Gordijnen

Op zoek naar gordijnen om je interieur mee aan te kleden? Kies uit ons ruime aanbod overgordijnen, inbetweens en vouwgordijnen. Met een variërend aanbod prachtige gordijnstoffen bouw je eenvoudig aan de sfeer waar jij naar zoekt. Daarnaast profiteer je hiermee ook nog eens van extra privacy en een mooiere akoestiek. Lees meer over de mogelijkheden van onze verschillende gordijnen en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

INBETWEEN GORDIJNEN

OVERGORDIJNEN

VOUWGORDIJNEN

WAVE GORDIJNEN

Gordijnen op maat

Niet ieder huis is gelijk. Gelukkig maar! Dit betekent ook dat je misschien op zoek bent naar unieke gordijnen die je niet kant-en-klaar in de winkel vindt. Wij bieden de oplossing aan: gordijnen op maat. Laat in je offerte aanvraag de afmetingen van de gewenste gordijnen weten, dan kijken wij wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

Verschillende soorten gordijnen

In ons aanbod vind je allerlei verschillende gordijnen. Niet alleen wat het gordijnstof betreft, maar ook toepasbaar in verschillende plooien, zoals de enkelvoudige, dubbele, driedubbele en populaire waveplooi. Bekijk onze gordijnen per categorie om alle eigenschappen te ontdekken.

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens genoemd, zijn luchtige gordijnen waar je wél door naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Ideaal dus om privacy te creëren zonder je uitzicht en daglicht volledig te blokkeren. Wij leveren inbetweens in allerlei verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een wave- of vlinderplooi. Daarnaast kun je uit een groot aanbod gordijnstoffen kiezen.

Overgordijnen

Overgordijnen gebruik je vooral decoratief. Zo worden deze gordijnen vaak gecombineerd met raambekleding als jaloezieën of in combinatie met inbetweens of vitrage. Zo voeg je extra sfeer en warmte toe aan je ruimte. Ook deze gordijnen komen in allerlei varianten. Kies bijvoorbeeld voor een enkele, dubbele of zelfs driedubbele plooi, een waveplooi of charmante ringen. Daarnaast is ook het aanbod in gordijnstoffen bij overgordijnen ruim. Kies bijvoorbeeld voor chique velours gordijnstof of een mooie verduisterende stof voor de slaapkamer.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn ideaal voor allerlei verschillende ramen. Zoals de naam al zegt vouwt dit gordijn zich netjes op naar boven, waardoor je een strakke, moderne look creëert. Daarnaast past dit ook perfect in een landelijk interieur. Kies dan bijvoorbeeld voor luchtige linnen stof, maar ook eye catching prints behoren tot de opties. Ook met vouwgordijnen creëer je dus eenvoudig extra sfeer.

Wave gordijnen

Wave gordijnen winnen steeds meer aan populariteit. Of je nu overgordijnen of inbetweens zoekt, de waveplooi zorgt ervoor dat een mooie eenheid ontstaat. Wave gordijnen hang je op met runners aan een draad. Hierdoor ontstaat een mooie golf waarvan je zelf de diepte kunt bepalen. Door het draad zijn alle golven exact hetzelfde waardoor dit type gordijn perfect past in een modern interieur.

Gordijnen kopen bij Multivloer &
Woonspecialist Emmen

Als totaalinrichter bieden wij bij Multivloer & Woonspecialist Emmen natuurlijk een ruim aanbod gordijnen aan. We staan vooral bekend om ons persoonlijke advies dankzij onze jarenlange ervaring met onder andere gordijnen en andere raamdecoratie. Dus ben je op zoek naar een gordijn dat perfect op jouw wensen aansluit? Neem dan contact met ons op om je te laten adviseren of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Offerteformulier

Specificaties