LAMELLEN

Aan de hand van de verticale lamellen van Multi Vloer Emmen is het gemakkelijk om de lichtinval te regelen en te doseren. Door middel van een bedieningsketting kunt u zelf de lamellen draaien en dus bepalen hoeveel of hoe weinig licht u in huis wenst. Onze lamellen zijn verkrijgbaar in kunststof maar ook in mooie andere stoffen. Voor bijna elk raam zijn ze uitstekend geschikt en eventueel is het mogelijk om dit product elektrisch te bedienen.

Voordelen lamellen 

Eén van de grote voordelen van lamellen is dat deze niet perfect op het raam hoeven aan te sluiten. In sommige gevallen worden ze ook aan het plafond bevestigd. Verder kunt u wat betreft het soort stof meerdere kanten op, waardoor u altijd het soort lamellen uitkiest die het beste bij uw inrichting past.

  • Passen goed in meerdere interieurs
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Topkwaliteit lamellen
  • Ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes

Eigenschappen lamellen

Het gebruik van lamellen is gebruik maken van één van de oudere vormen van raamdecoratie, maar ook in deze tijd is deze vorm nog steeds ontzettend populair. Door lamellen te gebruiken als raamdecoratie in jouw huis, kun je op gemakkelijke wijze de hoeveelheid lichtinval regelen. Lamellen zijn er in veel verschillende varianten binnen ons assortiment, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt.

Topkwaliteit lamellen tegen ieder budget

De lamellen binnen ons assortiment zijn uitvoerig getest, omdat we het bij Multi Vloer Emmen belangrijk vinden dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, profiteert u bij ons van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met ieder budget kunt u dus bij ons terecht voor fantastische lamellen voor achter jouw ramen.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd geworden naar onze lamellen of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met u gaan we graag op zoek naar de mooiste lamellen voor bij u in huis. Dankzij de jarenlange ervaring die we bij Multi Vloer Emmen hebben op het gebied van raamdecoratie, kunnen we u vaak adviseren over welke lamellen het mooist kunnen staan in uw huis. Zo weet u zeker dat u straks schitterende raamdecoratie in uw interieur heeft.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk