Raamdecoratie Multi Vloer & Woonspecialist

Bent u op zoek naar raamdecoratie van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Multi Vloer Emmen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten raamdecoratie, ook wel binnenzonwering genoemd, in ons assortiment. Naar welke soort u ook op zoek bent: u vindt het bij ons!

Vraag direct een offerte aan

Mogelijkheden

rolgordijn

DUO ROLGORDIJNEN

JALOEZIEËN

LAMELLEN

PLISSÉ / DUETTE

RAAM- EN DEURHORREN

rolgordijn

ROLGORDIJNEN

SHUTTERS

SILHOUETTE SHADES

Dakraam raamdecoratie

VELUX EN FAKRO DAKRAAMDECORATIE

VOUWGORDIJNEN

Voordelen raamdecoratie

Raamdecoratie heeft zowel een functionele als decoratieve functie. Door middel van raamdecoratie kunt u op die manier uw huis opfleuren en tegelijkertijd zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt. Opgesomd kent het assortiment aan raamdecoratie van Multi Vloer Emmen de volgende voordelen:

 • Licht en privacy doseren

 • Functionele en decoratieve functie
 • Breed assortiment: van transparant tot verduisterend
 • Raamdecoratie van topkwaliteit
 • Voor ieder soort raam een soort raamdecoratie beschikbaar
 • Raamdecoratie van verschillende materialen beschikbaar

Breed assortiment binnenzonwering

Het assortiment op het gebied van binnenzonwering is bij Multi Vloer Emmen behoorlijk breed en divers. Op die manier weet u dus zeker dat u altijd het soort raamdecoratie kunt kiezen dat perfect bij uw huis en inrichting past. De verschillende soorten raamdecoratie hebben allemaal hun eigen eigenschappen, bijvoorbeeld op het gebied van de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt.

Topkwaliteit raambekleding

Bij Multi Vloer Emmen hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle raamdecoratie die u terugvindt in ons assortiment, is dus van uitstekende kwaliteit. Wanneer u dus een product op het gebied van raamdecoratie bij ons koopt, weet u zeker dat u hier tot in lengte van jaren kunt genieten.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Verschillende soorten raamdecoratie

Binnen ons assortiment vindt u meerdere verschillende soorten raamdecoratie. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende soorten:

rolgordijn

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, die voor elkaar langs bewegen. Hierdoor kunt u zelf het licht, de doorkijk en de privacy reguleren. Ons assortiment is zeer breed en divers, waardoor u een ruime keuze heeft uit verschillende kleuren en stoffen duo rolgordijnen.

Bekijk Duo Rolgordijnen

Jaloezieën

De jaloezieën uit ons assortiment zijn er in verschillende soorten en verschillende prijscategorieën. Bij het aanbod van soorten kunt u bijvoorbeeld denken aan aluminium, hout, pvc, bamboe en stof in zowel horizontale als verticale uitvoeringen. Door het diverse aanbod op het gebied van Jaloezieën, ook wel Luxaflex genoemd, vindt u bij Multi Vloer Emmen altijd het product dat het beste bij uw inrichting past!

Bekijk Jaloezieën

Lamellen

Ook bij lamellen, die ook wel verticale jaloezieën worden genoemd, kunt u op de meest optimale manier de lichtinval bij u binnen regelen en doseren. Een ander voordeel van lamelgordijnen is daarnaast dat deze uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Zo zijn ze makkelijk te bedienen, door een bedieningsketting. De lamellen zijn voor praktisch elk raam toepasbaar en eventueel verkrijgbaar met elektrische bediening. In ons aanbod vindt u ze in aluminium, kunststoffen, stoffen en textielen uitvoeringen.

Bekijk lamellen

Plissé/Duettes

De letterlijke vertaling van plissé is geplooid. Deze stof kenmerkt zich dan ook door de zig/zag plooien die zijn gevouwen en gestreken. Plissé raamdecoratie is voor bijna ieder raam te monteren. Daardoor is dit product ook een oplossing wanneer u geen standaard raam heeft. Duette’s zijn tot slot behoorlijk isolerend en energiebesparend.

Bekijk Plissé/Duettes

Raam- en deurhorren

Een andere vorm van raamdecoratie zijn raam- en deurhorren. Deze raam- en deurhorren houden in de zomer de insecten buiten. Dat voorkomt dus dat de insecten uw woning binnentreden en levert daardoor bijvoorbeeld een betere nachtrust op. De insectenwering van Multi Vloer Emmen bestaat uit een breed aanbod, waardoor u altijd de juiste variant vindt.

Bekijk Raam- en deurhorren
rolgordijn

Rolgordijnen

Ook bij de rolgordijnen geniet u van veel keuzemogelijkheden. Van transparante rolgordijnen tot verduisterende varianten, u vindt ze allemaal in ons aanbod. Door de vele verschillende kleurmogelijkheden is er altijd een rolgordijn dat past bij uw woninginrichting. Laat u gerust eens door onze deskundigen adviseren over de mogelijkheden voor uw woning.

Bekijk Rolgordijnen

Shutters

Shutters worden vaak gezien als het eigentijdse alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen of luxaflex. De shutters uit ons assortiment hebben een luxe en stijlvolle uitstraling. Bovendien kunt u de lichtinval in uw woning er perfect mee regelen. Deze soort van raamdecoratie van Multi Vloer Emmen is voor praktisch ieder raam te bestellen.

Bekijk Shutters

Silhouette shades

Door middel van silhoutte shades kunt u op een luxe manier spelen met de hoeveelheid lichtinval binnenskamers. De horizontale silhouette kan daarnaast gekanteld worden, zoals bij een jaloezie. Op die manier kunt u de privacy binnenshuis waarborgen. De silhoutte shade is verkrijgbaar in handbediening én elektrische bediening.

Bekijk Silhouette Shades
Dakraam raamdecoratie

Velux en Fakro dakraamdecoratie

Op zoek naar de meest geschikte raamdecoratie voor uw dakraam? Bekijk dan eens de Velux en Fakro dakraamdecoratie. Door middel van deze producten kunt u uw slaapkamer bovendien een extra decoratieve look meegeven. De Velux en Fakro dakraamdecoratie van Multi Vloer Emmen zijn, net als alle andere producten, van uitstekende kwaliteit.

Bekijk Velux en Fakro dakraamdecoratie

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen uit ons assortiment aan raambekleding passen perfect in veel verschillende interieurs. Door de stijlvolle uitstraling kunt u uw inrichting tot een sfeervol geheel maken door middel van de vouwgordijnen van Multi Vloer Emmen. De vouwgordijnen zijn in veel gevallen uitstekend te combineren met overgordijnen.

Bekijk Vouwgordijnen

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Verschillende bedieningen bij raamdecoratie

Een aantal vormen van onze raamdecoratie kan op verschillende manieren bediend worden. Het gaat daarbij om elektrische of handmatige bediening. Op het gebied van de shades kunt u bijvoorbeeld uw eigen comfort bepalen aan de hand van de Powerview Motorosation. Daarbij kunt u uw eigen instellingen bepalen en doet deze PowerView de automatische bediening gedurende de dag.

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Bediening raamdecoratie door Somfy RTS

Ook voor andere varianten van raamdecoratie zijn verschillende manieren van bediening mogelijk. Zo bestaan er elektrische systemen van Somfy RTS, waardoor gordijnen eenvoudig door een smartphone of enkele afstandsbediening te besturen zijn. 

Inmeten raamdecoratie

Doordat we bij Multi Vloer Emmen beschikken over een eigen montageteam, ervaart u bij het installeren van raamdecoratie verschillende voordelen. Zo kunnen wij het product inmeten en op maat maken. Omdat we service hoog in het vaandel hebben staan, willen we graag zeker weten dat u jarenlang kunt genieten van dit product.

Verschillende merken raamdecoratie

Om u een zo divers mogelijk aanbod aan te kunnen bieden op het gebied van binnenzonwering, voeren wij veel verschillende merken binnen ons assortiment. De verschillende merken die u op dit moment bij ons terug kunt vinden, zijn:

 • Luxaflex
 • Multisol
 • Sunco
 • Dutch raambekleding
 • Doing Dutch

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers lichten u graag in over alle mogelijke varianten op het gebied van raamdecoratie. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk kiest voor het product dat het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact op!

Offerteformulier raamdecoratie

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk