Rolhor raam

Een raamrolhor of rolhor voor je raam is ideaal om insecten buiten de deur te houden. De gebruiksvriendelijke exemplaren van Nederlands topmerk Unilux zijn ideaal voor ieder raam, in het bijzonder voor dakramen. Lees nu meer over de mogelijkheden van een rolhor voor jouw raam of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen rolhor

Hoewel een rolhor iets arbeidsintensiever is om te monteren in vergelijking met bijvoorbeeld een vaste inklemhor, heeft deze raamhor ook een heleboel positieve eigenschappen. De hor is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk. Je kunt deze heel eenvoudig openen en sluiten door het rolsysteem.

In ons aanbod vind je verschillende rolhorren voor je ramen. Ieder heeft zijn eigen positieve eigenschappen. Waar moet je dan aan denken?

  • Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen
  • Keuze uit zwart en grijs horgaas
  • Ideaal voor ramen met veel windbelasting
raamhor

Rolhorren van Unilux

Wij zijn leverancier van de Nederlandse horrenfabrikant Unilux. Wist je dat dit merk al 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux is? Hierdoor kun je dus rekenen op dakraamhorren van topkwaliteit met een lange levensduur.

Daarnaast zet Unilux zich in voor de insecten in Nederland. Klinkt dat gek voor een horrenfabrikant? Nee hoor! Want horren zijn namelijk ook nuttig voor insecten. In huis hebben ze een lagere overlevingskans dan buiten waar ze horen.

In de afgelopen 25 jaar hebben we in Nederland al 75% van onze insectenpopulatie uitgeroeid. En dat terwijl we ze zo hard nodig hebben. Insecten zorgen immers voor de bestuiving van onze gewassen! Horren plaatsen waardoor deze beestjes niet in huis komen, draagt bij aan het herstel van deze aantallen. Help je ook mee?

Overige horren

Of je nu op zoek bent naar een hor voor je dakraam, schuifraam of deur, bij ons ben je aan het juiste adres voor een passend exemplaar. Naast rolhorren leveren wij bijvoorbeeld ook plissé en vaste horren.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je advies voordat je een vaste rolhor aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.