rol spelen in ons ecosysteem.

In de afgelopen 25% hebben we in Nederland 75% van onze insecten uitgeroeid. En dat terwijl zij verantwoordelijk zijn voor de bestuiving van onze gewassen! Daarnaast zijn ze een belangrijke voedingsbron voor onze kikkers, mussen en andere kleine dieren. Bescherm dus ons gezamenlijke ecosysteem door een hor voor uw draaikiepraam te plaatsen.

Draaikiepraamhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist u dat dit al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Zoekt u een hor voor uw draaikiepraam van de beste kwaliteit? Dan bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres.

raamhor

Eigenschappen

Een draaikiepraam gaat meestal naar binnen open. In dat geval plaatsen we een hor voor een draaikiepraam aan de buitenkant. Gaat uw raam toch naar buiten open? Dan plaatst u de hor vanzelfsprekend aan de binnenkant.

In ons aanbod vindt u verschillende soorten horren met verschillende positieve eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende materialen aluminium, hout en kunststof. Het is maar net wat u het mooist vindt.

Daarnaast zijn er verschillende type horren op basis van de manier waarop u ze plaatst. Denk bijboorbeeld aan veerstifthorren en inklemhorren. Waar kunt u nog meer aan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kunt u kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Vraag offerte aan

Overige raam- en deurhorren

Zoekt u naast een hor voor een draaikiepraam, ook één voor een ander raam? Bijvoorbeeld een dak-, schuif- of draairaam? Ook daarvoor bieden wij verschillende variaties aan. Zélfs voor deuren!

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u vragen over onze daaikiepraamhorren? Die beantwoorden we graag! U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen, dan staan we u zo snel mogelijk te woord. We helpen u met plezier verder in uw zoektocht.

neem contact op