PARKY FINEERPARKET

Unieke hout designs gecombineerd met de voordelen van laminaat

Parky is een meerlaags parket dat tegelijkertijd de unieke uitstraling van echt hout combineert met de voordelen van een laminaatvloer. Meerlaags parket wil zeggen dat de vloer is opgebouwd uit meerdere lagen hout. Wat parket van Parky anders maakt is de toplaag. Deze is namelijk gemaakt van echt hout. Zo krijg je geen vloer met imitatie print. Wat je voelt en ziet is echt hout. Geen boom is hetzelfde en dat maakt dat iedere plank uniek is.

Voordelen Parky fineerparket

  • Krasbestendig
  • Supersterk
  • Waterbestendig
  • Duurzame keuze

Krasbestendig

Parketvloeren van Parky zijn oersterk. Door gebruik te maken van een titanium finish lak die maar liefst acht stevige lagen kent, zijn de vloeren van Parky super erg bestand tegen krassen. Na het leggen zijn ze direct klaar voor intensief gebruik, waardoor jij een prachtige vloer hebt waar je weinig naar om hoeft te kijken. Vloeren van Parky zijn gemaakt om op te leven.

Supersterk

De losse planken zijn gemaakt met high density fibreboard, ook wel HDF. Dit betekent dat de vezels van het hout enorm fijn en dicht op elkaar zijn geperst. Het gevolg hiervan is dat de planken sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. De vloeren van Parky kun je met een gerust hart leggen in je woonkamer of keuken. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor grotere projecten met veel beloop, zoals een kantoorruimte, hotellobby of boetiek.

Waterbestendig

Een ongeluk met water of een andere vloeistof zit vaak in een klein hoekje. Voor je het weet zit je vloer onder de koffie, frisdrank of water. Met de vloeren van Parky is dit geen probleem, want iedere plank is voorzien van een waterdicht oppervlak. Mits de vochtige vlekken binnen 12 uur worden schoongemaakt, treedt er geen blijvende, zichtbare schade op. De planken en groeven zijn dankzij het Aqua Sealing Complete systeem volledig beschermd. Zelfs tot in de kleinste hoekjes.

Duurzame keuze

Door te kiezen voor een vloer van Parky maak je ook nog eens een duurzame keuze. Voor de bovenste afwerking wordt slechts een dunne laag hout gebruikt dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Daarnaast is elke plank volledig recyclebaar. Het bedrijf haalt een deel van de energie die ze gebruikt uit zonne- en windenergie. Zaagsel en houtschilfers uit het atelier van Parky dienen daarnaast als brandstof in de winter.

Kies voor een vloer van Parky fineerparket

Als je houdt van een mooie, natuurlijke look en de warmte van hout kies dan voor een vloer van Parky. De vloeren zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Een Parky vloer is namelijk super sterk en krasbestendig. En hebben je kids geknoeid? Geen zorgen, de planken zijn waterdicht.

Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eiken en walnoten maar ook karakteristieke houtsoorten als Bamboe, Teak, Palissander Santos en Jatoba.

Daarnaast is er een ruime keuze in verschillende lengtes en breedtes. Van visgraatmotief tot aan klassieke plankenvloer. Zo is er voor ieder wat wils!

Offerteformulier vloeren

SpecificatiesLiever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen