Rolhor raam

Een raamrolhor of rolhor voor uw raam is ideaal om insecten buiten de deur te houden. De gebruiksvriendelijke exemplaren van Nederlands topmerk Unilux zijn ideaal voor ieder raam, in het bijzonder voor dakramen. Lees nu meer over de mogelijkheden van een rolhor voor uw raam of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Voordelen rolhor

Hoewel een rolhor iets arbeidsintensiever is om te monteren in vergelijking met bijvoorbeeld een vaste inklemhor, heeft deze raamhor ook een heleboel positieve eigenschappen. De hor is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk. U kunt deze heel einvoudig openen en sluiten door het rolsysteem.

In ons aanbod vindt u verschillende rolhorren voor uw ramen. Ieder heeft zijn eigen positieve eigenschappen. Waar moet u dan aan denken?

  • Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen
  • Keuze uit zwart en grijs horgaas
  • Ideaal voor ramen met veel windbelasting
raamhor

Rolhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van de Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist u dat dit merk al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Hierdoor kunt u dus rekenen op dakraamhorren van topkwaliteit met een lange levensduur.

Daarnaast zet Unilux zich in voor de insecten in Nederland. Klinkt dat gek voor een horrenfabrikant? Nee hoor! Want horren zijn namelijk ook nuttig voor insecten. In huis hebben ze een lagere overlevingskans dan buiten waar ze horen.

In de afgelopen 25 jaar hebben we in Nederland al 75% van onze insectenpopulatie uitgeroeid. En dat terwijl we ze zo hard nodig hebben. Insecten zorgen immers voor de bestuiving van onze gewassen! Horren plaatsen waardoor deze beestjes niet in huis komen draagt bij aan het herstel van deze aantallen. Helpt u mee?

Vraag een offerte aan

Overige horren

Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw dakraam, schuifraam of deur, bij ons bent u aan het juiste adres voor een passend exemplaar. Naast rolhorren leveren wij bijvoorbeeld ook plissé en vaste horren.

Bekijk ons volledige aanbod raam- en hordeuren

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u advies voordat u een vaste rolhor aanschaft? Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan u met plezier te woord.

Neem contact op