Inbetween gordijnen

Inbetweens, ook wel inbetween gordijnen genoemd, zijn luchtige semi-transparante gordijnen van een dunne stof. Deze gordijnen zijn niet volledig verduisterend, maar ook niet volledig doorzichtig. Vandaar de naam: het zit tussen vitrage en gordijnen in. Ideaal voor de woonkamer bijvoorbeeld! Is dit waar jij naar op zoek bent? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen in betweens

In betweens zijn ideaal voor ruimtes waar je geen behoefte hebt aan totale verduistering, óf waar je deze gordijnen plaatst in combinatie met verduisterende overgordijnen. Inbetweens zorgen namelijk wél voor privacy en zonwering, maar je kunt hier zelf nog steeds door naar buiten kijken. Daarnaast houdt het de felste zonnestralen tegen, maar komt er nog steeds daglicht binnen. Zo kun je rustig televisie blijven kijken, maar hoeven de lichten binnen niet aan.

  • Warmte en sfeer
  • Privacy en zonwering
  • Laat daglicht door
  • Te combineren met overgordijnen
  • Verschillende stoffen en plooien mogelijk

Verschillende plooien

Met inbetween gordijnen kun je alle kanten uit. Zo zijn ze beschikbaar met ringen, waardoor je ze aan een roede kunt ophangen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende plooien, zoals een enkele, dubbele of driedubbele vlinderplooi of de tegenwoordig erg populaire waveplooi. Daarnaast bieden we allerlei verschillende stoffen aan en kun je de gordijnen op maat laten maken. Zo vind je voor iedere ruimte het perfecte inbetween gordijn.

Andere gordijnen en raamdecoratie

Wij bieden nog veel meer verschillende gordijnen en raamdecoratie aan. Zo kun je ieder raam voorzien van de decoratie die jij in gedachten hebt. Lees meer over de mogelijkheden van onze andere gordijnen en raamdecoratie:

Persoonlijk advies

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als woninginrichter. Hierdoor weten we goed welke mogelijkheden er zijn voor allerlei verschillende ruimtes. Voor iedere stijl en ieder budget! Neem dus gerust contact met ons op voor advies of kom langs in onze showroom in Emmen. We raden dan aan om een afspraak in te plannen, zodat je zeker weet dat we ruim de tijd voor je hebben.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Heb je zelf al een idee van wat je wil qua inbetween gordijnen? Dan kun je ook gerust alvast vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul hiervoor onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Specificaties