PLISSÉ / DUETTE

Voor elke type raam is er wel een shade en dan niet alleen te spreken over kantelkiep maar ook qua vorm. Deze shades kunt u in 1 stof uitzoeken maar u kunt ook een combi maken. d.m.v. Top Down-Bootom Up kunt u dan spel met licht. Bijvoorbeeld een transparant te combineren met een verduisterend/zonwerende stof.
Bediening is zowel hand als electrisch. Voor het merk Luxaflex is er zelfs een bieding die via app te bedienen is, vraag naar de bediening en mogelijkheden hiervoor

Plissé

Plissé komt uit het Frans en betekent geplooid. De stof kenmerkt zich ook door de zig/zag plooien die zijn gevouwen en gestreken. Daardoor is een plissé gordijn een strak en elegante raamdecoratie.

Voor bijna ieder raam is het mogelijk om een Plissé te monteren: Rechthoekige-,schuine, draai-kiep en dakramen. Er zijn veel mogelijkheden en er is bijna altijd een oplossing als u geen standaard raam heeft.

Duette

Duette`s hebben een honingraatstructuur waardoor ze isolerend en energiebesparend zijn. Door deze eigenschappen helpen ze ‘s zomers de warmte buiten te houden en ‘s winters binnen. De Duette’s zijn beschikbaar in veel verschillende stoffen, ook is er de keuze uit verduisterende stoffen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen