Laminaat

Laminaat is een ontzettend populaire vloer. Logisch, want deze vloer is niet alleen voordelig, maar ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor gaat hij jarenlang mee. Daarnaast kun je de laminaatvloer in iedere stijl krijgen. Zo vind je altijd een vloer die precies bij jouw stijl past. Lees meer over de voordelen van deze vloer of vraag direct een offerte aan.

laminaat vloer

Wat is laminaat

Laminaat bestaat uit meerdere lagen. Eén van de lagen is HDF (high density fibreboard), een oersterke basislaag die ervoor zorgt dat laminaat veel kan hebben. De toplaag is van kunststof en voorziet de vloer van een motief naar keuze (hout, steen, of iets heel anders) en zorgt ervoor dat de vloer waterbestendig is.

Eigenschappen laminaat

Laminaat is erg betaalbaar, zowel in aanschaf- als onderhoud kosten. Hij is eenvoudig te leggen en, in tegenstelling tot hout, vormvast. De vloer zet dus niet meer uit bij warmte en krimpt niet bij kou. Daarnaast zorgt de kunststof toplaag ervoor dat de vloer bestand is tegen water en verkleuring van zonlicht. Zelfs krassen van schuivende meubels worden hierdoor tegengegaan. Laminaat vloeren zijn bovendien makkelijk schoon te maken. Stof, vuil en vocht komen niet tussen de naden. Stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. Hierdoor is een laminaat vloer hygiënisch en allergie-proof.

Een vloer van laminaat gaat al snel 20 jaar mee. Zet dat af tegen de aanschafprijs en je hebt een goedkope vloer van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vereist.

  • Voordelig en vormvast
  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
  • Allergie-proof

Verschillende laminaat vloeren

Met laminaat creëer je eenvoudig een natuurlijke sfeer in je woning doordat er een eindeloze keuze aan motieven is. Van verschillende houtmotieven tot patronen die zelfs lijken op beton, marmer of leisteen. In onze showroom vind je laminaat in verschillende kleuren, designs en vormen (kort, lang, breed of smal en zelfs vierkant) van de beste merken, zoals:

  • Quick-step
  • Meister
  • Parador
  • Villeroy & boch
  • Floer
  • Douwes Dekker
  • Hoomline
laminaat vloer

Laminaat vloeren Multivloer Emmen

Naast de verschillende topmerken bieden we vloeren van ons eigen huismerk aan. Deze vloeren voldoen aan alle eisen. De kwaliteit onderscheidt zich in pasvorm, clicksysteem, leg gemak en de natuurlijke uitstraling van de print. De toplaag is van melamine, dat de kleurechtheid, slijtvastheid, voelbare structuur en glansgraad bepaalt.

Overige vloeren

Zoals je ziet heeft een laminaatvloer ontzettend veel voordelen. Maar om welke reden dan ook kan het toch niet helemaal zijn wat je zoekt. Gelukkig bieden we nog veel meer verschillende populaire vloeren aan. Bekijk gerust ons aanbod:

Advies op maat

Heb je nog twijfels over de juiste vloer voor jouw huis? Neem voor advies op maat contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Emmen. We gaan graag samen met jou op zoek naar vloer die het beste bij jouw woning past en voldoet aan jouw wensen.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier

Specificaties