Rasch behang

Het behang van Rasch is voor iedereen. De collecties zijn goed te combineren zodat je van je huis een thuis kunt maken. Smaak en stijl zijn de segmenten die de structuur van de collecties van Rasch vormen. Laat je meespelen met het mooie behang in de collecties.

Verschillende collecties, dessins en kleuren

Savannah

Savannah is de nieuwe collectie. De flora en fauna die bescherming verdienen zijn de inspiratie geweest voor dit mooie behang. Olifantenhuid, struisvogel- en krokodillenleer of gazelligbont zorgen voor een huiselijk safari gevoel. De collectie heeft natuurlijke en ontspannen kleuren zoals wit, beige, grijs en bruin. Er is flink wat glamour toegevoegd aan deze collectie van glinsterend goud tot kleurrijke accenten.

Little Family

De collectie Little Family is een mooie collectie voor de allerkleinsten. De kleursamenstelling is subtiel waardoor die na een paar jaar nog steeds bevalt.

Urban Style

De collectie Urban Style is bedacht om beton stuc samen te brengen met geselecteerde en tijdloze moderne ontwerpen. De collectie heeft spannende oppervlakken, metallic effecten en geribbelde verticale strepen. Het kleurenpallet is bijvoorbeeld donkerblauw, beige, zwart met oker, kakigroen en greige zorgen voor een loftkarakter.

Bij Multivloer Emmen hebben wij drie collectie boeken van Rasch. Savannah, Little Family en Urban Style. Wilt u de collecties bekijken klik hieronder of kom langs in de showroom.

Over Rasch

In 1861 is de behang- en rolfabriek opgericht door Johann Heinrich Lücke en Hermann Wilhelm Gottfried Rasch. De opening van de internationale ontwerpbureaus waaronder Amsterdam was in 1910. De eerste ontwerpen door kunstenaars drukten ze af in 1926 waarna het bedrijf is doorgegroeid. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de vijfde generatie van de familie Rasch.

Inmeten en laten plaatsen

Natuurlijk is het mogelijk zelf je muren op te meten en het Rasch behang te plaatsen. Mocht je je daar onzeker over voelen of dit om welke andere reden dan ook liever uit handen willen geven, dan doen wij dit graag voor je. We komen langs om je muren in te meten en bestellen het behang in de juiste afmetingen. Vervolgens kun je ervoor kiezen het zelf te plaatsen óf dit ook door onze professionals te laten doen. Zo geniet je snel en zonder moeite van een perfect strak Rasch behang.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weten waar je aan toe bent? Vraag dan meteen een offerte aan. Geef aan om welk behang het gaat (collectie en dessin), wat de afmetingen (ongeveer) zijn en of je het behang wilt laten inmeten en/of plaatsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een offerte.

STAP 1: Specificaties


Heb je moeite met het juist inmeten van de muren voor behang? Of weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan kun je dit ook door ons laten doen.
In relatief korte tijd kunnen wij het gekozen behang perfect strak aanbrengen en zul je moeite moeten doen om de naden te ontdekken!
Heb je een prachtige foto gemaakt, gevonden of gekocht? Als deze de juiste resolutie heeft, kan deze als fotobehang worden afgedrukt en als muurbekleding worden geplaatst. Wij kijken of de gekozen foto geschikt is.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod Rasch behang, onze diensten of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen en geven graag advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Op alle andere momenten kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen.