UITVALSCHERMEN

Het uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en een hoge buitentemperatuur. U kunt kiezen uit verschillende modellen en types, waaronder casettesystemen, van verschillende merken als Somfy en Husol. In harmonie met uw woning is ons uitvalscherm de finishing touch. Met dit zonnescherm maakt u van uw woning en tuin een zonnig plaatje.

Vraag direct een offerte aan

Voordelen uitvalschermen

Bij Multivloer vindt u een breed aanbod zonwering. Wat zijn de voordelen van onze uitvalschermen en wat maakt dit een geschikte keuze?

  • Sfeervol uiterlijk
  • Verschillende uitvoeringen mogelijk
  • Geheel op uw smaak af te stemmen door brede doekkeuze

Eigenschappen uitvalschermen

Een uitvalscherm is voorzien van twee armen aan de zijkant die, wanneer u het uitvalscherm laat zakken, uitvouwen. Hiertussen wordt het doek gespannen. Zo bepaalt u altijd zelf hoe ver u het uitvalscherm uit laat komen. Dit is gemakkelijk te reguleren waardoor u de zon goed kunt blokkeren, zonder al te veel van uw zicht op buiten inlevert.

Doek vervangen

Is het doek van uw huidige zonwering aan vervanging toe? Ook daarvoor kunt u bij Multi Vloer & Woonspecialist terecht. Misschien heeft het doek van uw zonwering de beste tijd gehad, was deze niet goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden of bent u toe aan een nieuwe look. Geen probleem, wij vervangen het doek voor u. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom testen wij ons materiaal uitvoerig. U weet dus zeker dat uw nieuwe doek weer lang mee gaat.

Meer informatie over doek uitvalscherm vervangen

Markisolette

U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere vormen van uitvalschermen, zoals de markisolette. Dit uitvalscherm is speciaal ontworpen voor hoge ramen. De markisolette schuift eerst recht voor het raam naar beneden en functioneert pas vanaf de plek waarop u dat heeft ingesteld als traditioneel uitvalscherm.

Elektrische bediening

Naast uitvalschermen met klassieke handmatige bediening, bieden wij ook uitvalschermen met elektrische bediening aan. Denk hierbij aan bediening met een knop, afstandsbediening of zelfs op afstand met de Connexoon Window io app! Met deze app kunt u op afstand uw zonwering omlaag doen én scenario’s instellen.

Advies op maat

Uw huidige doek vervangen of een nieuw uitvalscherm aanschaffen? De uitvalschermen en doeken van Multivloer komen in verschillende uitvoeringen. Neem contact met ons op om u te laten adviseren. U kunt bij ons namelijk terecht voor verschillende soorten zonwering. Is een uitvalscherm niet de perfecte oplossing? Geen probleem, wij zoeken samen met u naar de perfecte zonwering en hebben deze zeker in huis.

Bekijk volledig assortiment zonwering

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk