Plissé raamhor

Een plissé raamhor schuif je gemakkelijk opzij als het raam gesloten is. Zo kun je eenvoudig maximaal van je uitzicht genieten. Lees meer over de mogelijkheden van deze praktische horren en hun topfabrikant Unilux of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen plissé raamhor

Net als een rollende raamhor, draait een plissé hor niet naar binnen of naar buiten. Het horgaas van deze hor vouwt zich als het ware netjes op naar de zijkant. Het komt dus eerder overeen met een schuifraam. Zo neemt een geopende hor geen ruimte in beslag.

Welke voordelen kent een plissé raamhor nog meer?

  • Luxe uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vrijwel geruisloos te bedienen
  • Zowel voorzet als inklem mogelijk
  • Minimale hinder uitzicht door zwart gaas

Het nadeel van de plissé raamhor is dat je deze niet van boven naar beneden kunt bedienen. Heb je hier wel behoefte aan? Kies dan voor een rolhor.

raamhor

Plissé inklemhor

Onze meest populaire plissé raamhor is de inklem plissé hor. Deze is uiterst eenvoudig te monteren. Iedereen kan dit doen, aangezien je geen schroeven nodig hebt en niet hoeft te boren. Zoals de naam al zegt klem je de hor tussen je kozijnen.

Plissé voorzethor

Bij het monteren van een plissé voorzethor komt iets meer kijken. Toch blijft het een gebruiksvriendelijk systeem. Doordat het frame compleet in elkaar geleverd wordt, hoef je alleen de montageclips vast te schroeven. Je kunt dankzij dit slimme montageclipsysteem de hor ook eenvoudig uitnemen om hem schoon te maken.

Plissé horren van Unilux

Kies je voor een plissé hor van het Nederlandse merk Unilux? Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Unilux is namelijk al ruim 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux! Doordat de horren in Nederland zelf geproduceerd worden, garanderen ze een snelle levertijd.

Daarnaast zet Unilux zich in voor het welzijn van ons ecosysteem, door aandacht te vragen voor de dalende insectencijfers in ons land. Wist je dat we in Nederland maar liefst 75% van onze insectenpopulatie hebben uitgeroeid in de afgelopen 25 jaar? Horren plaatsen, waardoor deze beestjes niet in huis komen, draagt bij aan het herstel van deze aantallen.

Overige horren

Of je nu op zoek bent naar een hor voor je dakraam, schuifraam of deur, bij ons ben je aan het juiste adres voor een passend exemplaar. Naast plissé horren leveren wij bijvoorbeeld ook rollende en vaste horren.

Neem contact op

Hebt je vragen over onze plissé raamhorren? Die beantwoorden we graag! Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen, dan staan we je zo snel mogelijk te woord. We helpen je met plezier verder in je zoektocht.