ROLLUIKEN

Bent u op zoek naar praktische zonwering die naast het buitenhouden van zonlicht meerdere functies bekleed? Dan zouden rolluiken wel eens de perfecte oplossing voor u kunnen zijn. Deze zonwering houdt namelijk naast het zonlicht ook warmte, kou, geluid en ongewenste gasten buiten. Bij ons kunt u rolluiken kopen van onder andere de merken Husol, Heroal en Somfy. Zowel gemakkelijk met band te bieden als elektrisch. Daarnaast zijn deze luiken in verschillende kleuren beschikbaar.

Voordelen rolluiken

De rolluiken van Multi Vloer & Woonspecialist zijn ongekend functioneel. Deze houden niet alleen lichtinval tegen, maar kennen nog veel meer voordelen. We zetten een aantal voor u op een rij:

  • Isolerende werking tegen warmte en kou, maar ook geluid
  • Inbraakvertragend
  • Gemakkelijk te bedienen met band of elektrisch

Eigenschappen rolluiken

In ons aanbod vindt u rolluiken van verschillende materialen, zoals roestvrijstaal en aluminium. Deze materialen zijn erg sterk, waardoor inbrekers met grote moeite langs de ramen komen en hierdoor ontmoedigd zullen worden. Daarnaast is het materiaal weervast. Door de ruimte tussen het rolluik en uw raam, ontstaat er een isolatielaag, daarom zorgt het rolluik ervoor dat geluid, warmte en kou niet via uw raam uw woning betreden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het uiterlijk van uw ramen bij het kopen van de rolluiken, de rolluiken van onze merken zijn namelijk in veel verschillende kleuren beschikbaar.

Elektrische rolluiken

Wilt u geen rolluiken kopen die u met de hand moet bedienen? Geen probleem, wij bieden ook elektrische rolluiken aan. Deze worden aangestuurd met een motor en zijn bijvoorbeeld voorzien van een wandschakelaar, afstandsbediening of de mogelijkheid om het rolluik met uw telefoon en tablet te bedienen.

Rolluiken op afstand bedienen

Wilt u uw rolluiken op afstand bedienen? Dat kan met de Somfy Connexoon io Window app. Stel u bent niet thuis en ziet dat de zon ineens flink begint te schijnen, dan kunt u met deze app op afstand uw rolluiken sluiten, ideaal! Wist u dat u handbediende rolluiken ook elektrisch kunt maken? Heeft u al een handbediend rolluik en bent u hierin geïnteresseerd? We helpen u hier graag bij.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in het kopen van rolluiken voor uw woning, of wellicht voor uw bedrijfspand? Maar wilt u graag eerst advies inwinnen? Onze experts staan u graag te woord. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de perfecte zonwering die past bij uw wensen. Multi Vloer & Woonspecialist biedt namelijk naast rolluiken een breed assortiment zonwering. Of u nu op zoek bent naar een veilig gevoel, charme of alles in één. Wij hebben het voor u in huis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk