Plissé raamhor

Een plissé raamhor schuift u gemakkelijk opzij wanneer het raam gesloten is. Zo kunt u eenvoudig maximaal van uw uitzicht genieten. Lees meer over de mogelijkheden van deze praktische horren en hun topfabrikant Unilux of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Voordelen plissé raamhor

Net als een rollende raamhor, draait een plissé hor niet naar binnen of naar buiten. Het horgaas van deze hor vouwt zich als het ware netjes op naar de zijkant. Het komt dus eerder overeen met een schuifraam. Zo neemt een geopende hor geen ruimte in beslag.

Welke voordelen kent een plissé raamhor nog meer?

  • Luxe uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vrijwel geruisloos te bedienen
  • Zowel voorzet als inklem mogelijk
  • Minimale hinder uitzicht door zwart gaas

Het nadeel van de plissé raamhor is dat u deze niet van boven naar beneden kunt bedienen. Heeft u hier behoefte aan? Kies dan voor een rolhor.

raamhor

Plissé inklemhor

Onze meest populaire plissé raamhor is de inklem plissé hor. Deze is uiterst eenvoudig te monteren. Iedereen kan dit doen, aangezien u geen schroeven nodig heeft en niet hoeft te boren. Zoals de naam al zegt klemt u de hor tussen uw kozijnen.

Plissé voorzethor

Bij het monteren van een plissé voorzethor komt iets meer kijken. Toch blijft het een gebruiksvriendelijk systeem. Doordat het frame compleet in elkaar geleverd wordt, hoeft u alleen de montageclips vast te schroeven. U kunt dankzij dit slimme montageclip systeem de hor ook eenvoudig uitnemen om schoon te maken.

Vraag een offerte aan

Plissé horren van Unilux

Kiest u voor een plissé hor van het Nederlandse merk Unilux? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Unilux is namelijk al ruim 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux! Doordat de horren in Nederland zelf geproduceerd worden, garanderen zij een snelle levertijd.

Daarnaast zet Unilux zich in voor het welzijn van ons ecosysteem, door aandacht te vragen voor de dalende insectencijfers in ons land. Wist u dat we in Nederland maar liefst 75% van onze insectenpopulatie hebben uitgeroeid in de afgelopen 25 jaar? Horren plaatsen waardoor deze beestjes niet in huis komen draagt bij aan het herstel van deze aantallen.

Overige horren

Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw dakraam, schuifraam of deur, bij ons bent u aan het juiste adres voor een passend exemplaar. Naast plissé horren leveren wij bijvoorbeeld ook rollende en vaste horren.

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u vragen over onze plissé raamhorren? Die beantwoorden we graag! U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen, dan staan we u zo snel mogelijk te woord. We helpen u met plezier verder in uw zoektocht.

Neem contact op