Vloeronderhoud

Heb je een mooie houten vloer of parketvloer, dan wil je natuurlijk dat hij jaren en jaren mooi blijft. Een goede houten vloer kan wel een leven lang mee, als je er maar zuinig mee omgaat. Regulier vloeronderhoud is dan erg belangrijk! Ben je niet helemaal tevreden met je huidige vloer of gaat hij al een flink aantal jaren mee? Ontdek dan wat wij met vakkundig vloeronderhoud voor de uitstraling van je vloer kunnen doen. Ook een volledige vloerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

  • Eigen parketteurs
  • CBW-erkend
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Advies op locatie
  • Snel voor jou aan de slag

Houten vloer of parket schuren

Een vloer renoveren begint meestal met een grondige schuurbeurt. Door de beschadigde toplaag te verwijderen, maken we de weg vrij voor een frisse, gladde laag die er weer als nieuw uitziet. In een dag schuren onze specialisten jouw vloer geheel stofvrij en polijsten ze hem tot hij een fantastische effen finish heeft. Hiermee is een begin gelegd voor een geheel nieuwe look voor jouw vloer!

stofvrij houten vloer schuren

Behandelen met olie of lak

Om je vloer een duurzame finish te geven, is schuren alleen niet genoeg. De nieuwe laag heeft een toplaag nodig, die je vloer bescherming geeft en eventueel een hele andere look kan aanbrengen. Alleen zo weet je zeker dat je vloer weer jaren meekan! Je kunt je houten vloer door ons laten behandelen met olie of met lak: ieder product heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen.

kanten schuren vloer

Repareren of aanhelen

Veel mensen kiezen ervoor om bij schade of verbouwingen in huis de volledige vloer te vervangen. Zonde, want door de bestaande vloer op te lappen of aan te laten helen bespaar je tot wel 60% van de prijs van een nieuwe vloer! Onderdeel van ons vloeronderhoud zijn mogelijkheden om je bestaande vloer weer in tiptop conditie te brengen. Ook na (water)schade of een verbouwing. We vervangen of repareren de aangetaste delen van je vloer en laten nieuwe delen feilloos overlopen in de oude vloer.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Vloer vervangen

Soms is reparatie of onderhoud niet meer voldoende en moeten we je vloer deels of in z’n geheel vervangen om weer een stralende look te kunnen garanderen. Bijvoorbeeld als de schade of slijtage te intensief is om de vloerdelen nog weer op te kunnen lappen. In overleg met jou bekijken we welke delen van je vloer nog in goede conditie zijn en welke we moeten verwijderen en vervangen. We voeren de oude delen netjes af, helen de vloer aan of leggen een prachtige nieuwe vloer. Alles met kennis en kunde!

vloer vervangen

Andere werkzaamheden

Bij Multivloer Emmen zijn we allround specialisten in vloeronderhoud en vloerrenovatie. Welke klus je dus ook hebt voor je houten vloer, wij staan voor je klaar met onze kennis en expertise! Wil je bijvoorbeeld je v-groeven laten reinigen of ontstane kieren in je vloer laten opvullen? Geen enkel probleem voor onze parketteurs. Vraag gerust naar wat we nog meer voor je vloer kunnen doen!

Vloeronderhoud kosten

Benieuwd wat de kosten van vloeronderhoud in jouw geval gaan zijn? Dat is afhankelijk van het aantal vierkante meters, en de gewenste behandeling of behandelingen van je vloer. Gelukkig kunnen we je altijd snel duidelijkheid geven over wat jouw vloeronderhoud of vloerrenovatie gaat kosten. Vul binnen 2 minuten ons offerteformulier in, dan weet je binnen 24 uur al waar je aan toe bent!

Al 30 jaar dé specialist in vloeronderhoud

Als echte parketspeciaalzaak kunnen wij je vloer als geen ander renoveren. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met het renoveren van parketvloeren en daarom weten we precies hoe we iedere houten vloer aan moeten pakken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks onderhoud of aan het totaal stofvrij schuren van de vloer, om ‘m vervolgens af te werken met olie of lak. Wat je wensen ook zijn: wij kunnen je houten vloer onderhouden of compleet renoveren. En het resultaat is altijd prachtig.

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jouw vloer kunnen doen? Vraag het onze specialisten en ontdek hoe we met vakkundig vloeronderhoud de levensduur van jouw mooie houten vloer kunnen verlengen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk: ook komen we graag bij jou op locatie om de mogelijkheden voor jouw vloer te inventariseren. Je kunt altijd rekenen op eerlijk advies van echte vaklui!

Offerteformulier

Specificaties