Hor voor draaikiepraam

Ben je op zoek naar een hor voor je draaikiepraam? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor een draaikiepraamhor van ons Nederlandse topmerk Unilux. Kies uit een breed aanbod stijlvolle en functionele horren en houd ongewenste pollen en insecten buiten de deur. Lees verder over de eigenschappen of vraag direct een offerte aan.

Waarom een draaikiepraamhor?

Af en toe de ramen openslaan voor frisse lucht is een goed idee. Maar wat als je dan ook ongewenste gasten binnenlaat? Denk bijvoorbeeld aan pollen of ongedierte. Als je last hebt van hooikoorts, kan het verleidelijk zijn om de ramen lekker dicht te laten. Maar een raampje open zetten is juist gezond en aangenaam wanneer de temperaturen oplopen!

Houd rondzwevende pollen en insecten die op doorreis zijn buiten met een hor voor je draaikiepraam en geniet zorgeloos van de frisse lucht.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Insecten buiten houden is niet alleen goed voor je eigen gemoedsrust, ook voor de insecten zelf! Maar waarom moet jij je zorgen maken over de toestand van deze ongewenste beestjes? Omdat ze een grote rol spelen in ons ecosysteem.

In de afgelopen 25% hebben we in Nederland 75% van onze insecten uitgeroeid. En dat terwijl zij verantwoordelijk zijn voor de bestuiving van onze gewassen! Daarnaast zijn ze een belangrijke voedingsbron voor onze kikkers, mussen en andere kleine dieren. Bescherm dus ons gezamenlijke ecosysteem door een hor voor je draaikiepraam te plaatsen.

Draaikiepraamhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist je dat dit al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Zoek je een hor van de beste kwaliteit voor je draaikiepraam? Dan ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres.

raamhor

Eigenschappen

Een draaikiepraam gaat meestal naar binnen open. In dat geval plaatsen we een hor voor een draaikiepraam aan de buitenkant. Gaat je raam toch naar buiten open? Dan plaats je de hor vanzelfsprekend aan de binnenkant.

In ons aanbod vind je verschillende soorten horren met verschillende positieve eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende materialen aluminium, hout en kunststof. Het is maar net wat je het mooist vindt.

Daarnaast zijn er verschillende type horren op basis van de manier waarop je ze plaatst. Denk bijboorbeeld aan veerstifthorren en inklemhorren. Waar kun je nog meer aan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kun je kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Overige raam- en deurhorren

Zoek je naast een hor voor een draaikiepraam er ook één voor een ander raam? Bijvoorbeeld een dak-, schuif- of draairaam? Ook daarvoor bieden wij verschillende variaties aan. Zélfs voor deuren!

Neem contact op

Heb je vragen over onze draaikiepraamhorren? Die beantwoorden we graag! Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen, dan staan we je zo snel mogelijk te woord. We helpen je met plezier verder in je zoektocht.