Vaste raamhor

Op zoek naar een vaste raamhor? Kies voor een inklem, scharnierend of veerstift exemplaar van topmerk Unilux. Deze vaste raamhorren zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat ongedierte en zelfs pollen buiten de deur blijven. Lees meer over de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen vaste raamhor

Met een vaste raamhor weet je altijd zeker dat insecten en eventueel zelfs pollen buiten blijven, terwijl je rustig van de frisse lucht kunt genieten. Het horgaas is strak gespannen tussen het frame, wat een stijlvol uiterlijk creëert. Het gaas rolt of vouwt dus nooit op.

Er zijn verschillende varianten vaste raamhorren met verschillende positieve kenmerken. Een aantal hiervan zijn:

  • Geschikt voor verschillende soorten ramen
  • Keuze uit zwart, grijs of pollengaas
  • Zowel inklem, scharnierend of veerstift
raamhor

Verschillende type vaste raamhorren

Op basis van de manier waarop je ze monteert, zijn er verschillende type vaste raamhorren: de inklemhor, de scharnierende raamhor en de veerstifthor.

  • De inklemhor is het eenvoudigst te monteren. Zoals de naam al zegt klem je de hor tussen je kozijnen. Hier komt geen boor- of schroefwerk aan te pas.
  • De scharnierende raamhor is een voorzethor die aan de ene kant met een scharnier wordt bevestigd en aan de andere kant met een magneet.
  • De veerstifthor wordt op vier plekken vastgezet met veerstiften. Dit systeem maakt het mogelijk de hor eenvoudig uit het kozijn te nemen.

Vaste horren van Unilux

Kies je voor een vaste hor van het Nederlandse merk Unilux? Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Unilux is namelijk al ruim 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux! Doordat de horren in Nederland zelf geproduceerd worden, garanderen ze een snelle levertijd.

Daarnaast zet Unilux zich in voor het welzijn van ons ecosysteem, door aandacht te vragen voor de dalende insectencijfers in ons land. Wist je dat we in Nederland maar liefst 75% van onze insectenpopulatie hebben uitgeroeid in de afgelopen 25 jaar? Horren plaatsen, waardoor deze beestjes niet in huis komen, draagt bij aan het herstel van deze aantallen.

Overige horren

Naast vaste raamhorren vind je in ons aanbod nog veel meer soorten horren. Voor ieder type raam of deur bieden wij een passend exemplaar. Wat dacht je van een rolhor voor je dakraam, of een plissé hor voor je deur?

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren voordat je een vaste raamhor aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.