PLISSÉ GORDIJNEN EN DUETTES

Voor praktisch ieder type raam is er wel een shade te kopen. Met shades kunt u meerdere kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld een transparante stof combineren met een verduisterende/zonwerende stof. Door middel van Top Down-Bottom up kunt u dan spelen met de lichtinval in huis. De plissé/duettes uit ons assortiment zijn allemaal van topkwaliteit, waardoor u gedurende lange tijd plezier hebt van dit product.

Plissé

Plissé komt uit het Frans en betekent letterlijk vertaald ‘geplooid’. Deze stof kenmerkt zich dan ook door de plooien die zijn gevouwen en gestreken. Deze combinatie zorgt ervoor dat een plissé gordijn bekend staat als een strakke en elegante vorm van raamdecoratie. Wanneer u een plissé gordijn koopt, kunt u dus niet alleen makkelijk de lichtinval regelen, u koopt ook nog eens een product met een elegante uitstraling.

Monteren plissé gordijn

Voor bijna ieder raam is het mogelijk om een plissé gordijn te monteren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rechthoekige ramen, schuine ramen, dakramen en zogeheten draai-kiepramen. Ook wanneer u geen standaard raam heeft, zijn er verschillende oplossingen te bedenken om toch gebruik te kunnen maken van één van onze prachtige plissé gordijnen.

Duette

Duettes hebben een honingraatstructuur. Dit zorgt ervoor dat ze isoleren en energiebesparend zijn. Onder meer door deze eigenschappen zorgen duettes ervoor dat de warmte in de zomer buiten wordt gehouden. Daartegenover staat dat de warmte in de winter juist binnen wordt gehouden. Zo profiteert u in meerdere jaargetijden optimaal van het hebben van een duette.

Verschillende stoffen

Ook de duettes zijn beschikbaar in veel verschillende stoffen. Zo kunt u kiezen uit lichtere stoffen, maar is het ook mogelijk om de keuze te maken voor donkere stoffen. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden, kunt u meerdere kanten op bij aankoop van een duette bij Multi Vloer Emmen. Op die manier kunt u altijd een duette kopen die perfect staat in uw interieur.

Advies op maat

Heeft u nog vragen over één van de plissé gordijnen of duettes of twijfelt u welke variant het beste staat in uw interieur? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied, weten we altijd precies welke vorm van raamdecoratie het beste aansluit op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen we u dus voorzien van een advies op maat.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties