SILHOUETTE SHADES

Lichtvriendelijk, lichtdoorlatend, stijlvol. Zo kunnen de Silhouette Shades het best omschreven worden. Deze stijlvolle gordijnen verdelen het licht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten. Het felste licht wordt altijd weggefilterd. Zo geniet je altijd van zacht licht en van uitzicht met privacy.

  • Extreem stijlvol
  • Lichtvriendelijk (zacht gefilterd licht)
  • Uitzicht met privacy
  • Exclusieve stijl

Unieke stijlen Silhouette Shades

De Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals pasteltinten, metallic looks, hoogwaardig garen en fijne transparanten. Alles is in strakke lijnen afgewerkt, waardoor er een unieke stijl wordt gerealiseerd. De Silhouette Shades passen in zowel een klassieke als in een trendy interieur.

Bediening Silhouette Shades

Qua bediening zijn er meerdere opties beschikbaar. Dit kan met koord (met een systeem waardoor de koorden er nooit rommelig bij hangen), zonder koord (de Shades kunnen met de hand naar beneden getrokken worden en blijven hangen waar je ze loslaat) of met een gemotoriseerd systeem. Neem contact op om hier meer informatie over te ontvangen.

Bescherming van jouw meubels

De unieke stoffen van de Silhouette Shades filteren het zonlicht, waardoor de warmteafgifte met wel 25% wordt verminderd. Bij gesloten Shades wordt de uv-straling zelfs voor 99% geblokkeerd. Zo blijven jouw meubels, vloeren, tafels en andere objecten goed beschermd!

Uitgebreid assortiment Silhouette Shades

Door de verschillende uitvoeringen, de uitgebreide kleurkeuze en de verschillende bedieningsmogelijkheden hebben we een uitgebreid assortiment aan Silhouette Shades en hebben we ook altijd Shades die passen in jouw inrichting!

Andere vormen van raamdecoratie

Toch op zoek naar iets anders? Dat kan. Naast Silhouette Shades vind je in ons assortiment nog een ruim aantal andere vormen van raamdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten in ons assortiment de hoogste kwaliteit hebben (door alleen de beste merken te verkopen) en dat ze voor jou verkrijgbaar zijn voor een goede prijs. Een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, dus!

Advies op maat

Heb je vragen over de Silhouette Shades? Kun je wel wat advies gebruiken over wat voor raamdecoratie het beste in jouw huis past? Neem dan gerust contact met ons op! Of kom langs in onze showroom! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte raamdecoratie voor jouw woning.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk