Wave gordijnen

Wave gordijnen winnen steeds meer aan populariteit. Of je nu vitrage, overgordijnen of inbetweens zoekt, de waveplooi zorgt voor een mooie, zachte eenheid. We bieden deze gordijnen aan in allerlei verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend, in allerlei verschillende kleuren en structuren. Zo vind je altijd de wave gordijnen die perfect in jouw ruimte passen.

  • Zachte en consistente plooi
  • Verschillende materialen mogelijk
  • Ook elektrisch bedienbaar

Wat zijn wave gordijnen?

Wave gordijnen kenmerken zich door de typische waveplooi. Een draad die door de runners loopt, houdt deze plooien op een vaste afstand, zonder dat er een scherpe vouw ontstaat. De naam geeft dus de golvende vorm aan waarop het gordijn in en uit elkaar vouwt. Hierdoor ontstaat een rustige, zachte uitstraling.

Verschillende wave gordijnen

Binnen ons aanbod wave gordijnen is veel mogelijk. Zo bieden we deze gordijnen aan in verschillende materialen, van transparant tot verduisterend. Dit maakt het gordijn met waveplooi geschikt voor iedere ruimte. Daarnaast kun je de diepte van de waveplooi zelf bepalen en is elektrische bediening beschikbaar.

Andere gordijnen en raamdecoratie

Naast wave gordijnen bieden we nog veel meer verschillende gordijnen en raamdecoratie aan. Zo kun je ieder raam voorzien van de decoratie die jij in gedachten hebt. Lees meer over de mogelijkheden van onze andere gordijnen en raamdecoratie:

Persoonlijk advies

Welke gordijnen passen het beste bij jouw raam? Dankzij onze jarenlange ervaring als woninginrichting weten wij het antwoord. Neem dan ook gerust contact met ons op om je persoonlijk te laten adviseren of kom langs in onze showroom. In het laatste geval raden we aan een afspraak te plannen, dan weten we zeker dat we genoeg tijd voor je hebben.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weet je al ongeveer naar wat voor wave gordijnen je op zoek bent? Vraag dan alvast vrijblijvend een offerte aan. Je doet dit door onderstaand formulier in te vullen, dan nemen we vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Specificaties