LAMINAAT

Bent u op zoek naar een nieuwe, frisse uitstraling van uw trap? Overweeg dan een traprenovatie met laminaat! Overzettredes van laminaat geven uw trap een prachtige uitstraling, zonder hak- en breekwerk. De overzettredes zijn te verkrijgen in meerdere soorten houtdecoren. Voor zowel lichte als donkere materialen kunt u bij Multi Vloer Emmen terecht!

Vraag direct een offerte aan!
 • Makkelijk afneembaar
 • 17 dessins
 • Strakke industriële uitstraling
 • Open en dichte trappen

INDUSTRY

Composite Anthracite

Composite Black

Marmara Marble

Galcite Grey

Stegovia Slate

Granite Terra

Concrete Grey

Concrete White

Concrete Platinum

Industrial Concrete

Stone Gold

Cast Iron

Ceramic Anthracite

Rusty Iron

Bronze

Stucco Black

WOOD

Graphite Wood

Brushed Black

Brushed White

Oak Platinum

Oak Sanremo Crystal

Nordic Maple

Mali Wenge

Stone Oak

Dreiland Oak Tabacco

Traprenovatie laminaat

Een trap met laminaat staat prachtig in iedere wooninrichting. In principe past deze trapbekleding bij iedere stijl, maar vooral wanneer u al houten vloeren heeft, komt dit goed tot zijn recht. Door de trap aan te laten sluiten bij de vloeren creëert u een prachtige sfeer. En omdat wij het laminaat in veel verschillende dessins kunnen leveren, kunnen we altijd uw trap met laminaat bekleden dat bij uw woning past en aan uw wensen voldoet!

Laminaat op trap

Met onze traprenovatiewerkzaamheden leggen wij laminaat op uw trap, zodat deze een prachtige uitstraling krijgt. U heeft hierbij de keuze uit industriële dessins, maar ook uit houten dessins, in zowel lichte als donkere uitvoeringen. Zo kunt u de laminaat traptreden perfect bij uw woning aan laten sluiten.

Al 30 jaar dé specialist in laminaat trappen

Multi Vloer Emmen is al 30 jaar dé specialist in laminaat trappen. U kunt bij ons terecht om laminaat op uw trap te laten leggen en door de uitgebreide keuze en de ruime ervaring weet u zeker dat dit prachtig afgewerkt en perfect uitgevoerd wordt. Bekijk direct de opties!

Meer weten?

Wilt u meer weten over traprenovatie met laminaat of over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u uw trap direct met laminaat laten bekleden? Klik dan eens op de onderstaande links of neem contact met ons op! Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder. Wilt u direct meer weten over de kosten van trap laminaat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BEREKEN UW TRAPRENOVATIE


Zijn er slijtage plekken of beschadigingen aan uw trap? Bent u toe aan een compleet nieuwe uitstraling en wilt u de mogelijkheden weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Zonder hak- of breekwerk
 • Meestal binnen 1 dag
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen