SHUTTERS

Ben jij op zoek naar raamdecoratie die extra stijl toevoegt aan jouw ruimte? Ga dan voor shutters van Copahome. Dit is een combinatie van een luik en verstelbare jaloezieën. Je kunt er dus veel kanten mee op! Ideaal als je verlangt naar meer privacy of de lichtinval in jouw woning wilt reguleren. Wij leveren shutters op maat, dus voor ieder raam hebben we passende shutters in huis. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen shutters

De keuze voor Copahome shutters op maat als raamdecoratie kent veel voordelen. Bij shutters ligt de nadruk op decoratie in het woord decoratie. Het geeft een prachtige look aan jouw ruimte. Maar dat is niet het enige voordeel. Shutters op maat zijn namelijk ook uit praktische overweging een uitstekende keuze. Zo kennen shutters onder andere ook de volgende voordelen:

  • Toepasbaar op vrijwel ieder type raam
  • Lichtinval perfect naar wens te reguleren
  • Gemakkelijk schoon te maken, ideaal bij allergieën
  • Duurzame keuze
  • In vele kleuren en stijlen verkrijgbaar
  • Verhoogt waarde huis en vaak mee te financieren in bouwdepot

Eigenschappen shutters

De toenemende populariteit van shutters is goed te verklaren. Deze sfeervolle raamdecoratie heeft namelijk veel positieve eigenschappen. Zo zijn de mogelijkheden onbeperkt als het gaat om de look die je met deze shutters wilt creëren. Daarnaast zijn shutters erg praktisch. Deze bestaan namelijk uit losse panelen, die ook los van elkaar te bedienen zijn. Zo kun je met deze raamdecoratie de lichtinval optimaal reguleren.

Waarom kiezen voor shutters?

Shutters passen perfect in een landelijk of nostalgisch interieur. Het doet immers denken aan luiken van vroeger. Maar vergis je niet, ook in een modern interieur komen de shutters op maat van Copahome uitstekend tot hun recht. Eén ding is zeker, je creëert een luxe uitstraling met deze raamdecoratie. Daarnaast zijn shutters in alle kleuren en stijlen te vinden. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte optie voor jou.

Shutters op maat

Geen vorm is gek genoeg voor de shutters van Copahome. Ronde ramen, gekke hoeken, overal zijn deze shutters op maat te maken, zonder af te doen aan de look van jouw ruimte. Sterker nog, het is een mooie toevoeging en geeft je ruimte extra karakter.

Advies op maat

Ga je aan de slag met de raamdecoratie in huis? Maar weet je nog niet welke shutters het best passen, of twijfel je überhaupt nog over de meest geschikte raamdecoratie? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag. Samen met onze experts vind je altijd de perfecte raamdecoratie voor jouw ruimte. Naast shutters biedt Multi Vloer & Woonspecialist namelijk een breed assortiment aan raamdecoratie, zoals rol-, plissé- en vouwgordijnen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk