PVC vloeren

Vloeren van PVC zien er net zo mooi uit als een echte houten of stenen vloer en zijn net zo gemakkelijk te leggen als laminaat. Daarbovenop zijn ze eenvoudig te onderhouden, ontzettend sterk en ook nog eens duurzaam. Verkrijgbaar in een grote variatie aan patronen, in iedere vorm en elke kleur. Geen wonder dat je PVC vloeren in steeds meer huizen tegenkomt.

Een vloer van PVC is oersterk en vraagt bijna geen onderhoud. PVC is daarnaast ook bestendig tegen vuil, allergenen en is waterafstotend. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen of mensen met huisdieren. Een beker drinken die is omgestoten of een hond met natte pootjes zijn geen probleem. De standaard antisliplaag zorgt ervoor dat gevaarlijke glijpartijen tot een minimum worden beperkt.

Vloeren van PVC zijn daarnaast ideaal voor boven vloerverwarming doordat het goed in staat is om warmte te geleiden. Bovendien erg geluiddempend waardoor je een goede akoestiek in je huis hebt met een vloer van PVC.

PVC-vloeren bij Multivloer Emmen

Bij ons kun je terecht voor een PVC vloeren in verschillende varianten. We hebben PVC stroken (lijkt op planken) en PVC tegels. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan motieven. Van een robuuste gemêleerde look van een oude houten vloer, tot de frisse, strakke uitstraling door een lichte kleur PVC in een mooi visgraatmotief. Houd je meer van de stoere look van plavuizen? Kies dan voor een tegel met beton- of steen look.

Wij verkopen PVC vloeren van verschillende merken, waaronder:

  • Moduleo
  • Douwes Dekker
  • Floor-life
  • Floorify
  • Wicanders
  • Coretec
  • Floer

Je kunt een vloer van PVC op twee manieren leggen, namelijk verlijmd of zwevend.

Verlijmd

Voordelen van een verlijmde pvc vloer is dat hij erg stil is en uitermate geschikt is op vloerverwarming, deze manier van leggen stelt ons in staat om hem overal strak aan te snijden waardoor het gebruik van een plint niet noodzakelijk is.

Zwevend

Ook hebben we verschillende alternatieven op het gebied van zwevende PVC-vloeren. Zoals De Rigid-click PVC vloer, dit is de nieuwe generatie PVC vloer die zwevend kan worden gelegd met een minimale dikte van ongeveer 5,5mm. Ook de PVC vloeren met de opbouw van kurk-hdf-kurk met daarop PVC kunnen zwevend worden gelegd.

In dit geval hoef je meestal niet te egaliseren en kan deze vloer zwevend worden gelegd. hierdoor voldoe je ook meteen aan de 10dB norm in bijvoorbeeld een appartementencomplex.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multivloer Emmen vinden we service ontzettend belangrijk. Daarom vind je bij ons uitsluitend PVC-vloeren van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit combineren we met aantrekkelijke prijzen, zodat je bij ons profiteert van een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Een vloer van Multivloer Emmen schaf je aan voor een mooie prijs terwijl je er een flink aantal jaren mee vooruit kunt!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Advies op maat

Heb je toch wat twijfels bij het maken van de juiste keuze vloer voor jouw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Dan gaan we graag samen met jou op zoek naar een vloer die het beste bij jouw woning voorkeur en woning past.