Houten vloer schuren

Een houten vloer gaat vaak decennia lang mee. Soms raakt hij na verloop van tijd echter zijn originele uitstraling kwijt, en maakt deze plaats voor beschadigingen, verkleuringen en doffe plekken. De oplossing? Je houten vloer schuren! Bij Multivloer Emmen specialiseren we ons in het snel en stofvrij schuren van jouw vloer, zodat jij hem weer in zijn volle glorie terugkrijgt. Niet alleen schuren we je vloer, we behandelen hem desgewenst ook met een mooie olie of lak, zodat je er weer jaren mee vooruit kan!

Vraag direct een offerte aan
 • Jouw vloer in 1 dag stofvrij geschuurd en behandeld
 • Vakwerk door echte professionals
 • Hoogwaardige technieken en apparatuur
 • Altijd het beste resultaat
 • Binnen 24 uur een offerte

Waarom je houten vloer schuren?

Een houten vloer schuren is niet alleen geschikt om schade of slijtage mee weg te werken, het is ook mogelijk om een vloer er een compleet andere look mee te geven. Vaak komt er een compleet andere vloer tevoorschijn als je de toplaag wegschuurt! En als je die vervolgens opnieuw behandelt, heb je het helemaal over een verschil van dag en nacht. Ook heb je de optie om je vloer een hele andere kleurstelling te geven, bijvoorbeeld door een kleurolie. De redenen waarom mensen een houten vloer (laten) schuren, lopen kortom nogal uiteen.

 • Slijtageplekken verwijderen
 • Beschadigingen verwijderen
 • Kleurverschillen verminderen/wegwerken
 • Een andere kleur en uitstraling creëren
 • Waterschade herstellen
 • De vloer aanhelen/uitbreiden
 • De vloer onderhoudsvriendelijker maken

Houten vloer schuren én behandelen

Bij Multivloer Emmen gaat onze service verder dan alleen sec je houten vloer schuren. We laten je natuurlijk het liefst met een gebruiksklare vloer achter! Door je vloer na het schuren af te werken met een olie of lak, geef je hem een solide beschermingslaag die verder dagelijks onderhoud kinderspel maakt. Je kunt zo veel langer genieten van jouw vers geschuurde vloer!

Alles over jouw houten vloer behandelen
Houten vloer lakken

Houten vloer schuren en lakken

Ga je voor een onderhoudsvriendelijke vloer met een harde toplaag, die goed bestand is tegen vuil en vocht? Laat je houten vloer dan door ons schuren en lakken. Een goede lak maakt je vloer bijzonder duurzaam: met het juiste onderhoud kan je houten vloer na het lakken wel 10 tot 15 jaar mee voor het volgende grote onderhoud moet plaatsvinden. Naast een glanzende finish is er tegenwoordig een zijdematte of een matte finish mogelijk.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Houten vloer schuren en oliën

Als je de natuurlijke look van je houten vloer zoveel mogelijk wilt behouden, kunnen wij je houten vloer voor je schuren en oliën. Het voordeel van olie is dat het volledig in je vloer trekt en de matte finish behoudt die je vloer zo mooi maakt. De olie zorgt ervoor dat je vloer weer goed beschermd is tegen vuil en vocht. Afhankelijk van de houtsoort kunnen we de vloer met olie zelfs een andere kleur geven, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 40 kleuren!

Houten vloer schuren kosten

Wat jouw houten vloer schuren gaat kosten, is per situatie verschillend. Het is afhankelijk van de staat van de vloer, het aantal vierkante meters en natuurlijk de gewenste afwerking. We kunnen gelukkig wel razendsnel voor je inschatten wat het in jouw geval gaat kosten! Vul hiervoor het online offerteformulier in en verschaf ons daarbij zoveel mogelijk details over jouw houten vloer. Wij gaan dan direct voor je aan de slag met een prijsopgave: binnen 24 uur weet je dan precies waar je aan toe bent!

Vul het online offerteformulier in

Jouw houten vloer laten schuren door Multivloer

Laat je jouw houten vloer schuren door Multivloer, dan weet je zeker dat je professionals in huis haalt. In onze ruim 30 jaar ervaring in het vak hebben we al veel vloeren mogen herstellen en dat maakt ons elke dag trots. Waarom je nog meer zou kiezen voor de schuurservice van Multivloer?

 • Uitsluitend het beste voor jouw houten vloer
 • Jouw specialist in het schuren van houten vloeren
 • Eigen parketteurs met jarenlange ervaring
 • Advies op maat, ook bij jou thuis
 • Jouw offerte binnen 24 uur
 • Altijd snel voor je aan de slag

Meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé professionele parketzaak die je houten vloer kan schuren, polijsten en behandelen. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies hoe wij iedere houten vloer aan moeten pakken en kunnen we er voor zorgen dat een houten vloer er weer als nieuw uitziet. Wij schuren de vloer stofvrij en kunnen ´m vervolgens afwerken met olie en lak. Afhankelijk van de houtsoort kunnen we de vloer zelfs een andere kleur geven, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 40 kleuren!

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Meer weten?

Meer weten over het schuren van een houten vloer? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vloer, of wil je meer weten over de verschillende oliën en lakken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team ervaren professionals staat voor je klaar bij elke vraag die je maar hebt, en vertelt je graag meer over het schuren van houten vloeren.

Neem contact met ons op

BEREKEN JOUW PRIJS

Voor het stofvrij schuren van je parketvloer

STAP 1: SpecificatiesWil je je houten vloer laten schuren? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

 • Binnen 24 uur een offerte

 • Eigen parketteurs
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning

Wij scoren gemiddeld een 9.0! Lees hier al onze reviews