Tapijt

Vloerbedekking is de basis voor ieder interieur. Wil je dat echte, warme thuisgevoel creëren? Kies dan voor het comfort van tapijt. Het voelt heerlijk zacht aan de voeten en tegelijkertijd zorg je voor een warme uitstraling. Qua designs en texturen kun je met vloerbedekking alle kanten op. Het komt in verschillende vormen voor: in rollen voor een gehele bedekking van de vloer, of in de vorm van tapijt tegels. Kies jouw tapijtsoort en vraag hieronder direct een offerte aan!

Waar is tapijt van gemaakt?

Tapijt wordt meestal samengesteld uit een mix van verschillende materiaalsoorten. Op deze manier kan het bijvoorbeeld een uitstraling van wol hebben, zonder alle nadelen van wol. De meeste tapijten bestaan uit wol, polyester, polyamide, polypropyleen of sisal. Dit zorgt ervoor dat het sterk is en tegelijkertijd vocht- en vuilafstotend is.

Voordelen van vloerbedekking

Met tapijt in huis kies je niet alleen voor een zacht gevoel aan je voeten. Vloerbedekking kent meer voordelen ten opzichte van andere vloersoorten:

  • Betaalbaar
  • Geluiddempend
  • Comfortabel
  • Isolerend
  • Anti-slip

Tapijt per strekkende meter of in tegels

Met het assortiment van Multivloer Emmen leg jij je vloerbedekking op de manier die bij je past. Of laat je het leggen, natuurlijk! Ons tapijt kun je kopen per strekkende meter of in de vorm van tapijt tegels. Welke vorm het beste bij jouw ruimte past, kun je dus zelf bepalen. Ga voor een kamerbreed tapijt als een strakke, egale afwerking belangrijk is, en tapijt tegels zijn weer ideaal als je snel en flexibel wilt leggen.

Hoogpolig tapijt of toch laagpolig?

Extra comfort aanbrengen in je vloerbedekking? Denk dan ook eens aan een hoogpolig tapijt. De dikke bovenlaag zorgt voor superzachte finish; niet alleen fijn aan de voeten, het isoleert ook nog eens fantastisch! Ga je liever voor een strakker design, of ben je misschien snel allergisch? Kies dan voor laagpolige vloerbedekking; dit is makkelijker schoon te houden en geeft een modernere afwerking.

Vloerbedekking op je trap

Wil je je trap bekleden met tapijt? Dat kan natuurlijk uitstekend. Onder meer door de geluiddempende werking is tapijt perfect geschikt voor traprenovatie. In ons assortiment hebben we een geselecteerde collectie met vloerbedekking die speciaal geschikt is voor gebruik op de trap. Hoogwaardige trapbekleding, of je nu kiest voor tapijt of trapmatten.

VLOERBEDEKKING TRAP

TRAPMATTEN

TRAPRENOVATIE

Tapijt kopen bij Multivloer

Ga je je tapijt kopen bij Multivloer Emmen, dan weet je zeker dat je kiest voor de beste kwaliteit vloerbedekking. Tegen de scherpste prijzen! En je profiteert van meer voordelen, want service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen verkopen we je een vloer op maat, we geven je daarbij het beste advies en zorgen er ook graag voor dat het perfect gelegd wordt bij je thuis. Hiervoor werken we alleen met de beste professionals.

  • Ruim assortiment vloerbedekking
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekend advies
  • Legservice

Welk type vloerbedekking past bij mij?

En wil je advies over onze verschillende soorten vloerbedekking? Neem contact dan met ons op voor een uitgebreid advies op maat. We vertellen je graag alles over onze vloersoorten via telefoon of e-mail. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Emmen om onze tapijten van in het echt te komen bekijken. We helpen je graag bij het zoeken naar de vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier

Specificaties