Laminaat vloeren

Met laminaat creeer je eenvoudig een natuurlijke sfeer in je woning doordat er een eindeloze keuze aan motieven is. Van verschillende houtmotieven tot patronen die zelfs lijken op beton, marmer of leisteen. Een vloer van laminaat is snel en eenvoudig te leggen en vereist nadien weinig onderhoud. In tegenstelling tot een vloer die volledig van hout is, is laminaat vormvast. Bij warmte zet de vloer niet uit en bij kou zal deze ook niet krimpen.

Laminaat bestaat uit meerdere lagen. Eén van de lagen is HDF (high density fibreboard), een oersterke laag die ervoor zorgt dat laminaat ontzettend sterk is. De toplaag is van kunststof en voorziet de vloer van een motief naar keuze. Deze toplaag zorgt er ook voor dat de vloer bestand is tegen water en verkleuring van zonlicht. Zelfs krassen van schuivende meubels worden tegengegaan door deze laag.

Vloeren van laminaat zijn gemakkelijk schoon te maken. Stof, ander vuil en vocht kunnen niet tussen de naden komen. Stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. Dit maakt een laminaat vloer hygiënisch en allergie-proof.

Laminaat is erg betaalbaar. Zowel in aanschaf- als onderhoud kosten. Een vloer van laminaat gaat al snel 20 jaar mee. Zet dat af tegen de aanschafprijs en je hebt een goedkope vloer van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vereist.

Laminaat vloeren van verschillende merken

Al deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat laminaat inmiddels niet meer weg te denken is als vloerbedekking. In onze showroom in Emmen vind je laminaat in verschillende kleuren, designs en in verschillende formaten. Kort of lang, breed of smal en zelfs vierkant. Bij Multifloor vind je laminaat van de beste merken, waaronder:

  • Quick-step
  • Meister
  • Parador
  • Villeroy & boch
  • Floer
  • Douwes Dekker
  • Hoomline

Daarnaast hebben we een eigen huismerk dan aan alle eisen voldoet. Kwaliteit onderscheidt zich in pasvorm, clicksysteem, leg gemak en de natuurlijke uitstraling van de print. De toplaag is van melamine welke de kleurechtheid, slijtvastheid, voelbare structuur en glansgraad bepaalt.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Service staat hoog in het vaandel bij Multivloer Emmen. We vinden we het daarom erg belangrijk dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. Doordat we deze kwaliteit combineren met aantrekkelijke prijzen, kun je bij ons genieten van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Een laminaatvloer van Multivloer Emmen schaf je voor een goede prijs aan waarna je er daarna een flink aantal jaren mee vooruit kunt.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Advies op maat

Heb je nog twijfels over de juiste vloer voor jouw huis? Neem voor advies op maat contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Emmen. We gaan graag samen met jou op zoek naar vloer die het beste bij jouw woning past en voldoet aan jouw wensen.