UITVALSCHERMEN

Het uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en een hoge buitentemperatuur. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en types, waaronder casettesystemen, van verschillende merken als Somfy en Husol. In harmonie met jouw woning is ons uitvalscherm de finishing touch. Met dit zonnescherm maak jij van jouw woning en tuin een zonnig plaatje.

Voordelen uitvalschermen

Bij Multivloer vind je een breed aanbod zonwering. Wat zijn de voordelen van onze uitvalschermen en wat maakt dit een geschikte keuze?

  • Sfeervol uiterlijk
  • Verschillende uitvoeringen mogelijk

  • Geheel op jouw smaak af te stemmen door brede doekkeuze

Eigenschappen uitvalschermen

Een uitvalscherm is voorzien van twee armen aan de zijkant die, wanneer je het uitvalscherm laat zakken, uitvouwen. Hiertussen wordt het doek gespannen. Zo bepaal je altijd zelf hoe ver je het uitvalscherm uit laat komen. Dit is gemakkelijk te reguleren waardoor je de zon goed kunt blokkeren, zonder al te veel van jouw zicht op buiten in te leveren.

Doek vervangen

Is het doek van jouw huidige zonwering aan vervanging toe? Ook daarvoor kun je bij Multi Vloer & Woonspecialist terecht. Misschien heeft het doek van jouw zonwering de beste tijd gehad, was deze niet goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden of ben je toe aan een nieuwe look. Geen probleem, wij vervangen het doek voor jou. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom testen wij ons materiaal uitvoerig. Je weet dus zeker dat jouw nieuwe doek weer lang mee gaat.

Markisolette

Je kunt bij ons ook terecht voor bijzondere vormen van uitvalschermen, zoals de markisolette. Dit uitvalscherm is speciaal ontworpen voor hoge ramen. De markisolette schuift eerst recht voor het raam naar beneden en functioneert pas vanaf de plek waarop jij dat hebt ingesteld als traditioneel uitvalscherm.

Elektrische bediening

Naast uitvalschermen met klassieke handmatige bediening, bieden wij ook uitvalschermen met elektrische bediening aan. Denk hierbij aan bediening met een knop, afstandsbediening of zelfs op afstand met de Connexoon Window io app! Met deze app kun je op afstand jouw zonwering omlaag doen én scenario’s instellen.

Advies op maat

Jouw huidige doek vervangen of een nieuw uitvalscherm aanschaffen? De uitvalschermen en doeken van Multi Vloer & Woonspecialist komen in verschillende uitvoeringen. Neem contact met ons op om je te laten adviseren. Je kunt bij ons namelijk terecht voor verschillende soorten zonwering. Is een uitvalscherm niet de perfecte oplossing? Geen probleem, wij zoeken samen met jou naar de perfecte zonwering en hebben deze zeker in huis.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk