ROLLUIKEN

Ben je op zoek naar praktische zonwering die naast het buitenhouden van zonlicht meerdere functies bekleed? Dan zouden rolluiken wel eens de perfecte oplossing kunnen zijn. Deze zonwering houdt namelijk naast het zonlicht ook warmte, kou, geluid en ongewenste gasten buiten. Bij ons kun je rolluiken kopen van het type Heroal, met daarin eventueel een motor van Somfy. Zowel gemakkelijk met band te bieden als elektrisch. Daarnaast zijn deze luiken in verschillende kleuren beschikbaar.

Voordelen rolluiken

Onze rolluiken zijn ongekend functioneel. Deze houden niet alleen lichtinval tegen, maar kennen nog veel meer voordelen. We zetten een aantal voor je op een rij:

  • Isolerende werking tegen warmte en kou, maar ook geluid
  • Inbraakvertragend
  • Gemakkelijk te bedienen met band of elektrisch

Eigenschappen rolluiken

In ons aanbod vind je rolluiken van verschillende materialen, zoals roestvrijstaal en aluminium. Deze materialen zijn erg sterk, waardoor inbrekers met grote moeite langs de ramen komen en hierdoor ontmoedigd zullen worden. Daarnaast is het materiaal weervast. Door de ruimte tussen het rolluik en je raam, ontstaat er een isolatielaag. Zo zorgt het rolluik ervoor dat geluid, warmte en kou niet via je raam naar binnen komen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het uiterlijk van je ramen bij het kopen van de rolluiken, de rolluiken van onze merken zijn namelijk in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Elektrische rolluiken

Wil je geen rolluiken kopen die je met de hand moet bedienen? Geen probleem, wij bieden ook elektrische rolluiken aan. Deze worden aangestuurd met een motor en zijn bijvoorbeeld voorzien van een wandschakelaar, afstandsbediening of de mogelijkheid om het rolluik met je telefoon en tablet te bedienen.

Rolluiken op afstand bedienen

Wil je je rolluiken op afstand bedienen? Dat kan met de TaHoma Switch van Somfy. Stel, je bent niet thuis en ziet dat de zon ineens flink begint te schijnen, dan kun je met dit apparaat i.c.m. met de intuïtieve app op afstand je rolluiken sluiten, ideaal! Wist je dat je handbediende rolluiken ook elektrisch kunt maken? Heb je al een handbediend rolluik en ben je hierin geïnteresseerd? We helpen je hier graag bij.

Rolluiken op zonne-energie

Met rolluiken op zonne-energie is het mogelijk om rolluiken te installeren die niet hoeven worden aangesloten op netstroom. De Somfy Solar motoren werken namelijk op zonlicht, wat via een klein, ingebouwd zonnepaneel wordt gewonnen. Sterker nog: daglicht volstaat om de werking te garanderen. Hierdoor werkt de motor dag en nacht en onder alle weersomstandigheden, zonder dat je een moeilijk verbinding hoeft te maken met je energie-net.

Persoonlijk advies

Ben je geïnteresseerd in het kopen van rolluiken voor je woning, of wellicht voor je bedrijfspand? Maar wil je graag eerst advies inwinnen? Onze experts staan je graag te woord. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de perfecte zonwering die past bij jouw wensen. Wij bieden namelijk naast rolluiken een breed assortiment zonwering. Of je nu op zoek bent naar een veilig gevoel, charme of alles in één. Wij hebben het voor je in huis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk