Hor voor schuifraam

Wil je je schuifraam open kunnen zetten zonder ongewenste pollen en insecten binnen te laten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor een schuifraamhor van topmerk Unilux. Deze moderne horren zijn bestand tegen harde wind en eenvoudig te bedienen. Lees verder over de eigenschappen of vraag meteen een offerte aan.

Waarom een schuifraamhor?

Af en toe de ramen openslaan voor frisse lucht is een goed idee. Maar wat als je dan ook ongewenste gasten binnenlaat? Denk bijvoorbeeld aan pollen of ongedierte. Als je last van hooikoorts hebt, kan het verleidelijk zijn om de ramen lekker dicht te laten. Maar een raampje open zetten is juist gezond en aangenaam wanneer de temperaturen oplopen!

Houd rondzwevende pollen en insecten die op doorreis zijn buiten met een hor voor je schuifraam en geniet zorgeloos van de frisse lucht.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Een ander voordeel van insecten buiten houden, geldt voor deze beestjes zelf. Wist je dat we in de afgelopen 25 jaar maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid hebben? Opgeruimd staat netjes kun je dan denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe jezelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor je schuifraam.

Schuifraamhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van Unilux. Deze Nederlandse expert in raam- en deurhorren is al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Hierdoor kun je dus rekenen op schuifraamhorren van topkwaliteit met een lange levensduur.

raamhor

Eigenschappen

Wil je een hor voor je schuifraam plaatsen? Dat klinkt misschien als een lastige opgave, maar dat is het helemaal niet. Er zijn namelijk allerlei mogelijke manieren om een hor te plaatsen. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van het raam, als het om horren gaat die eenvoudig van link naar rechts (plissé raamhorren) of van boven naar beneden (rollende raamhorren) te bewegen zijn. Kies je voor een vaste hor, dan kan deze achter het schuifraam geplaatst worden.

In ons aanbod vind je horren voor jouw schuifraam met allerlei verschillende positieve eigenschappen. Waar moet je dan aan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kun je kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

Overige raam- en hordeuren

Zoek je naast een hor voor een schuifraam, er ook één voor een ander raam? Bijvoorbeeld een dak-, draai- of draaikiepraam? Ook daarvoor bieden wij verschillende variaties aan. Zélfs voor deuren!

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren voordat je een hor voor je schuifraam aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.