Tapijt

Vloerbedekking is de basis voor ieder interieur. Wil je dat echte ‘thuis-gevoel’ creëren? Kies dan voor tapijt. Heerlijk zacht aan de voeten en tegelijkertijd zorg je voor een warme en natuurlijke uitstraling. Kwa kleuren, designs en texturen kun je met tapijten vrijwel alle kanten op. Tapijt komt in een aantal verschillende vormen voor: in rollen voor een gehele bedekking van de vloer (kamerbreed tapijt), vloerkleden en tegels. Het is populair om tapijt te combineren met een andere vloersoort. Bijvoorbeeld een vloerkleed in de woonkamer die is gelegd op een vloer van laminaat, parket of PVC.

Waar is tapijt van gemaakt?

Tapijten worden veelal vervaardigd uit een mix van verschillende materiaalsoorten. Op deze manier kan tapijt bijvoorbeeld een uitstraling van wol hebben, zonder alle nadelen van wol.
De meeste tapijten bestaan uit wol, polyester, polyamide, polypropyleen of sisal. Dit zorgt ervoor dat tapijt sterk is en tegelijkertijd vocht- en vuilafstotend is.

Voordelen tapijt

Tapijt kent veel voordelen, waaronder:

  • Geluiddempend

Tapijt absorbeert geluid erg goed en is het beste materiaal voor een geluiddempende vloer. Vandaar dat je tapijt veel terugziet op trappen.

  • Comfortabel

Tapijt wordt vaak gelegd vanwege de mate van comfort die het biedt. Heerlijk zacht en warm aan de voeten, fijn om op te lopen, spelen of zitten.

  • Isolerend

Naast geluiddempend heeft tapijt ook een isolerende functie. De dikke laag van stof zorgt namelijk voor een goede isolatie tegen kou en houdt warmte ook goed vast.

  • Veilig (niet glad)

In tegenstelling tot een houten of kunstof vloer is een vloer met een tapijt helemaal niet glad. Dit verhoogt de veiligheid in huis

  • Betaalbaar

Vooral wanneer je je trap gaat bekleden is tapijt nog steeds de meest voordelig en eenvoudige oplossing.

Verschillende soorten tapijt

Met een grote selectie aan verschillende tapijten van veel verschillende merken is er altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw stijl en interieur. Bij Multivloer Emmen vind je tapijten van prachtige merken als:

  • Bonaparte
  • Desso
  • Dersimo
  • Interfloor
  • Parade

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Service staat bij ons erg oog in het vaandel.. We vinden we het ontzettend belangrijk dat onze producten van de topkwaliteit zijn. Omdat we deze kwaliteit combineren met voordelige prijzen, kun je bij ons genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een tapijt van Multivloer Emmen schaf je voor een goede prijs aan waarna je er daarna een flink aantal jaren mee vooruit kunt. Dat is toch wat je wilt?

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Advies op maat

Heb je nog twijfels over het tapijt voor jouw huis? Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies op maat. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Emmen om onze tapijten van dichtbij te komen bekijken. We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.