Plissé hordeuren

Op zoek naar een plissé hordeur? Je bent niet de enige! Plissé hordeuren zijn namelijk de populairste hordeuren van Nederland. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een plissé hordeur van het topmerk Unilux.

Plissé hordeuren

Bij een plissé hordeur vouwt het sterke horgaas zich op in een aluminium cassette. Dat kan naar één kant zijn, of van het midden naar beide zijkanten. Wat maakt deze typische hordeur zo populair?

  • Fraaie, strakke vormgeving
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Lichte bediening
  • Duurzaam
plisse hordeur
bescherm de insecten

Houd de insecten buiten

Een ander voordeel van de plissé hordeur is natuurlijk dat je van frisse lucht kunt genieten, zonder dat er insecten binnenkomen. Dat is prettig voor jezelf, maar wist je dat dat ook beter is voor de insecten? In de afgelopen 25 jaar hebben we maar liefst 75% van alle insecten in Nederland uitgeroeid met onze bestrijdingsmiddelen. En in huis overleven de meeste insecten het ook niet.

Opgeruimd staat netjes kun je dan denken, maar dit heeft ook veel negatieve gevolgen. Insecten bestuiven immers onze gewassen, dus zonder insecten kunnen wij niet overleven. Doe jezelf én de insecten dus een lol en plaats een plissé hordeur.

Plissé hordeuren van Unilux

Wij zijn leverancier van Unilux. Deze Nederlandse expert in raam- en deurhorren is al meer dan 30 jaar de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Hierdoor kun je dus rekenen op plissé hordeuren van topkwaliteit met een lange levensduur. Doordat de horren in Nederland zelf geproduceerd worden, garanderen ze daarnaast een snelle levertijd.

Overige raam- en deurhorren

Naast plissé hordeuren kun je bij ons ook terecht voor vaste hordeuren en rolhordeuren. Ook voor horren voor je ramen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust ons volledige aanbod en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Heb je vragen over onze Unilux hordeuren, de montage hiervan of over een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op. Dankzij onze productkennis en ervaring kunnen we je adviseren over jouw specifieke situatie. Contact opnemen doe je eenvoudig door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. We staan je met plezier te woord.