BEREKEN JOUW PRIJS

Voor het stofvrij schuren van je parketvloer

STAP 1: SpecificatiesWil je je houten vloer laten behandelen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte

 • Eigen parketteurs
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning

Vakkundig je houten vloer laten schuren, polijsten en behandelen!

stofvrij houten vloer schuren

Laat je houten vloer behandelen!

Om lang van je houten vloer te kunnen genieten, is het belangrijk dat je deze goed onderhoudt en goed laat behandelen. Wij hebben altijd de best verkrijgbare producten in huis om je houten vloer jarenlang te beschermen en een compleet nieuwe uitstraling te geven. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor olie of lak; beide producten hebben hun eigen uitstraling en eigenschappen.

Houten vloer behandelen met olie

Door gebruik te maken van 2 componenten Royl 2k olie zijn wij in staat je houten vloer een zeer slijtvaste behandeling te geven. Deze olie dringt diep in het hout door en je hebt de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren! Bekijk de kleuren hier.

Voordelen:

 • Natuurlijke uitstraling
 • 1 enkele laag, na 24 uur beloopbaar
 • Plaatselijk onderhoud mogelijk
 • Beschikbaar in meer dan 40 verschillende kleuren

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we in wonen ook alle raamdecoratie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Wij scoren gemiddeld een 9.0! Lees hier al onze reviews

Houten vloer behandelen met lak

Door je houten vloer te behandelen met lak is deze uitstekend beschermd en nagenoeg onderhoudsvrij. De lak is verkrijgbaar in mat, zijdeglans en glans. Daarnaast wordt tegenwoordig vaak ook RigoStep Skylt toegepast. Dit is een invisible lak die je houten vloer een onbehandelde uitstraling geeft. De gelakte vloer is te reinigen met een speciaal voor gelakte vloeren bedoelde reiniger. Eventueel kun je de laklaag extra beschermen door een polish aan te (laten) brengen.

Voordelen:

 • Weinig tot geen onderhoud
 • Snelle droogtijd
 • Verkrijgbaar in mat, zijdeglans en glans

Nadelen:

 • Kan niet plaatselijk worden bijgewerkt
 • Kleuren niet mogelijk

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Multi Vloer Emmen is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, oliën en lakken. Als echte parketspeciaalzaak kunnen wij je daarom uitstekend van dienst zijn als je je houten vloer wilt laten behandelen met olie of lak. Wij gebruiken onze kennis, onze ervaring en ons ruime aanbod aan oliën en lakken om je houten vloer een perfecte behandeling en een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Houten vloer behandelen kosten

Ben je benieuwd naar de kosten van het laten behandelen van je houten vloer met olie of lak? Wil je graag snel weten waar je aan toe bent en aan wat voor kosten je moet denken? Vul dan ons offerteformulier in. In een paar stappen en slechts 2 minuten heb je het hele formulier ingevuld en je ontvangt vervolgens binnen 24 uur jouw persoonlijke offerte!

Vraag hier je offerte aan!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw houten vloer? Ben je benieuwd naar welke oliën en lakken wij gebruiken om je houten vloer te behandelen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze handige links, waarin wij meer vertellen over onze werkwijze en producten. Of neem gerust eens contact op! Wij staan je altijd graag te woord.