Vaste hordeur

Op zoek naar een vaste hordeur? Kies voor de schuifhordeur of scharnierende hordeur van topmerk Unilux. Deze vaste hordeuren zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat ongedierte en zelfs pollen buiten de deur blijven. Lees meer over de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen vaste hordeur

Met een vaste hordeur weet je zeker dat insecten en eventueel zelfs pollen buiten blijven, terwijl jij rustig van de frisse lucht kunt genieten. Het horgaas is strak gespannen tussen het frame, wat een stijlvol uiterlijk creëert. Het gaas rolt of vouwt dus nooit op.

  • Stevig aluminium frame
  • Standaard PPP gaas, keuze uit grijs gaas, pollengaas of extra stevig petscreen gaas

  • Kattenluik mogelijk
vaste hordeur
bescherm de insecten

Bescherm de insecten

Waarschijnlijk heb je zelf ook liever geen insecten in huis, maar wist je dat een hor ook van levensbelang is voor deze beestjes zelf? In de afgelopen 25 jaar hebben we maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid met onze bestrijdingsmiddelen.

Opgeruimd staat netjes kun je dan denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe jezelf én de insecten dus een lol en plaats een hor voor je deur.

Verschillende typen vaste hordeuren

Op basis van de manier waarop je ze opent zijn er verschillende vaste hordeuren: de schuifhordeur en de scharnierende hordeur.

  • De schuifhordeur heeft een schuivend frame, een mogelijke oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien
  • De scharnierende hordeur heeft een scharnierend frame, beschikbaar met schopplaten op verschillende plekken
raamhor

Vaste horren van Unilux

Kies je voor een vaste hordeur van het Nederlandse merk Unilux? Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Unilux is namelijk al ruim 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux! Doordat de horren in Nederland zelf geproduceerd worden, garanderen ze een snelle levertijd.

Overige horren

Naast vaste hordeuren vind je in ons aanbod nog veel meer soorten horren. Voor ieder type raam of deur bieden wij een passend exemplaar. Wat dacht je van een rolhor voor je dakraam of een plissé hor voor je deur?

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren voordat je een vaste hordeur aanschaft? Natuurlijk kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, maar wij staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.