DUO ROLGORDIJNEN

Bent u op zoek naar één van de trends op het gebied van raamdecoratie? Dan zijn de duo rolgordijnen uit het assortiment van Multi Vloer Emmen zeker de moeite waard! Dankzij de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleuren en stoffen, kunt u helemaal zelf de duo rolgordijnen samenstellen die bij u passen. Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën of zebra gordijnen genoemd.

Voordelen duo rolgordijnen

Het gebruik van duo rolgordijn, of dus roljaloezie, kent veel soorten voordelen. Naast de extra sfeer die u aan uw kamer kunt meegeven, kunt u bij aanschaf van duo rolgordijnen bij Multi Vloer Emmen ook genieten van de volgende voordelen:

  • Deze vorm van zonwering kent een zeer luxe uitstraling
  • Gemakkelijk te filteren hoeveel licht u in huis wilt
  • Beschikbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren

Eigenschappen duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar heen bewegen. Deze horizontale lagen stof schuiven achter elkaar, waardoor een mooi en luxe effect ontstaat. Het is in wezen een combinatie van transparante en semi-transparante of zelfs verduisterende stof. Hierdoor kunt u het licht precies op de door u gewenste manier filteren.

Creëer een prachtige uitstraling

De functie van een duo rolgordijn is dus in eerste instantie het regelen van de lichtinval binnenshuis. Anderzijds hebben de duo rolgordijnen luxe eigenschappen, waardoor u helemaal de sfeer neer kunt zetten die u in huis wenst. Duo rolgordijnen worden vaak gebruikt in allerlei woontrends en zijn dus een veelgebruikt middel om een prachtige uitstraling te creëren.

Uitgebreid assortiment duo rolgordijnen

Binnen ons assortiment vindt u veel verschillende duo rolgordijnen, waardoor u altijd het soort duo rolgordijn kiest dat het beste bij uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere kanten op met de uitgebreide keuze van de kleuren, waardoor er altijd een variant is die perfect in de inrichting van uw huis past.

Andere vormen van raamdecoratie

Zijn duo rolgordijnen toch niet helemaal datgene waar u naar op zoek was? Niet getreurd! Bij Multi Vloer Emmen vindt u verschillende andere soorten raamdecoratie. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor de volgende vormen van zonwering:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer Emmen hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, geniet u bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor kunt u dus prachtige duo rolgordijnen aanschaffen, waar u tot in lengte van jaren van kunt genieten.

Advies op maat

Twijfelt u nog over de juiste raamdecoratie voor in uw huis? Neem dan contact met ons op! Wanneer u graag een advies op maat wilt is het daarnaast mogelijk om bij ons langs te komen in onze showroom in Emmen. Samen met u gaan we graag op zoek naar de best geschikte raamdecoratie voor bij u thuis, zodat u straks een prachtige vorm van zonwering in huis heeft.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk