MARKIEZEN

Met de markiezen van Multi Vloer Emmen kunt u twee werelden combineren: een klassieke en een moderne. Deze vorm van zonwering heeft namelijk een klassieke uitstraling, in een modern jasje. Dat zorgt ervoor dat u uw huis en de ruimte eromheen niet alleen kunt beschermen tegen de zon, maar dit ook nog eens op een stijlvolle manier kunt doen.

Voordelen markiezen

Wanneer u markiezen aanschaft, kunt u van meerdere voordelen genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een standaardmodel of petmodel voor de doorloophoogte. Het aanschaffen van markiezen kent echter meer voordelen, zoals:

  • Optimale bescherming tegen de zon
  • Combineer op een prachtige manier klassiek en modern
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
  • Mogelijk met elektrische bediening

Meerdere uitvoeringen

U kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen van de markiezen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele uitvoering van hout. Het is echter ook een optie om de markiezen in zwaar aluminium te laten uitvoeren. Naar wat voor soort model u ook op zoek bent om u en uw huis te beschermen tegen teveel zonlicht, u vindt het binnen ons assortiment.

Elektrische bediening

Het is mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening. In dat geval worden de markiezen nog gemakkelijker om te bedienen dan wanneer u dat handmatig doet. Voor wat voor soort bediening u ook kiest, in beide gevallen bent u er zeker van dat u de beschikking heeft over een functioneel product van topkwaliteit.

Andere vormen van zonwering

Is een markies toch niet helemaal datgene waar u naar op zoek bent? Niet getreurd! Binnen ons assortiment vindt u nog veel andere soorten zonwering. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

De markiezen binnen onze webshop zijn allemaal uitgebreid getest en bestaan uit hoogwaardige materialen. Door de hoge kwaliteit van de producten uit ons assortiment, weet u zeker dat u gedurende langere tijd van de markiezen kunt genieten. Dit, in combinatie met de scherpe prijzen die we hanteren, zorgt ervoor dat u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk