Marmoleum vloer

Met een marmoleum vloer creëer je precies de look die je zoekt. De styling mogelijkheden zijn namelijk oneindig. Daarnaast is deze milieuvriendelijke vloer slijtvast en gaat hij dus jarenlang mee. Is deze duurzame vloer precies wat je zoekt? Lees dan verder over de mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Wat is marmoleum?

Marmoleum is een echt natuurproduct. Het wordt gemaakt van lijnzaadolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Hierdoor is het een duurzame en milieuvriendelijke vloer. Een vloer van marmoleum is erg praktisch en biedt veel mogelijkheden op het gebied van design. Het is namelijk niet alleen verkrijgbaar in effen designs maar ook in multicolor of houtpatronen.

Uitvoeringen variëren van op rol, als tegel of als panelen die je eenvoudig legt. Je kunt marmoleum in veel uiteenlopende ruimtes gebruiken. Het is erg geschikt voor kinderdagverblijven, ziekenhuizen, winkels en restaurants, maar wordt steeds meer in huizen of kantoren toegepast. Met marmoleum kun je dus alle kanten op!

Voordelen van marmoleum

Naast milieuvriendelijk, is een marmoleum vloer ook ijzersterk. De vloer is namelijk slijtvast en gaat jarenlang mee. Daarnaast zijn de oneindige mogelijkheden wat betreft design een groot voordeel én is deze vloer geschikt voor vloerverwarming.

  • milieuvriendelijk natuurproduct
  • ijzersterk
  • eindeloze mogelijkheden in design
  • geschikt voor vloerverwarming

Mooie prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multivloer Emmen staat goede service hoog in het vaandel. Je vindt daarom ook alleen vloeren van de hoogste kwaliteit in onze showroom. Deze hoge kwaliteit combineren we met gunstige prijzen, zodat je bij ons geniet van een wel erg mooie prijs-kwaliteitverhouding. Een vloer van Multivloer Emmen schaf je dus aan voor een mooie prijs en je kunt er jaren mee vooruit!

Overige vloeren

Zoals je ziet heeft een marmoleum vloer ontzettend veel voordelen. Maar om welke reden dan ook kan het toch niet helemaal zijn wat je zoekt. Gelukkig bieden we nog veel meer verschillende populaire vloeren aan. Bekijk gerust ons aanbod:

Advies op maat

Wil je bij nader inzien nog wat meer weten over marmoleum? Of over het opmeten van de ruimte of het laten leggen van marmoleum? Kom dan eens langs in onze winkel. We laten je bij Multivloer graag zien wat we voor jou in huis hebben. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw volgende project!

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerteformulier

Specificaties