DUO ROLGORDIJNEN

Ben jij op zoek naar één van de trends op het gebied van raamdecoratie? Dan zijn de duo rolgordijnen uit het assortiment van Multi Vloer & Woonspecialist zeker de moeite waard! Dankzij de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kleuren en stoffen, kun je helemaal zelf de duo rolgordijnen samenstellen die bij jou passen. Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën of zebra gordijnen genoemd.

Voordelen duo rolgordijnen

Het gebruik van duo rolgordijn, of dus roljaloezie, kent veel soorten voordelen. Naast de extra sfeer die je aan jouw kamer kunt meegeven, kun je bij aanschaf van duo rolgordijnen bij Multi Vloer & Woonspecialist ook genieten van de volgende voordelen:

  • Deze vorm van zonwering kent een zeer luxe uitstraling

  • Gemakkelijk te filteren hoeveel licht je in huis wilt

  • Beschikbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren

Eigenschappen duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die langs elkaar heen bewegen. Deze horizontale lagen stof schuiven achter elkaar, waardoor een mooi en luxe effect ontstaat. Het is in wezen een combinatie van transparante en semi-transparante of zelfs verduisterende stof. Hierdoor kunt je het licht precies op de door jou gewenste manier filteren.

Creëer een prachtige uitstraling

De functie van een duo rolgordijn is dus in eerste instantie het regelen van de lichtinval binnenshuis. Anderzijds hebben de duo rolgordijnen luxe eigenschappen, waardoor je helemaal de sfeer neer kunt zetten die jij in huis wenst. Duo rolgordijnen worden vaak gebruikt in allerlei woontrends en zijn dus een veelgebruikt middel om een prachtige uitstraling te creëren.

Uitgebreid assortiment duo rolgordijnen

Binnen ons assortiment vind je veel verschillende duo rolgordijnen, waardoor je altijd het soort duo rolgordijn kiest dat het beste bij jouw wensen past. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere kanten op met de uitgebreide keuze van de kleuren, waardoor er altijd een variant is die perfect in de inrichting van jouw huis past.

Andere vormen van raamdecoratie

Zijn duo rolgordijnen toch niet helemaal datgene waar jij naar op zoek was? Niet getreurd! Bij Multi Vloer & Woonspecialist vind je verschillende andere soorten raamdecoratie. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor de volgende vormen van zonwering:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer & Woonspecialist hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat dit wordt gecombineerd met scherpe prijzen, geniet je bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor kun je dus prachtige duo rolgordijnen aanschaffen, waar je tot in lengte van jaren van kunt genieten.

Advies op maat

Twijfel je nog over de juiste raamdecoratie voor in jouw huis? Neem dan contact met ons op! Wanneer je graag een advies op maat wil, is het daarnaast mogelijk om bij ons langs te komen in onze showroom in Emmen. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de best geschikte raamdecoratie voor bij jou thuis, zodat jij straks een prachtige vorm van zonwering in huis hebt.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk