LAMINAAT

Ben je op zoek naar een nieuwe, frisse uitstraling voor je trap? Overweeg dan eens een traprenovatie met laminaat! Overzettredes van laminaat geven je trap een prachtige uitstraling, zonder hak- en breekwerk. De overzettredes zijn te verkrijgen in meerdere soorten houtdecors. Voor zowel lichte als donkere materialen kun je bij Multi Vloer Emmen terecht!

 • Makkelijk afneembaar
 • 17 dessins
 • Strakke industriële uitstraling
 • Open en dichte trappen

INDUSTRY

Composite Anthracite

Composite Black

Marmara Marble

Galcite Grey

Stegovia Slate

Granite Terra

Concrete Grey

Concrete White

Concrete Platinum

Industrial Concrete

Stone Gold

Cast Iron

Ceramic Anthracite

Rusty Iron

Bronze

Stucco Black

WOOD

Graphite Wood

Brushed Black

Brushed White

Oak Platinum

Oak Sanremo Crystal

Nordic Maple

Mali Wenge

Stone Oak

Dreiland Oak Tabacco

Traprenovatie laminaat

Een trap met laminaat staat prachtig in iedere wooninrichting. In principe past deze trapbekleding bij iedere stijl, maar vooral als je al houten vloeren hebt, komt dit goed tot zijn recht. Door de trap aan te laten sluiten bij de vloeren creëer je een prachtige sfeer. En omdat wij het laminaat in veel verschillende dessins kunnen leveren, kunnen we altijd je trap met laminaat bekleden dat bij je woning past en aan je wensen voldoet!

Laminaat op trap

Met onze traprenovatiewerkzaamheden leggen wij laminaat op je trap, zodat deze een prachtige uitstraling krijgt. Je hebt hierbij de keuze uit industriële dessins, maar ook uit houten dessins, in zowel lichte als donkere uitvoeringen. Zo kun je de laminaat traptreden perfect bij je woning aan laten sluiten.

Al 30 jaar dé specialist in laminaat trappen

Multi Vloer Emmen is al 30 jaar dé specialist in laminaat trappen. Je kunt bij ons terecht om laminaat op je trap te laten leggen en door de uitgebreide keuze en de ruime ervaring weet je zeker dat dit prachtig afgewerkt en perfect uitgevoerd wordt. Bekijk direct de opties!

Meer weten?

Wil je meer weten over traprenovatie met laminaat of over de verschillende mogelijkheden? Of wil je je trap direct met laminaat laten bekleden? Klik dan eens op de onderstaande links of neem contact met ons op! Wij kunnen al je vragen beantwoorden en helpen je graag verder. Wil je direct meer weten over de kosten van traplaminaat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BEREKEN JE TRAPRENOVATIE


Zijn er slijtageplekken of beschadigingen aan je trap? Ben je toe aan een compleet nieuwe uitstraling en wil je de mogelijkheden weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte
 • Zonder hak- of breekwerk
 • Meestal binnen 1 dag
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP