LAMELLEN

Aan de hand van de verticale lamellen van Multi Vloer & Woonspecialist is het gemakkelijk om de lichtinval te regelen en te doseren. Door middel van een bedieningsketting kun je zelf de lamellen draaien en dus bepalen hoeveel of hoe weinig licht je in huis wenst. Onze lamellen zijn verkrijgbaar in kunststof maar ook in mooie andere stoffen. Voor bijna elk raam zijn ze uitstekend geschikt en eventueel is het mogelijk om dit product elektrisch te bedienen.

Voordelen lamellen

Eén van de grote voordelen van lamellen is dat deze niet perfect op het raam hoeven aan te sluiten. In sommige gevallen worden ze ook aan het plafond bevestigd. Verder kun je wat betreft het soort stof meerdere kanten op, waardoor je altijd het soort lamellen uitkiest die het beste bij jouw inrichting past.

  • Passen goed in meerdere interieurs
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Topkwaliteit lamellen
  • Ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes

Eigenschappen lamellen

Het gebruik van lamellen is gebruik maken van één van de oudere vormen van raamdecoratie, maar ook in deze tijd is deze vorm nog steeds ontzettend populair. Door lamellen te gebruiken als raamdecoratie in jouw huis, kun je op gemakkelijke wijze de hoeveelheid lichtinval regelen. Lamellen zijn er in veel verschillende varianten binnen ons assortiment, waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt.

Topkwaliteit lamellen tegen ieder budget

De lamellen binnen ons assortiment zijn uitvoerig getest, omdat we het bij Multi Vloer & Woonspecialist belangrijk vinden dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, profiteer je bij ons van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met ieder budget kun je dus bij ons terecht voor fantastische lamellen voor achter jouw ramen.

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd geworden naar onze lamellen of heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de mooiste lamellen voor bij jou in huis. Dankzij de jarenlange ervaring die we bij Multi Vloer & Woonspecialist hebben op het gebied van raamdecoratie, kunnen we je adviseren over welke lamellen het mooist kunnen staan in jouw huis. Zo weet je zeker dat je straks schitterende raamdecoratie in jouw interieur hebt.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk