Raamdecoratie Multi Vloer & Woonspecialist

Ben jij op zoek naar raamdecoratie van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Multi Vloer & Woonspecialist aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten raamdecoratie, ook wel binnenzonwering genoemd, in ons assortiment. Naar welke soort je ook op zoek bent: je vindt het bij ons!

Mogelijkheden

rolgordijn

DUO ROLGORDIJNEN

JALOEZIEËN

LAMELLEN

PLISSÉ / DUETTE

RAAM- EN DEURHORREN

rolgordijn

ROLGORDIJNEN

SHUTTERS

SILHOUETTE SHADES

Dakraam raamdecoratie

VELUX EN FAKRO DAKRAAMDECORATIE

VOUWGORDIJNEN

Voordelen raamdecoratie

Raamdecoratie heeft zowel een functionele als decoratieve functie. Door middel van raamdecoratie kun je op die manier jouw huis opfleuren en tegelijkertijd zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt. Opgesomd kent het assortiment aan raamdecoratie van Multi Vloer & Woonspecialist de volgende voordelen:

  • Licht en privacy doseren

  • Functionele en decoratieve functie
  • Breed assortiment: van transparant tot verduisterend
  • Raamdecoratie van topkwaliteit
  • Voor ieder soort raam een soort raamdecoratie beschikbaar
  • Raamdecoratie van verschillende materialen beschikbaar

Breed assortiment binnenzonwering

Het assortiment op het gebied van binnenzonwering is bij Multi Vloer & Woonspecialist behoorlijk breed en divers. Op die manier weet je dus zeker dat je altijd het soort raamdecoratie kunt kiezen dat perfect bij jouw huis en inrichting past. De verschillende soorten raamdecoratie hebben allemaal hun eigen eigenschappen, bijvoorbeeld op het gebied van de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt.

Topkwaliteit raambekleding

Bij Multi Vloer & Woonspecialist hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle raamdecoratie die je terugvindt in ons assortiment, is dus van uitstekende kwaliteit. Wanneer je dus een product op het gebied van raamdecoratie bij ons koopt, weet je zeker dat je hier tot in lengte van jaren kunt genieten.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Verschillende soorten raamdecoratie

Binnen ons assortiment vind je meerdere verschillende soorten raamdecoratie. Zo kun je bij ons terecht voor de volgende soorten:

rolgordijn

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, die voor elkaar langs bewegen. Hierdoor kun je zelf het licht, de doorkijk en de privacy reguleren. Ons assortiment is zeer breed en divers, waardoor je een ruime keuze hebt uit verschillende kleuren en stoffen duo rolgordijnen.

Jaloezieën

De jaloezieën uit ons assortiment zijn er in verschillende soorten en verschillende prijscategorieën. Bij het aanbod van soorten kun je bijvoorbeeld denken aan aluminium, hout, pvc, bamboe en stof in zowel horizontale als verticale uitvoeringen. Door het diverse aanbod op het gebied van Jaloezieën, ook wel Luxaflex genoemd, vind je bij Multi Vloer & Woonspecialist altijd het product dat het beste bij jouw inrichting past!

Lamellen

Ook bij lamellen, die ook wel verticale jaloezieën worden genoemd, kun je op de meest optimale manier de lichtinval bij jou binnen regelen en doseren. Een ander voordeel van lamelgordijnen is daarnaast dat deze uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Zo zijn ze makkelijk te bedienen, door een bedieningsketting. De lamellen zijn voor praktisch elk raam toepasbaar en eventueel verkrijgbaar met elektrische bediening. In ons aanbod vind je ze in aluminium, kunststoffen, stoffen en textielen uitvoeringen.

Plissé/Duettes

De letterlijke vertaling van plissé is geplooid. Deze stof kenmerkt zich dan ook door de zig/zag plooien die zijn gevouwen en gestreken. Plissé raamdecoratie is voor bijna ieder raam te monteren. Daardoor is dit product ook een oplossing wanneer je geen standaard raam hebt. Duette’s zijn tot slot behoorlijk isolerend en energiebesparend.

Raam- en deurhorren

Een andere vorm van raamdecoratie zijn raam- en deurhorren. Deze raam- en deurhorren houden in de zomer de insecten buiten. Dat voorkomt dus dat de insecten jouw woning binnentreden en levert daardoor bijvoorbeeld een betere nachtrust op. De insectenwering van Multi Vloer & Woonspecialist bestaat uit een breed aanbod, waardoor je altijd de juiste variant vindt.

rolgordijn

Rolgordijnen

Ook bij de rolgordijnen geniet je van veel keuzemogelijkheden. Van transparante rolgordijnen tot verduisterende varianten, je vindt ze allemaal in ons aanbod. Door de vele verschillende kleurmogelijkheden is er altijd een rolgordijn dat past bij jouw woninginrichting. Laat je gerust eens door onze deskundigen adviseren over de mogelijkheden voor jouw woning.

Shutters

Shutters worden vaak gezien als het eigentijdse alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen of luxaflex. De shutters uit ons assortiment hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien kun je de lichtinval in jouw woning er perfect mee regelen. Deze soort van raamdecoratie van Multi Vloer & Woonspecialist is voor praktisch ieder raam te bestellen.

Silhouette shades

Door middel van silhoutte shades kun je op een luxe manier spelen met de hoeveelheid lichtinval binnenskamers. De horizontale silhouette kan daarnaast gekanteld worden, zoals bij een jaloezie. Op die manier kun je de privacy binnenshuis waarborgen. De silhoutte shade is verkrijgbaar in handbediening én elektrische bediening.

Dakraam raamdecoratie

Velux en Fakro dakraamdecoratie

Op zoek naar de meest geschikte raamdecoratie voor jouw dakraam? Bekijk dan eens de Velux en Fakro dakraamdecoratie. Door middel van deze producten kunje jouw slaapkamer bovendien een extra decoratieve look meegeven. De Velux en Fakro dakraamdecoratie van Multi Vloer & Woonspecialist zijn, net als alle andere producten, van uitstekende kwaliteit.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen uit ons assortiment aan raambekleding passen perfect in veel verschillende interieurs. Door de stijlvolle uitstraling kun je jouw inrichting tot een sfeervol geheel maken door middel van de vouwgordijnen van Multi Vloer & Woonspecialist. De vouwgordijnen zijn in veel gevallen uitstekend te combineren met overgordijnen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Verschillende bedieningen bij raamdecoratie

Een aantal vormen van onze raamdecoratie kan op verschillende manieren bediend worden. Het gaat daarbij om elektrische of handmatige bediening. Op het gebied van de shades kun je bijvoorbeeld jouw eigen comfort bepalen aan de hand van de Powerview Motorosation. Daarbij kun je jouw eigen instellingen bepalen en doet deze PowerView de automatische bediening gedurende de dag.

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we nu wonen ook alle raamdecoratie bij Multi Vloer & Woonspecialist gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen, ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooi zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Bediening raamdecoratie door Somfy RTS

Ook voor andere varianten van raamdecoratie zijn verschillende manieren van bediening mogelijk. Zo bestaan er elektrische systemen van Somfy RTS, waardoor gordijnen eenvoudig door een smartphone of enkele afstandsbediening te besturen zijn.

Inmeten raamdecoratie

Doordat we bij Multi Vloer & Woonspecialist beschikken over een eigen montageteam, ervaar je bij het installeren van raamdecoratie verschillende voordelen. Zo kunnen wij het product inmeten en op maat maken. Omdat we service hoog in het vaandel hebben staan, willen we graag zeker weten dat jij jarenlang kunt genieten van dit product.

Verschillende merken raamdecoratie

Om jou een zo divers mogelijk aanbod aan te kunnen bieden op het gebied van binnenzonwering, voeren wij veel verschillende merken binnen ons assortiment. De verschillende merken die je op dit moment bij ons terug kunt vinden, zijn:

  • Luxaflex
  • Multisol
  • Sunco
  • Dutch

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten je graag in over alle mogelijke varianten op het gebied van raamdecoratie. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk kiest voor het product dat het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.

Offerteformulier raamdecoratie

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk