Hor voor schuifraam

Wilt u uw schuifraam open kunnen zetten zonder ongewenste pollen en insecten binnen te laten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor een schuifraamhor van topmerk Unilux. Deze moderne horren zijn bestand tegen harde wind en eenvoudig te bedienen. Lees verder over de eigenschappen of vraag meteen een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Waarom een schuifraamhor?

Af en toe de ramen openslaan voor frisse lucht is een goed idee. Maar wat als je dan ook ongewenste gasten binnenlaat? Denk bijvoorbeeld aan pollen of ongedierte. Wanneer u last van hooikoorts heeft kan het verleidelijk zijn om de ramen lekker dicht te laten. Maar een raampje open zetten is juist gezond en aangenaam wanneer de temperaturen oplopen!

Houdt rondzwevende pollen en insecten die op doorreis zijn buiten met een hor voor uw schuifraam en geniet zorgeloos van de frisse lucht.

raamhor
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Een ander voordeel van insecten buiten houden geldt voor deze beestjes zelf. Wist u dat we in de afgelopen 25 jaar maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid hebben? Opgeruimd staat netjes kunt u denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe uzelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor uw schuifraam.

Schuifraamhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van Unilux. Deze Nederlandse expert in raam- en deurhorren is al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Hierdoor kunt u dus rekenen op schuifraamhorren van topkwaliteit met een lange levensduur.

raamhor

Eigenschappen

Wilt u een hor voor uw schuifraam plaatsen? Dat klinkt misschien als een lastige opgave, maar dat is het helemaal niet. Er zijn namelijk allerlei mogelijke manieren om een hor te plaatsen. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van het raam wanneer het horren betreft die eenvoudig van link naar rechts (plissé raamhorren) of van boven naar beneden (rollende raamhorren) te bewegen zijn. Wanneer u kiest voor een vaste hor kan deze achter het schuifraam geplaatst worden.

In ons aanbod vindt u horren voor uw schuifraam van allerlei verschillende positieve eigenschappen. Waar moet u dan aan denken?

  • Elegante, strakke en moderne ontwerpen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Eenvoudig te bedienen
  • Bestand tegen windbelasting

In veel gevallen kunt u kiezen voor plissé, rollende of vaste horren.

vraag offerte aan

Overige raam- en hordeuren

Zoekt u naast een hor voor een schuifraam, ook één voor een ander raam? Bijvoorbeeld een dak-, draai- of draaikiepraam? Ook daarvoor bieden wij verschillende variaties aan. Zélfs voor deuren!

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u u laten adviseren voordat u een hor voor uw schuifraam aanschaft? Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan u met plezier te woord.

Neem contact op