MARKIEZEN

Met onze markiezen kun je twee werelden combineren: een klassieke en een moderne. Deze vorm van zonwering heeft namelijk een klassieke uitstraling, in een modern jasje. Dat zorgt ervoor dat je jouw huis en de ruimte eromheen niet alleen kunt beschermen tegen de zon, maar dit ook nog eens op een stijlvolle manier kunt doen.

Voordelen markiezen

Wanneer je markiezen aanschaft, kun je van meerdere voordelen genieten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een standaardmodel of petmodel voor de doorloophoogte. Het aanschaffen van markiezen kent nog veel meer voordelen, zoals:

  • Optimale bescherming tegen de zon
  • Combineer op een prachtige manier klassiek en modern
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
  • Mogelijk met elektrische bediening

Meerdere uitvoeringen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen van de markiezen. Zo kun je kiezen voor een traditionele uitvoering van hout, maar je kunt de markiezen ook in zwaar aluminium te laten uitvoeren. Naar wat voor soort model je ook op zoek bent om jezelf en je huis te beschermen tegen teveel zonlicht, je vindt het binnen ons assortiment.

Elektrische bediening

Het is mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening. In dat geval worden de markiezen nog gemakkelijker om te bedienen dan wanneer je dat handmatig doet. Voor wat voor soort bediening je ook kiest, in beide gevallen ben je er zeker van dat je de beschikking hebt over een functioneel product van topkwaliteit.

Andere vormen van zonwering

Is een markies toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Binnen ons assortiment vind je nog veel meer andere soorten zonwering. Zo kun je bij ons terecht voor onder meer:

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

De markiezen binnen onze webshop zijn allemaal uitgebreid getest en bestaan uit hoogwaardige materialen. Door de hoge kwaliteit van de producten uit ons assortiment, weet je zeker dat je gedurende langere tijd van de markiezen kunt genieten. Dit, in combinatie met de scherpe prijzen die we hanteren, zorgt ervoor dat je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk