ROLGORDIJNEN

Eén van de meest populaire vormen van raamdecoratie van tegenwoordig, is het rolgordijn. Rolgordijnen zijn in veel verschillende varianten leverbaar, van transparant tot verduisterend. Op die manier kun je dus meerdere kanten op met de rolgordijnen van Multi Vloer & Woonspecialist en zo de sfeer neerzetten die het beste past bij jouw huis en inrichting.

Voordelen rolgordijnen

Eén van de grote voordelen van het gebruik van rolgordijnen is dat dit product een isolerende werking heeft en energiebesparend is. Wanneer je een rolgordijn aankoopt vanuit ons assortiment, profiteer je echter ook nog van verschillende andere soorten voordelen, zoals:

  • Eénvoudig in onderhoud
  • Leverbaar in veel verschillende varianten
  • Extra privacy in huis
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Multi Vloer & Woonspecialist hebben we service hoog in het vaandel staan. Mede daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van zeer hoge kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met scherpe prijzen, profiteer je bij ons van de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Tegen ieder budget hebben wij dan ook schitterende rolgordijnen, die gedurende lange tijd meegaan.

Andere vormen van raamdecoratie

Ben je niet op zoek naar rolgordijnen, maar een andere vorm van raamdecoratie? Ook daarvoor kun je bij Multi Vloer & Woonspecialist terecht! In dat geval kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de volgende soorten raamdecoratie:

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een rolgordijn of heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor al jouw vragen met betrekking tot één van onze overige producten, staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Op die manier weet je zeker dat je straks over een variant beschikt die perfect staat in jouw inrichting.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk