Parky vloeren fineerparket

Een meerlaags parket met de voordelen van laminaat en de unieke uitstraling van echt hout? Kies dan voor een fineerparket van Parky vloeren. Geen imitatieprint zoals bij laminaat: bij deze vloer is de bovenste laag gemaakt van echt hout. Dat zie je, en dat voel je! Parky fineerparket is bovendien afgewerkt met een oersterke titanium finish lak, die ervoor zorgt dat je vloer tegen een stootje kan. Interesse in dit type vloer van Parky vloeren? Vraag direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan
oak desert vloer

Wat is fineerparket?

Fineerparket is in feite laminaat, maar dan met een authentieke houten toplaag. Net zoals bij laminaat en parket bestaat de vloer uit meerdere lagen hout; alleen zie je bij fineerparket vaak dat de onderste lagen uit voordeligere houtsoorten als MDF, HDF of multiplex bestaan. Voor de uitstraling maakt dat niet uit: de toplaag is namelijk een dunnere laag massief hout. Je geniet dus wel van de looks van een parketvloer, maar betaalt niet de hoofdprijs!

Parky vloeren: slijtvaste topkwaliteit

Parky vloeren staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt een slijtvaste, waterdichte vloer met het warme gevoel van massief hout, tegen de prijs van een laminaatvloer! Dankzij het HDF in de planken is Parky fineerparket sterker en stabieler dan massief of halfmassief parket. Daarom kun je dit fineerparket rustig leggen in je woonkamer of keuken!

Voordelen fineerparket van Parky

En waarom zou je voor een fineerparket van Parky vloeren kiezen? Daar hebben we wel een aantal redenen voor. Niet alleen maakt de stootvaste, waterbestendige toplaag deze vloeren uitermate geschikt voor het hectische leven van gezinnen met kinderen en huisdieren, het is ook nog eens een duurzame keuze. Parky vloeren zijn geheel recyclebaar en voor de toplaag van de vloer wordt slechts een dunne laag hout gebruikt dat uit duurzaam beheerde bossen komt.

  • Oersterk door HDF en titanium finish lak
  • Waterbestendig
  • Gaat jarenlang mee
  • Duurzame keuze
  • Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten
  • Voor elk legmotief de juiste plank

Andere vloeren bij Multivloer Emmen

Is fineerparket toch niet helemaal wat je zoekt? Geen zorgen, bij Multivloer Emmen hebben we altijd een vloer die perfect bij jouw gebruik en voorkeuren past. Neem ook eens een kijkje bij onze andere vloeren en ontdek de voor- en nadelen van elk type vloer! Zo maak je altijd een weloverwogen keuze.

Zijn Parky vloeren iets voor jou?

Wil je meer weten over de voordelen van Parky vloeren, of wil je professioneel advies bij het kiezen van jouw nieuwe vloer? Bij Multivloer Emmen denken we graag met je mee. We leggen je graag de voordelen van onze verschillende typen vloeren uit, en helpen je de vloer te kiezen die bij jouw dagelijks gebruik past!

Neem contact op

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier

Specificaties