Pvc vloeren

Pvc vloeren zijn een aanwinst voor ieder huishouden. Met deze duurzame topvloeren breng je eenvoudig elke gewenste sfeer aan in huis: of je nu gaat voor een strakke betonlook, de warmte van hout of de stoere look van natuursteen. Pvc is gemakkelijk te leggen, eenvoudig te onderhouden met de juiste onderhoudsproducten en sterk geluiddempend. Overtuigd? Vraag snel een offerte aan!

Eigenschappen pvc vloeren

Pvc vloeren blinken uit in geluiddemping en warmtegeleiding, en staat bekend als onderhoudsvriendelijk. De ideale vloer voor het moderne huishouden! Een beker drinken omstoten of een hond met natte pootjes? Geen enkel probleem voor de pvc vloer. Ze zijn eenvoudig te leggen, gemaakt van duurzame materialen en onderhoud is nauwelijks nog nodig. Geen wonder dat je pvc vloeren in steeds meer huizen tegenkomt!

  • Grote variatie kleuren en patronen
  • Geluiddempend: goed voor de akoestiek
  • Gemakkelijk in het onderhoud
  • Duurzame materialen
  • Vuilbestendig en waterafstotend

  • Anti-slip

Pvc vloeren in betonlook, hout of steen

Met een pvc vloer kun je elk effect bereiken dat je voor ogen hebt. Van een robuuste gemêleerde look van een oude houten vloer, tot de frisse, strakke uitstraling door een lichte kleur pvc in een mooi visgraatmotief. Houd je meer van de stoere look van plavuizen? Kies dan voor een pvc vloer met betonlook of steenlook.

Pvc in visgraat of in ander motief

Droom jij ook van een vloer gelegd in een visgraat patroon? Helemaal geen probleem met onze pvc vloeren! Dankzij de flexibele afmetingen van onze pvc vloeren kies je zelf met welk type strook of tegel je je vloer gaat leggen. En in welk patroon of motief! Een pvc vloer in visgraat of elk ander patroon ligt zo binnen handbereik.

Pvc tegels of stroken?

Bij ons kun je terecht voor een pvc vloeren in verschillende varianten. In ons assortiment kies je tussen pvc tegels en pvc stroken; deze laatste lijken op planken. Afhankelijk van de ruimte waarin je de vloer legt en het motief dat je wilt aanleggen, kies je de vorm van de legpanelen. Wil je bijvoorbeeld plavuizen simuleren, dan kies je voor pvc tegels; ga je voor de look van een houten vloer, dan adviseren wij het gebruik van stroken.

Pvc vloeren leggen: verlijmd of zwevend

Een pvc vloer leggen kan bijna iedereen en is in een mum van tijd gebeurd. Belangrijk om te weten: je kunt een vloer van pvc op twee manieren leggen, namelijk verlijmd of zwevend.

Verlijmd leggen

De voordelen van een pvc vloer verlijmd leggen zijn onder meer dat is dat het erg stil is en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Deze manier van je pvc vloer leggen stelt ons in staat om hem overal strak aan te snijden, waardoor aanbrengen van plinten niet meer noodzakelijk is.

Zwevend leggen

Een andere optie is om je pvc vloer zwevend te leggen. Wil je je vloer nog meenemen naar een volgend adres, of is de ondervloer niet helemaal vlak? Dan is dit de perfecte legmethode. In de meeste gevallen voldoe je ook meteen aan de 10dB norm in bijvoorbeeld een appartementencomplex.

Merken pvc vloeren

Bij Multivloer Emmen vind je pvc vloeren van uitsluitend vooraanstaande merken. Bekijk hier onder en klik op de merken om de vloeren te bekijken:

Advies over onze pvc vloeren?

Wil je meer weten over de voordelen van pvc vloeren, of twijfel je nog of jouw nieuwe vloer er eentje van pvc wordt? Neem dan gerust contact met ons op! Onze vloerspecialisten staan altijd voor je klaar. Samen nemen we door waar je nieuwe vloer komt te liggen, welke eisen je stelt aan je vloer en welke wensen er nog meer zijn. En vinden we de vloer die helemaal bij je past!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier

Specificaties