ROLGORDIJNEN

Eén van de meest populaire vormen van raamdecoratie van tegenwoordig, is het gebruik van een rolgordijn. Rolgordijnen zijn in veel verschillende varianten leverbaar, van transparant tot verduisterend. Op die manier kunt u dus meerdere kanten op met de rolgordijnen van Multi Vloer Emmen en zo de sfeer neerzetten die het beste past bij uw huis en inrichting.

Voordelen rolgordijnen

Eén van de grote voordelen van het gebruik van rolgordijnen is dat dit product een isolerende werking heeft en energiebesparend is. Wanneer u een rolgordijn aankoopt vanuit ons assortiment, profiteert u echter ook nog van verschillende andere soorten voordelen, zoals:

  • Eénvoudig in onderhoud
  • Leverbaar in veel verschillende varianten
  • Extra privacy in huis
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer Emmen hebben we service hoog in het vaandel staan. Mede daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van zeer hoge kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, profiteert u bij ons van de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Tegen ieder budget hebben wij dan ook schitterende rolgordijnen, die gedurende lange tijd meegaan.

Andere vormen van raamdecoratie

Bent u niet op zoek naar rolgordijnen, maar een andere vorm van raamdecoratie? Ook daarvoor kunt u bij Multi Vloer Emmen terecht! In dat geval kunt u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de volgende soorten raamdecoratie:

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een rolgordijn of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al uw vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Op die manier weet u zeker dat u straks over een variant beschikt die perfect staat in uw inrichting.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk